Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.133
- 4.855
- 1.168
Kanat ve forvet acil gelmeli ama nerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enayi gibi haketmedikleri kupayimi alkislayacagiz birde. Süper kupa ne zamandir 4 takimla oynaniyor. Burda hem GSin ve trabzonun hakki yenmistir.niye cıkıyoruz?
bjkyi alkışladık adamlar demedigini bırakmadı o sezon
Yönetim ve hoca gaza basacaktirda kahkayi bastim renktas
Öyle bir dertleri hiçbir zaman olmadı, derdi olan bak Afrika'dan özel uçakla maça yetiştiriyor oyuncusunu, izin bile vermedenyaparlar demiyorum da yapmalılar
Gökmen özdenak'a saygı duruşu düzenlendi maçtan önce fenerliler bir dakika ıslıkladı sonra ölecek öleceksiniz diye tezahürat yaptı
O da mac bu da mac. Ligte 34 tane mac var. Bir ikisini kaybettiginde sampiyonluk verilmiyor. Son iki uc senede yasananlar normal degil, olmamali.Kayseri maçında yapınca yapmış olmuyor
Bende inankinormalde kahrolmam lazımdı ama gram üzüntü duymuyorum
zaten yenileceğimizi biliyordum belki ondan
GS sensin be .. adamı!Güveniyoruz
Gsli olma şerefine nasıl olursun birgün inşallah sen de
Gercekten akil alir is degil. Hala modern futbolun fizik ustune dayali oldugunu anlayamadik mi? Bu ust duzey Avrupa takimlari mal mi bu 32-35 yas arasi yildizlari gonderiyorlar. Risk alin kardesim. Gidin 10-15 milyon arasi genc adamlara en fazla 2 milyon maas vererek alin. Kimse genc adam gelmez demesin. Bu dedigim adam ornekleri Avrupa ilk 5 ligine giderse bonservisleri 5-8 arasi, maaslari da 500-750k euro oluyor. Sen iste biraz daha fazlasini vermek zorundasin. Bunu yapmamalarinin nedeni adam gibi scout ekibi olmamasi. Hala Emre Utkucan. Adam sanki devlet memuru, bizden emekli olacak.Hedef 28 Ocak değil Eylül ayı, 35 lik van Dijk Bernardo falan alcakmışız sabredelim
Bu Hocanın fikrini soran yönetici transfer falan yapmasın. Giderim adam yiyen 2 orta saha+ Lookman alırım + onları da oynatacak hoca alırım. İkili mücadelede yere düşen adamı kadro dışına atarım. Mıy mıyı mıy kız gibi bıktım usandım, topu alan gtünü kaleye dönüyor.rakibin güçlenmesi iyidir
şimdi yönetim ve hoca gaza basacaklar
yoksa iş onlara döner
Bunu yüz kere yazdıkSingo konusunda da oyuncuyu 1 gram suçlamam adam sakatlıktan çıkmadan tekrar riske atan teknik heyet suçludur.
Okan hocamız dar rotasyondan memnun olduğunu ifade etmişti çıkıp özür dilerse sevinirim.
Derbileri kaybedersen şampiyon olamazsınO da mac bu da mac. Ligte 34 tane mac var. Bir ikisini kaybettiginde sampiyonluk verilmiyor. Son iki uc senede yasananlar normal degil, olmamali.
uğursuz herif