Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Transferde frene basılmasının sebebi belli oldu. Haber paslamaya başlamış yönetim

Ruben Neves diye Al Hilal kadrosuna baktım da, Sergej Milinkovic Savic efsane olmaz mı bizde, esas onu zorlasak ? Neves ten daha maliyetli olacağını da sanmıyorum.

Daha 17 yaşındaki çocuğun transferini bilmeyenlerden 6 ay sonraki tranafer haberine inanmak oldukça zor.

Valla ne yapacaklarsa yaz transfer donemini dusunerek yapmalari lazim.

Bu sene de ligi alan direkt CL yapacagi icin adaptasyon icin harika sure var.

Ama daha iyisi bilmemne, kafayi yiyeceksiniz gibi reklam dolu ceket tayfa tavrina karnim cok tok.

Artik biraz daha teknik taktik kafayla transfer donemi izlemek istiyorum

İlk maçlara yetişmedikten sonra artık yeni transfer getirmenin anlamı da kalmadı zaten, ŞL maçları bitince yine menajer önerisi birileri gelir, kapatırız dönemi.

Mevcut finansal imkanları 2 senedir rezalet kullanıyoruz, 250 m euro bonservis harcadık iki senede

Lucas
Davinson
Abdülkerim
Yunus
Barış

Hala 5 tane eskiden gelen adam var.

Üstüne Icardi var ve diğer oynayanlar da Eren, Lemina ve Sallai.

Para ödenip iş yapan Uğurcan, Sane ve Osimhen var sadece. Diğerlerinin hepsi beklentinin gerisinde. Ya sakat ya da kötü.

Bouadoui ile bile ilgilendigin an haber dusuyor ama fabian ruizi bir tek bizimkiler biliyor öyle mi ? Etimle kemigimle nefret ediyorum artık su sami yen haberden

Napoli istiyormuş

ESKİ HABER

Şu herifi şuan CİTY istiyormuş diye haberler okudum. 2 sene önce biz teklif yaptığımızda nasıl salladık acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt