Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookman veya Leao gelsin diyecem ama Lookman fener olacak gibi Leao alacak yönetim yok bizde

Şu ayın 28 i lafını duymaktan tiksindim artık, hiç mi akıllanmaz bu taraftar, kaç senedir gördük verdikleri tarihleri, ayıptır yahu, inanmayın şu yönetime, inanmayın şu şerefsiz ahlaksız satılmış muhabirlere, yapamıyorlar beceremiyorlar, Gardiye düşman hepsi, Gardi olmadan Avrupada bakkaldan sakız alamicak adamlar, ülkemizde muhabir gazeteci satın alıyor.
Okan buruk dedi bunu haci

Bizim bu yönetime bakarsak bunlar bu kadro yeter diyip almayacaklar hiç güven vermiyor yönetim. Hiç güvenmiyorum. Bir tane Canı alıp kapatırlar. Atleticoya da yeniliriz. Sonra yönetim istifa deriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ederson>Uğurcan
Sallai>Semedo
Davinson>Skriniar
Apo>Osterwolde
Jakobs>Archie
Lemina>İsmail
Torreira>Gundizi
Asensio>YOK
Yunus/Barış> Kerem
Sane>Samsunlu/Nene
Osimhen>Duran

ama işte hoca olmayınca tam tersi gözüküyor sahada!

İşin kötüsü tedesco çok iyi bir td çıktı herkesden faydalanıyor ama herkesden!

Bunlar ne la

Biraz da gulelim ṣu berbat gunde

önemli ders:120 milyon daha transfer harcaması lazım bek,orta saha,stoper,forvet falan gelmeli ve yine gidip saçma sapan takımlara clde tokatlanma sonra yine önemli ders sonrasında yine aynı şeyler , artık loopa girdik

Hala Erden Timur'un kurduğu kadronun ekmeğini yiyorduk, bu tokat belki de iyi olmuştur, çünkü o iskelet 3.5 sene yaşlandı. Şimdi simitçi arkadaş pr yapacağına 6m euroya Torreira bulmaya uğraşsın. Pape Gueye'yi 40 a almak değil transfer yapmak.
Yahu komple takımın mimarı Gardi, onada düşmanlar, iş yaptırmıyorlar, gittiler 70 milyona 2 adam aldılar , aylardır ortada yoklar.

kronik sakat adamları alacaklarrr

Belki de Fenerbahçenin şampiyon olması gerekiyor toparlanmamız için. Çünkü yönetim de hoca da oyuncular da aynı hataları 50 kere tekrarlamaya devam ediyorlar.

Hocadan medet umacağımıza tek başına maç alacak musiala tarzı fizikli ve driplingli bir 10 no bulup bütün parayı basalım derim başka şansımız yok gibi

Fb'nin şuanki teknik ekip, sportif direktör ve yönetimi bizden daha profesyonel ve avrupai. Bizim kulüp hala eski model devam ediyor
Veermanla anlastilar tedesco ben tempolu, güçlü adam istiyorum diyip aldirtmadi sonra gunduziyi aldırdı. Adamlarda bir akıl var. Bizde çıkan isimlerin birbirleriyle alakası bile yok.

Bip çetesine taraftarı oyalamak için isim veriyorsunuz anlarım da orada bile vizyonsuz bir yönetim karşımızda maalesef

Frattesi,gueye falan verdiğiniz kolpa isimlere bak yönetim yalandan da olsa burada bile vasatı aşamayıp sınıfta kalmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt