Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Demire kullansanıza abi kontejyan hakkını

Allahtan hayatsız biriyim. Fblilerle pek muhattap olamıyorum

Bunlar icardi gidince de milyon euroluk adam ararlar 75 yaşında ya da genc diye premier ligde

Bu takım geriye düştüğünde sudan çıkmış balığa dönüyor pozisyon dahi üretemiyoruz. Acaba sorun baby lemina mı ? 30-40 diye show yapıyonuz gidin adam gibi 8-10 oynayacak double double yapacak adama sıkın. 6 oynayacak 7-8e de adam bulursun zaten

Hedef 28 Ocak değil Eylül ayı, 35 lik van Dijk Bernardo falan alcakmışız sabredelim
Gercekten akil alir is degil. Hala modern futbolun fizik ustune dayali oldugunu anlayamadik mi? Bu ust duzey Avrupa takimlari mal mi bu 32-35 yas arasi yildizlari gonderiyorlar. Risk alin kardesim. Gidin 10-15 milyon arasi genc adamlara en fazla 2 milyon maas vererek alin. Kimse genc adam gelmez demesin. Bu dedigim adam ornekleri Avrupa ilk 5 ligine giderse bonservisleri 5-8 arasi, maaslari da 500-750k euro oluyor. Sen iste biraz daha fazlasini vermek zorundasin. Bunu yapmamalarinin nedeni adam gibi scout ekibi olmamasi. Hala Emre Utkucan. Adam sanki devlet memuru, bizden emekli olacak.

rakibin güçlenmesi iyidir

şimdi yönetim ve hoca gaza basacaklar

yoksa iş onlara döner
Bu Hocanın fikrini soran yönetici transfer falan yapmasın. Giderim adam yiyen 2 orta saha+ Lookman alırım + onları da oynatacak hoca alırım. İkili mücadelede yere düşen adamı kadro dışına atarım. Mıy mıyı mıy kız gibi bıktım usandım, topu alan gtünü kaleye dönüyor.

Singo konusunda da oyuncuyu 1 gram suçlamam adam sakatlıktan çıkmadan tekrar riske atan teknik heyet suçludur.

Okan hocamız dar rotasyondan memnun olduğunu ifade etmişti çıkıp özür dilerse sevinirim.
Bunu yüz kere yazdık

Kim dedi bjk macinda 11 oynat diye

Singo da,bugün yedek başlayan sara da suçlu değil

Lay lay lom diye çıkılan ikinci süper kupa maçı ve ikisini de kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt