Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NET

davinson bir iki maç kötü oynadı diye skrinar ağırvasıtası dahamı iyi sanıyorsun

yada 3 şampiyonluk kazandırmış torreirayı gundiyke eşmi göreceksin

hoca yok takımda hoca
Yaw güldürme ne sançezi allasen

Skriniardan tek iyi özelliği belki bi tık hızı olabilir onda da kimseyi yakalayamıyo zaten zırt pırt kırmızı görüyo

Genduzinin olduğu yerde tor kim

Şalai semedoya da semedo ya da eşit derim diğerlerinde hemfikirim

Her sene takıma destek diyen adamlar bile transfer diyorsa harbiden büyük sıkıntıdayız.

Dayı herkesin bir sınırı var sonuçta.

4 tane kontenjan boş elemanlar 28 diye kafa ütülüyor 4 tane ş.ligi oyuncusu mu alacaksın, hayır.
1 tane moruklaşmış herifi alacaklar bitti ehehe diyip geçecekler.
Daha 1 ay önce yedek kulübesinde adam yoktu.

Ayrıca gören duyan da zanedecek ki kimse ş.ligindeyken oyuncu satmıyor ş.ligi d ş.ligi diyor. Osimhen tarzı transfer yapmayacaksan bu saçma salak muhabbetin gereği yok taraftar oyalamayı bıraksınlar.

terim değil

akpli biridir

Kavukçu’ya birileri sene sonu sen ol falan demiştir.

Bence ona özel tepki var taraftar ve 1-2 kulağı kesik Galatasaray basın mensubu tarafından.

Ondan başarılı olursa Dursun seçilir diye içeriden Brütüs’lük söylentileri olabilir.

Sayıca Fener'de daha çok eksik varken oyuna Talisca ve Nene giriyor bizde ise Kazımcan ile Kutucu. Daha fazla sözüm yok transfer nöbeti için.

Adamlar dün Afrika kupasından elenen adamı özel jetle getirdiler. Niye çünkü olası kötü senaryoda iyi kanat oyuncusu yok

Hemen Guendouzi aldılar. Niye ? Çünkü Bartuğ oynayacaktı

Orta sahada Torreira dışında istikrarlı bir adam yok. Ne Lemina ne Sara ne de İlkay sakatlık, formsuzluk veya yaşa bağlı fiziksel yetersizlikleri nedeniyle mevkilerini dolduramadı.
28 Ocak sonrası falan çok geç ki zaten orta saha sorunu çok önceden görülüp transfer sezonunun başlarında çözüme kavyuşturulmalıydı

Sayıca Fener'de daha çok eksik varken oyuna Talisca ve Nene giriyor bizde ise Kazımcan ile Kutucu. Daha fazla sözüm yok transfer nöbeti için.
2 gün önce italyada maç yapmış genduziyi ilk 11e koyup maçı aldılar

Daha dün maliyle aftikada maç yapan adamı uçakla getirip ertesi gün sahaya sürdüler

Bizimki genduziyi 1 ay sonra 5 dk oynatarak başlardı sahaya sürmeye

Neneye de tatil verirdi afrikadan geldin yorgunsundur git ailenle takıl diye

Sende singo jakobs ve osimhen direkt 11 başlayacak adamlar.yedeklerin full kalitesiz

Ama onlarda semedo ve broawn olmasa bile mert ve levent gayet iş görüyor 11 de.Zaten brownu çok tutan yok

Alavrez-Fred desen zaten ya biri oynayacak ya ikisi yedek kalacak

Nesrye sövüyorlar

Talisca önemli daha cok.Yani kadroları ne kadar geniş anlattıkça cikiyo ortaya

Macin siniri gecti. Genel bi degerlendirme yapalim o vakit

2-3 tane genc basariya ac oyuncu alip sezonu bitirmeliyiz

Sezon sonu topluca istifa

Jakobs, singo, ilkay, kaan, sara, bay, icardi out

Ahmed yusuf fln saymiyorum onlar zaten out

Okan out

Yeni td ve sd esliginde takim yenileme yapilmali nacizane göruslerim böyle

Yönetime sürekli kızıyorum sonra bunu gördükçe yönetimin yerinde olsam ben bir tane bile transfer yapmazdım devre arası diyorum acayip bir şey bu Okan
4 ay daha geçmedi, takımın geldiği duruma bak. Oysa iyi bir takım kuruldu. 75 milyona Osimhen (helali hoş olsun) 30 milyona singo, 27 milyona uğurcan. Farkında mısınız. 132 milyon Euro ediyor bu. Peki olan ne. İlk kupayı verdi rakibine. Rakibi ki sezon başı td değişmiş ve başkanı değişmiş, başkanı rezil rüsva edilmiş toplumda, topçusu ortada kalmış.. ama gelip senden kupayı alıyor.
Şampiyonlar liginde adı bile bilmediğimiz takıma yeniliyorsun ve muhtemelen eleneceksin.
Lig şampiyonluğu da artık zor. Düşün lige bu yıl çıkmış takım seni yeniyor ve hiçbir derbiyi kazanamamışsın.
Üç topçuya ne kadar vermiştik? Bunun için miydi?

2 gün önce italyada maç yapmış genduziyi ilk 11e koyup maçı aldılar

Daha dün maliyle aftikada maç yapan adamı uçakla getirip ertesi gün sahaya sürdüler

Bizimki genduziyi 1 ay sonra 5 dk oynatarak başlardı sahaya sürmeye

Neneye de tatil verirdi afrikadan geldin yorgunsundur git ailenle takıl diye
yav bunlara rağmen valla hala transfer deniyor duvarları yumruklayacağım en sonunda yol yorgunu herif gelip perişan etti bizi.Levent,mert bekte hucumda musaba,kerem,duran oynadı bilerek mi transfer deniyor abi millet fenere mi hizmet etmeye başladı ben anlamadım kendimi kesecem artık

Adamların kadrosu geniş bizde yedek yok. Onlarda 2 transfer var bizde yok
Semedo,Fred ve Talisca derim onlar için eksiğe

Levent browndan iyi
Fred-Alvarez yok ama ismali ve gondouzi var.ki bu ikisi oynar genelde muhtemelen
Neneyi ve nesyriyi adamdan sayan yok onlarda

Taraftar olarak bu kavukçunun BİP ÇETESİNİ çökertmek için gerekli adımları atmayacak mıyız ?

Ugarte gelecekse Torreira’yı gönderirsek okey. Her sezon ortasında kafa bir Boca’ya kayıyor. Kötü demiyorum ama en iyi performansını da vermiyor artık sezon sonu işler ciddileşince açıyor kontağı.

Bip yalama burhancan yav.
Transfer sezonu yaklaşınca gardi konusunda tetikçiliğe başlıyor her seferinde.

yauv bip dediğin oluşum 15-20 yıllık birşey ne burhancanı tunacığım

bunların başı serdar güzelaydın bu aralar dursunun yanından ayrılmıyor

profil olarak söylüyorum

gedson
kang lee
mouse sow

almamız gereken 3 oyuncunun profilleri bunlar olmalı

saçma isimler almayın

Levent ve Müldür kanatlarına karşı pozisyona girememek tek başına transfer sorunu değil aynı zamanda hoca sorunu.

Asensio da teknik adam, nasıl oynadı bugün, nasıl mücadele etti, taş gibi.

Beşiktaşın 6 ayda paket ettiği Jurasek varken kendi sahamızda pozisyona giremedik

4 derbi kazanamamak ligin şimdiye kadar kopmaması hala önümüzü görememek tesadüf değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt