Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.325
- 21.296
- 2.663
Lemina hazır değildi ama genç Lemina bulalım diye yalvaranlar bana tuhaf geliyor, adamın ultra bir katkısı geldiğinden beri hiç olmadıki , Torreiranin çeyreği bile değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olursun yaw. Hepsini haybetmeyiz herhalde.Derbileri kaybedersen şampiyon olamazsın
Çare Fabian RuizAsensio hem hucum yapiyor hem savunma hem on alan presi .. Guenduzi falan hikaye bu herif bizi tek basina yikti bugun
Toreiranın defolarını kapatmak için leminasız oynayamıyosunBu takım geriye düştüğünde sudan çıkmış balığa dönüyor pozisyon dahi üretemiyoruz. Acaba sorun baby lemina mı ? 30-40 diye show yapıyonuz gidin adam gibi 8-10 oynayacak double double yapacak adama sıkın. 6 oynayacak 7-8e de adam bulursun zaten
Genduzi ile bize de vermeyeceklerini gösterdiler. Orta sahada oynatmamız gereken 3 oyuncumuz da vardı. Bahane de yok. İlk 11 imizde eksik olan bir osimendi. Uğur canı hoca tercih etmedi. Dolayısıyla bugün gördük tedesco ile teknik taktik olarak, genduzi ile orta saha olarak bizi geçtiler. Adamlara bir de bu kupa ile moral motivasyon yükledik. Haa Genduzi kötü, tedesco Köksal filan diyen, sadece fenerlileşiyor. Gerçek çırılçıplal ortada duruyor..Genduzi’ye bok atmaya devam edin siz, bugün sahaya çıkmasa şu şartlara rağmen kazanamazlardı. Ligde kolay kolay hiçbir takıma orta sahayı vermezler bu adamla.
Bir biz üstünlük kurarız o da bizimkiler böyle salmazsa.
Onu bile daha alamadilar. Büyük ihtimal süre bile almazYönetim ve hoca gaza bassa bassa en fazla Armando kap gelir o kadar yani
Hem o hem defansta her zaman rakibe birakiyoruz orayi.10 numara lazım 10. Rakip ceza sahası yayına düşen bütün topları kaybettik.
beli geniş ekseni etrafında dönmesi 45 dakikaymış öyle diyorlar Dünyanın en iyi kulüp ve milli takımının orta saha oyuncusunaÇare Fabian Ruiz
Yunus 10 mon oynamaz, anadolu takımlarına bellkkki, 2-3 depar attımı nefesi tıkanıyor rengi sararıyor. En iyi yapacağı Sanenin arkasında beklemek. Topçu dediğin yere sağlam basacak.Yunus 10 oynarsa böyle olur
Ah abim sen nereierdesin ya. Eurovisyonun yildiziydin kayboldun gittinBen Dursun Özbek olsam bu hocaya transfer falan yapmam. Orta saha alınacak adaylar Ugarte ve Fabian Ruiz. İki bambaşka oyuncu, iki bambaşka profil. Bir plan olmadığı çıkan isimlerden bslli.
Icardi ile sözleşme uzatmak isteyenin, Yunus var Griezmann' a ne gerek var diyen transfer aklının da ayrıca aklına şaşayım.
Güveniyoruz
Gsli olma şerefine nasıl olursun birgün inşallah sen de
Aynen, net biliyordum bende.normalde kahrolmam lazımdı ama gram üzüntü duymuyorum
zaten yenileceğimizi biliyordum belki ondan
Mesele şu. Asencio, guenduzi, skriniar bunların hepsi elit takımlarda, en üst seviyede oynamış oyuncular. Böyle adamlar ağırlık koyarlar bu lige. Yıldız isimlere giderek bizim yolumuzu izlediler ve doğru yaptılarAsensio hem hucum yapiyor hem savunma hem on alan presi .. Guenduzi falan hikaye bu herif bizi tek basina yikti bugun