Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17k gibi düz topçu için 25m istiyorlar zambo için en az 35-40 isterler
SÖzleşme sıkıntısı vardı bitiyomuydu uzatmıyomuydu ne alırız her türlü 40 m cebimizde harcamak için can atıyoruz zaten

Kamara da olur boubacar,gedson da olur,bellegarde de olur,zakaria da olur,para varsa manukone çok cici olur,benficalı rios olur bi çırpıda aklıma gelenler tmyi açsam 50 tane daha buluruz

Bu arada Alllahtan osimhenimiz var herif 3 5 hafta kaybolup döndügünde yeni transfer yapmışız gibi hissediyorum sürekli. Takımın eli ayağı her şeyiymiş onun olmadığı bir senaryoda şuan aktif 5 6 tane adam alsalar biz düzeliriz diyemezdim.

Beyler ben 4 as 3 yedek 7 transfer diyorum!

Siz ne düşünürseniz düşünün

Bu takıma futbolcudan önce futboldan anlayan 2 yönetici lazım, sonra trknik direktör yanına hasan şaş gibi bir adam lazım, fenerin yedek klübesine bakın her pozsiyona yangın yapıyorlar, böyle de yedekler lazım, yöneticiden sonra takıma adam gibi kaptanlık yapacak, cazgır, takımı kenetleyecek kaptan lazım, İcardi’nin kaptan olduğu takımdan hayır gelmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hasan şaş
Her maç sıçıyor çıkacak tabi niye şaşırıyo ki

Torda da

Fizik yok
İkili mücadele yok
Skor yok
Hava topu yok
Rakibi yıldırma yok
Hız yok
Dribling yok
Şut yok
Kreativite yok

Yok oğlu yok

Bunun topçu olmadığını ben,recep,sami,puki ve bielsa çözebildi dünyada sadece

Her biri de uzman isimler gördüğün gibi

Var bi bildiğimiz güven sen bana

@Sami Karakoç bu bana en son bir frankowski pazarladı cafuyu aldık sandım

recep tabi ki sevmez fbli olarak

pukiyi severim nasıl böyle bir gaflet içine düştü şaşkınım

bielsanında gelmişini geçmişini .... futbolu kirletti şerefsiz zaten uruguaydanda kovuldu heryerden kovulduğu gibi
bielsa kurumsal bir şirket açacağım diyip iş saatinde sekreter, çaycı ve bekçiyle okey oynayan işadamı gibi
malın teki

İşin tuhafı biz burda kanat 10 numara diye bağırırken siz hep yunus baris dediniz

Sonra da fb yedek kubesine bakın diyosunuz

Bunların tek başına kazandırdığı önemli bi maç yok ama sistem içinde parlıyorlar ve önemliler ama yetmiyolar işte günün sonunda

Çünkü daha iyileri lazım rekabet icin. Forma kolay olmamali

Beyler istemek eyvallah da gerçekten 3 den fazla transfer yapacağımıza inanıyor musunuz :)

Yokmu Monakodan kiralayabileceğimiz bir kaç kronik sakat topçu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt