Okan Mason
Büyük Kaptan
Erden Timur olayında döndüler.
sebo güvence olmadan asla böyle birşey yapmaz
maddi olarak kulube bağlılar
çıkar kokusu yakında
seboda güçsğz biri için ayaklanmaz belli ki baya sağlam biri çıkacak
Erden Timur olayında döndüler.
Okan buruk dedi bunu haciŞu ayın 28 i lafını duymaktan tiksindim artık, hiç mi akıllanmaz bu taraftar, kaç senedir gördük verdikleri tarihleri, ayıptır yahu, inanmayın şu yönetime, inanmayın şu şerefsiz ahlaksız satılmış muhabirlere, yapamıyorlar beceremiyorlar, Gardiye düşman hepsi, Gardi olmadan Avrupada bakkaldan sakız alamicak adamlar, ülkemizde muhabir gazeteci satın alıyor.
Ederson>Uğurcan
Sallai>Semedo
Davinson>Skriniar
Apo>Osterwolde
Jakobs>Archie
Lemina>İsmail
Torreira>Gundizi
Asensio>YOK
Yunus/Barış> Kerem
Sane>Samsunlu/Nene
Osimhen>Duran
ama işte hoca olmayınca tam tersi gözüküyor sahada!
İşin kötüsü tedesco çok iyi bir td çıktı herkesden faydalanıyor ama herkesden!
Bunu farketmiyoruz maalesef. Bu refleksimizi yitirdik galiba.. tehlike bu.Fb'nin şuanki teknik ekip, sportif direktör ve yönetimi bizden daha profesyonel ve avrupai. Bizim kulüp hala eski model devam ediyor
Biraz da gulelim ṣu berbat gunde
Maça yetişse almıştık şu maçı
Honduraslı oyuncu almışız
Yahu komple takımın mimarı Gardi, onada düşmanlar, iş yaptırmıyorlar, gittiler 70 milyona 2 adam aldılar , aylardır ortada yoklar.Hala Erden Timur'un kurduğu kadronun ekmeğini yiyorduk, bu tokat belki de iyi olmuştur, çünkü o iskelet 3.5 sene yaşlandı. Şimdi simitçi arkadaş pr yapacağına 6m euroya Torreira bulmaya uğraşsın. Pape Gueye'yi 40 a almak değil transfer yapmak.
Veermanla anlastilar tedesco ben tempolu, güçlü adam istiyorum diyip aldirtmadi sonra gunduziyi aldırdı. Adamlarda bir akıl var. Bizde çıkan isimlerin birbirleriyle alakası bile yok.Fb'nin şuanki teknik ekip, sportif direktör ve yönetimi bizden daha profesyonel ve avrupai. Bizim kulüp hala eski model devam ediyor
Söyleyince fb övmeyin diyorlar. Komplekse gerek yok, gs gerçekleri görebildiği için başarılı bir kulüpBunu farketmiyoruz maalesef. Bu refleksimizi yitirdik galiba.. tehlike bu.
Hayla kovmadılar mı bunu ? Madam hayla kovmadınız şu 28 lafını duyduktan saniye sonra yine kovardımOkan buruk dedi bunu haci