Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav beyler 5 oyuncu alacak bir durumun yok, 2 normal yabanci ve 2 genc yabanci alma hakkimiz var.

Hepsini doldurmaya da gerek yok, 1 tane genc 2 tane da saglam oyuncu alsalar yeter.

İcardi 6 aya yokum zaten kaç tane kupa aldım diyor
Lucas her sene Uruguaya sinyal çakıyor
Sane Almanya DK kovaladığı için kasıyor
Barışın kafa Arabistanda
Davinson maç seçiyor CL maçlarıyla yerek maçlarının alakası yok

Bu adamlar parçalayacak di mi kendini

Adamlar kupaya guzel hazırlanmış ve maçı haketmisler

Mevzu simdi gondouziyi boklamak mi yani?beğenmeyen beğenmez kardeşim.yarin kötü oynasın yine çöp denir.bunu hiç bi zaman degistiremeyeceksiniz

Ota yandan sende son dönemde iyi oynayan sara yedek bırakılıyor ve maça etki etmesine rağmen oynamaması,bu durum hic konuşulmuyor.Sara gitsin evet

Goundozi boklamayalim falan geciniz.Sende formda ortasaha yedek baslamis maca.Begenmek zornda değiliz kimseyi.

Acilen wesley tarzı ileri oyuncusuna ihtiyacımız var gerideyiz yüklenmişiz boş boş top çevirip Aponun orta açmasını bekliyoruz alıp toplu sürükleyecek aklı başında adam lazım bize

Adminim sol stoperde lazım ben artık Abdülkerimin bodozlama attığı uzun toplardan sıkıldım.

Son yıllarda şöyle havadan atıp 1 tane tutturduğu top var mı onu bile hatırlamıyorum.
Sol stoperde lemina oynasın onada raziyim ana 10 numara ve kanat alsınlar bu takima uretemiyoruz

Bugün sağolsun Torreira Yunus ve Lemina hepsi Gendouizi'yi olduğundan da daha iyi gösterdi. Hepsi leş attı. Anlayamıyorum hiçbir şekilde bu durumu. Anormal bi durum bu.

Sakın ha transfer yapmayın, 28 ine kadar bekleyin, en kötü 18 yaşındaki bebeye 2 tweet attırırsınız pr yaparsınız

En korktuğum şey olacak. Fener yenilgisi ve taraftar baskısıyla panik yanlış ve pahalı transferler yapılacak.

Bernardo yanlış örnek oldu hocam adam her maç kusana geberene kadar koşuyor çok çirkef ve lider karakterli ama üretkenliği düştü iyice artık, burada önemli olan oyun karakteri bu tarz olan oyuncuları bulmak, tembel olduktan sonra genç olsa da bir halt olmuyor
Hiç yanlış olmadı 31 inde gelecek PL de senelerce yıldız olarak oynamış adam FB maçında 2-0 geriyr düşünce kendini mi parçalayacak

yedek kanat
yedek 10 no
ilk 11 icin defansif ortasaha
yedek stoper

Alin gelin.
Yedek değil bu takımda direkt ilk 11 oynayacak bir kanat oyuncusu lazım. Gündüzi gibi geldiği an sokacaksın kadroya beklemeyecek o adam oynayacak artık sonradan barış mı girer yunus mu onu kararlaştıracaklar.

lokmanla papa sarrı alacan hem orta saha sorununu çözersimn sarrla lokmanlada yeri gelir 10 no oynar yeri gelir kanat oynar o sorununu çözersin

Yönetimde futboldan gelen biri veya sportifdirektör olsa gelecek kadar gideceklerinde önemli olduğunu söyler. Yedeklerin 3 de 2 si gönderilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt