- 2 Nisan 2012
- 43.354
- 22.333
- 2.888
Armando Günerdona'yla transferi kapattık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo alper
Başka oyuncuyla karıştırdın herhalde oyuncu 26 yaşında öyle bir piyasası da yok 15-20 civarı sanırım beklentileri. Yüksek ihtimal menajer önerisi Bjk ile de haberi çıktı.50 milyoncuk mu neydi beklentileri galiba
Dennis farklı bir profil, fena adam da değil ama o bedelleri eder mi tartışılır.Dennisi alıp kaçarım.
Yedekte tutacağım adamın top çalması iyi olacak arkadaş. Yemişim dribblingini pasını
Camara mezzela gibi oynuyor, Maestro ise iki yönlü orta saha gibi. Kenara yakın oynadığında ister istemez dribling ön plana çıkar Velim Maxim Tsigalkommaestro bana gedson'un ham hali gibi gelirdi. driblingçi diye tanımlardım. ancak, camara'nın dribling statsına bak. maestro yanında greg ostertag gibi kalmış resmen.![]()
Afrika Kupasına çağırılsa değeri x2 olurdu Keramettinim expertizimDennis farklı bir profil, fena adam da değil ama o bedelleri eder mi tartışılır.
mazella peynir değil miydi yav? ben anlamıyom öyle tabirlerden.Camara mezzela gibi oynuyor, Maestro ise iki yönlü orta saha gibi. Kenara yakın oynadığında ister istemez dribling ön plana çıkar Velim Maxim Tsigalkom![]()
Aramızda Hicham görmemiş arkadaşlar yorum yapmasın.
Oyuncuyu izleyenler yorum yapsın.
Pek mütevazisin Velim, sulu götürüp susuz getirenimmazella peynir değil miydi yav? ben anlamıyom öyle tabirlerden.
futbolu sevmem hocamneden fussball? :d