Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.281
- 14.926
- 2.828
Yav ne Arda'sı... Arda geldi İcardi ilk 11 oynatıyor diyelim. Ne diyeceksiniz istifa mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öylİşin tuhafı biz burda kanat 10 numara diye bağırırken siz hep yunus baris dediniz
Sonra da fb yedek kubesine bakın diyosunuz
Bunların tek başına kazandırdığı önemli bi maç yok ama sistem içinde parlıyorlar ve önemliler ama yetmiyolar işte günün sonunda
Çünkü daha iyileri lazım rekabet icin. Forma kolay olmamali
Mert malın tekide Levent gayet iyi oynuyor
Bu anlattıklarından ötürü iyi hoca ama oyun planı yok onun daen çöp topçudan bile verim alan hoca
tranafer iner inmez sahaya süren hoca
rakibin en önemli topçularını baskılayan hoca
kimseyi küstürmeden herkesi oynatan hoca
oyunu iyi okuyan hoca
doğru değişiklik yapan hoca
bahanesi olmayan hoca
iliklerime kadar kıskanıyorum kardeşim iliklerime kadar
adam mertle levent mallarına bile top oynatabiliyor
Deme yaw Şilede kalacam bide![]()
Ben leventi çok beğeniyorumMert malın tekide Levent gayet iyi oynuyor
Adamlar yazin 2 kanat aldi 45 milyona simdi musaba geldi lookman konusuluyor..
Orta sahada yuzune bakmadiklari fred bizim saradan ilkaydan falan cok daha iyi oynar sahaya sursen ustune gidip guenduzi cekiyorlar ..
Bizim takim rotasyon diye inliyor 2 aydir kadrosu genis rakibin gidip senden once 35 milyon para harciyor cat diye ..
İlla Lookman alinsin diye demiyorum kopek gibi rotasyon ihtiyaci olan takimin 2 aydir bu isleri cozmesi gerekirdi.. Biz 6 mi alacagiz 8 mi daha o bile belli degil
Bence ilk bu kafa değişmeli. Arda da gelse o da değersizleşecek, Son 2-3 ay içinde Dynamo Kyiv'e yenildi, avrupada Legia'ya yenildi, LNZ'ye sahasında 4-1 yenildi. Taraftar da normal değil. Senede her maçı iyi oynayarak kazanan teknik direktör kim var söyleyin de bilelim. (Okan hoca bugün özelinde %100 suçlu)Okan ile iyi kötü alabileceğimiz herşeyi aldık, daha fazlası yok. Arda Turan sesleri yükselmeli. Hırsıyla Gs ruhunu yeniden diriltecektir, kadrodaki doymuş ruhsuzları dehleyebilir.
O yuzden sola Amine gouri arias gibi teknik adam oyuna akıl katacak adam lazimMert hıyarına birebirde bir kere bile üstünlük kuramayan Barış gidip sabaha kadar instagramda siyah foto paylaşabilir artık.
Tedesco, hem Sane hem de Barış a önlem almış. Top onlara geldiğinde sadece bek ve ileri uçtaki oyuncu değil, Guendoizi veya İsmail ile birlikte kapattılar koridoru.Mert hıyarına birebirde bir kere bile üstünlük kuramayan Barış gidip sabaha kadar instagramda siyah foto paylaşabilir artık.
Daha cok izin verirsek hırslanirlar mi Azizim hırs küsümYalnız fenerli oyuncuların hırsının 10 da 1 bizde yoktu, bu gelecek için tehlikeli.
Muradım adamlar camia olarak da bu sene gerçekten istiyorlar. En azından şuursuz değiller artık bir bilinç var rakipte.Daha cok izin verirsek hırslanirlar mi Azizim hırs küsüm![]()
Tedesco, hem Sane hem de Barış a önlem almış. Top onlara geldiğinde sadece bek ve ileri uçtaki oyuncu değil, Guendoizi veya İsmail ile birlikte kapattılar koridoru.