Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne Arda'sı... Arda geldi İcardi ilk 11 oynatıyor diyelim. Ne diyeceksiniz istifa mı?

İşin tuhafı biz burda kanat 10 numara diye bağırırken siz hep yunus baris dediniz

Sonra da fb yedek kubesine bakın diyosunuz

Bunların tek başına kazandırdığı önemli bi maç yok ama sistem içinde parlıyorlar ve önemliler ama yetmiyolar işte günün sonunda

Çünkü daha iyileri lazım rekabet icin. Forma kolay olmamali
Aynen öyl

en çöp topçudan bile verim alan hoca
tranafer iner inmez sahaya süren hoca
rakibin en önemli topçularını baskılayan hoca
kimseyi küstürmeden herkesi oynatan hoca
oyunu iyi okuyan hoca
doğru değişiklik yapan hoca
bahanesi olmayan hoca

iliklerime kadar kıskanıyorum kardeşim iliklerime kadar

adam mertle levent mallarına bile top oynatabiliyor
Bu anlattıklarından ötürü iyi hoca ama oyun planı yok onun da

Sadece yararlanmayı bilen ve şansını iyi kullanan biri

Bugün de çok şanslıydi.O demedi sane ve yunusa hep aynı yone calim at diye

yunus uçuyor 10 numaraya gerek yok,barış,sane harika kanat almaya gerek yok arkadaş bu adamların yedeği olması gerekiyor normal şartlarda zaten ve bu adamlar her maç uçup kaçmıyor işte getireceksin lookman kim iyiyse o oynar bunu transfer gerekli her bölge için söylüyorum
her transfer sezonu ayrı rezillik ama gardiyi uzak tutuyosun simitci kendi şovunu yapacak diye bu takıma lookman veya o ayarda bir isim,6 ve 10 numara,stoper transferleri şart tabi yapılacak mı hiç sanmıyorum..

Adamlar yazin 2 kanat aldi 45 milyona simdi musaba geldi lookman konusuluyor..
Orta sahada yuzune bakmadiklari fred bizim saradan ilkaydan falan cok daha iyi oynar sahaya sursen ustune gidip guenduzi cekiyorlar ..
Bizim takim rotasyon diye inliyor 2 aydir kadrosu genis rakibin gidip senden once 35 milyon para harciyor cat diye ..

İlla Lookman alinsin diye demiyorum kopek gibi rotasyon ihtiyaci olan takimin 2 aydir bu isleri cozmesi gerekirdi.. Biz 6 mi alacagiz 8 mi daha o bile belli degil

lookmana bas parayı

sonra git avrupanın en iyi scouting şirketine ve onlara vereceğin bütçeye göre önereceği 3 genç topçu al

bunu bile beceremeyen futboldan gram anlamayan adamlarla uğraşıyoruz

zaten takımda yeteri kadar baba topçu var kimsede bunlardan 50-60 milyonluk topçu istemiyor

futbol aklı ve gayret görmek istiyor

lookman olayı ise tamamen gövde gösterisi
bu maçdan sonra ona ihtiyacımız var

camia bütünlüğü ve korku salınımı için

Okan ile iyi kötü alabileceğimiz herşeyi aldık, daha fazlası yok. Arda Turan sesleri yükselmeli. Hırsıyla Gs ruhunu yeniden diriltecektir, kadrodaki doymuş ruhsuzları dehleyebilir.
Bence ilk bu kafa değişmeli. Arda da gelse o da değersizleşecek, Son 2-3 ay içinde Dynamo Kyiv'e yenildi, avrupada Legia'ya yenildi, LNZ'ye sahasında 4-1 yenildi. Taraftar da normal değil. Senede her maçı iyi oynayarak kazanan teknik direktör kim var söyleyin de bilelim. (Okan hoca bugün özelinde %100 suçlu)

Mert hıyarına birebirde bir kere bile üstünlük kuramayan Barış gidip sabaha kadar instagramda siyah foto paylaşabilir artık.
Tedesco, hem Sane hem de Barış a önlem almış. Top onlara geldiğinde sadece bek ve ileri uçtaki oyuncu değil, Guendoizi veya İsmail ile birlikte kapattılar koridoru.

Ulan CL'de ve ligde yaklaşok 60 maç oynayacak koskoca Camianın ileri hattı bu olur mu yaa

Barış
Yunus
Sane
Osimhen
İcardi
Ahmet Kutucu

Bu kadar başka yok

Ulan Aziz Yıldırım başkan olsa o bile böyle rezil bir planlama yapmazdı

Olm siz nasıl bir akıl yoksunluğu içindesiniz

Yazıklar olsun size

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Singo
Jakobs
Osimhen

4 u de muhakkak 11 olmali ki derbi kaybetmeyelim

Tedesco, hem Sane hem de Barış a önlem almış. Top onlara geldiğinde sadece bek ve ileri uçtaki oyuncu değil, Guendoizi veya İsmail ile birlikte kapattılar koridoru.

Önlem alabilir. Levent ve İsmail'le önlem alıyorsun, kime? Sane'ye. Arkadan Sallai bindiriyor, yanına Sara geliyor vs. Bugün Sane ve Barış o kadar kötüydü ki, Yunus da keza öyle.

Sizin işiniz zaten size alınan önlemleri yıkıp geçmek. Kanat oyuncusunun esprisi bu zaten. Aa bana önlem aldılar ben geri döneyim diyecekse o kanat oyunculuğunu ben de yaparım.

O mu oturacak bu mu oturacak kafasıylan bugünlere geldik. Yunusta yedek olur barışta yedek olur. Yeri gelir Sane dinlenecek yedek olacak. Lemina defansta oynar bekte oynar. Yunus kanatta oynar 10 no da oynar diye transfer yapmıyor herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt