Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk ihtimalleri bizden yuksek Azizim.Muradım adamlar camia olarak da bu sene gerçekten istiyorlar. En azından şuursuz değiller artık bir bilinç var rakipte.
Leş atan oyuncu yeterince var hocamMusa Juwara ismi düstü mü?
Gördüğüm ne bilyo musunTedesco, hem Sane hem de Barış a önlem almış. Top onlara geldiğinde sadece bek ve ileri uçtaki oyuncu değil, Guendoizi veya İsmail ile birlikte kapattılar koridoru.
Benim geçmiş fb maçları aklıma geldimaçla alakalı hiç bi hissiyatım öngörüm yoktu bence topçularda bu maçı gram sallamadı
Zaten ligde derbi kaybetmedikki bu sezon. 3derbi 3beraberlikOlursun yaw. Hepsini haybetmeyiz herhalde.
bazen tokat yemekte iyidir çok salmamak lazımBenim geçmiş fb maçları aklıma geldi
Selçuk şahinin falan attigi
1-0
2-0 geçti içimden ama daha cok onlar lehine
Bunun da önüne geçemezsin
Rüyamda da zaten 2 hafta sonra fbyi yeneriz muhabbeti geçince,dedim yenemiyoruz
lookmana bas parayı
sonra git avrupanın en iyi scouting şirketine ve onlara vereceğin bütçeye göre önereceği 3 genç topçu al
bunu bile beceremeyen futboldan gram anlamayan adamlarla uğraşıyoruz
zaten takımda yeteri kadar baba topçu var kimsede bunlardan 50-60 milyonluk topçu istemiyor
futbol aklı ve gayret görmek istiyor
lookman olayı ise tamamen gövde gösterisi
bu maçdan sonra ona ihtiyacımız var
camia bütünlüğü ve korku salınımı için
Baba işte Sane ve Barışı içeriye sokmadılar. Barış çok çizgide kaldı pozisyona giremedi. Sane ye ise resmen duvar ördüler ya geri pas ya da top kaybı. Tedesco maça iyi hazırlanmış.Gördüğüm ne bilyo musun
Sane ve yunus calimlari gösterip hep aynı yone gitti,onlarda orayı kapatti
Barış çizgiye indiğinde ya çok kötü kesiyor ya da çizgiye inemiyor zaten
Ortalarımız çok kötü ve ön diregeydi.Hatta o kadar kötüydü goundozi 2 top kesti,önüne bilee indirdi alip
Levent Mercan 10 top kaptı sanırım
maçla alakalı hiç bi hissiyatım öngörüm yoktu bence topçularda bu maçı gram sallamadı