Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.353
- 21.337
- 2.663
Frrattesi iyi kaynadı bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan olursa foto gelir mi abi?Rakibimiz Fenerin en büyük farkı hocaları bizden iyi. Bu sene şampiyonluğu verecek Okan
İstanbul'da çok sert yağmur yagiyorKayseridemi
SÖzleşme sıkıntısı vardı bitiyomuydu uzatmıyomuydu ne alırız her türlü 40 m cebimizde harcamak için can atıyoruz zaten17k gibi düz topçu için 25m istiyorlar zambo için en az 35-40 isterler
Yönetim düşer, Osim gitmez. Taraftar o kadar da aptal değil. Yıkarız o stadı başlarına.Bir diğer husus Avrupa’da erkenden elenip ligde de şampiyon olamazsan osimheni yazın zor tutarsın elinde.. umarım kanlı bıçaklı ayrılmayız
Murat'ım unsalim nasilsinYangın yapan taraftara kimse ağzını açıp bir şey diyemez
Bu hakkı taraftara, kadromuz yeterli diyen yönetim ve hoca vermiştir
Yarın Sabihaya iniş yapacam inşallah güzel olurİst anatolia r’daş
Bu takıma futbolcudan önce futboldan anlayan 2 yönetici lazım, sonra trknik direktör yanına hasan şaş gibi bir adam lazım, fenerin yedek klübesine bakın her pozsiyona yangın yapıyorlar, böyle de yedekler lazım, yöneticiden sonra takıma adam gibi kaptanlık yapacak, cazgır, takımı kenetleyecek kaptan lazım, İcardi’nin kaptan olduğu takımdan hayır gelmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her maç sıçıyor çıkacak tabi niye şaşırıyo ki
Torda da
Fizik yok
İkili mücadele yok
Skor yok
Hava topu yok
Rakibi yıldırma yok
Hız yok
Dribling yok
Şut yok
Kreativite yok
Yok oğlu yok
Bunun topçu olmadığını ben,recep,sami,puki ve bielsa çözebildi dünyada sadece
Her biri de uzman isimler gördüğün gibi
Var bi bildiğimiz güven sen bana
Hocada gevşeklik olabilir miFener iyi bir forvet alırsa eksiklerini tamamlamış oluyor. Bizde garip bir gevşeklik var.
Sakat şu an yakında dönüyomuşoda çok formda hayatta alamayız pozisyonunda şuan
Şuan uçuyormusun GökhanımYarın Sabihaya iniş yapacam inşallah güzel olur
Beyler ben 4 as 3 yedek 7 transfer diyorum!
Siz ne düşünürseniz düşünün
Yarın Sabihaya iniş yapacam inşallah güzel olur