Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. ortak basın toplantısı, orada verilen görüntüler ve mesajlar bence yanlıştı
2. saygı duruşunda yapılana cevap vermeye bile gerek yok, ciddiye alınacak tipler değil. en fazla medyada sabahtan akşama bunun üzerinden saldırırsın, ötesine gerek yok
3. seromoniye rakip takım taraftarına saygı için çıkılmaz. kupaya saygı için çıkılır

eminim aşırı fakirsin ve dandik bir hayatın var
bunu sonuna kadar hak ediyorsun
umarım hayalini kurduğun saçmasapan sosyalist düzen hiçbir zaman gelmez
sen de bir ömür çulsuz yaşarsın
Katılmıyorum. Eğer o taraftar saygısızlık yaptıysa bu tarz durumlarda buna en net tepki seremoniye çıkmamaktır. Ortak basın toplantısı ve verilen görüntüler ise tam bir normal futbol ülkesinde göreceğimiz durumdu. Umarım bizde bir gün güzel yönetilen iyi bir futbol/spor ülkesi oluruz.

Medyada okadar çok yalakası varki anlatamam. Kanal kanal geziyor sezon biriminde. Neymiş efenim 2-3 şampiyonluğu varmış, ulan Fatih hocamın 2 tane yıldızı avrupa kupası var o kovuldu burdan. Sen kimsin kim ? Valla dursun başkan iyi düşünsün yoksa onun kelle gidicek.
Gs medyasını radara bende alıyorum bugünden itibaren

Hasan şaşla başladım

Yalnız icardinin okanla dalga geçmesi de çok çirkin bi hareketti

Olm siz kimsiniz lan gs tdsiyle dalga geçiyosunuz

Çıt çıkaramıyo diye adamı zorbalıyorlar
Çıkaramazki, 2 sene onu şampiyon yapmış adam, sayesinde kariyer yapmış, orda burnunu sıkıp nanik yapsa bile bişey diyemez, eli mahküm.

Takım buna muhtaç değil ki, bu takıma muhtaç. Yokki planı oyunu meziyeti.

Yenilgi sonrası nöbet hızlanmış kolpalwr sıkılmaya başlamış heralde

Orta sahada da ezilmişiz tek sıkıntı hücum değil

Sıkıntı tek başına hiçbir yerde değil
Kanatlara yakın markaj yaptılar, arkaya kaçırmayı düşünmedik, ya da ortadan kanada deplase denemedik hiç
Barış ve Sane hep yalnız kaldı, çoğunda 2 rakiple birden
Hatta Sane bir ara 3 kişinin arasından çıkmaya çalışıyprdu pas opsiyonu, kaçan, hareket eden bulamadığından
Defanstan çıkarken fener kendi çekilmediği müddetçe hep elimiz ayağımıza dolaştı çünkü ortasahada da eksik kaldık
Yunus bu maçın ortasaha ağırlığını kaldıramadı ya da hoca önde kal dedi ve hiç yoktu
Önde de hiçbir şey yapmadı, sonlarda kanada geçince biraz adını duyduk sadece
Sıkıntı hıcanın yetersizliği ve uyduruk taktiğinde ısrar etmesinde bence
Her düzgün ve koşan rakip bu taktiği rahatça elek edebiliyor nedense

Gs medyasını radara bende alıyorum bugünden itibaren

Hasan şaşla başladım
Yok Hasan harbi adamdır, genduziyi beğenmedi diye eleştirmem, 2 ay sonra en çok sövülen adam olur Allahın kazması. Ahada görürsünüz. Bugün onun yerine Alvarez olsa daha feci olurduk.

Çıkaramazki, 2 sene onu şampiyon yapmış adam, sayesinde kariyer yapmış, orda burnunu sıkıp nanik yapsa bile bişey diyemez, eli mahküm.

Ekran önünde bile zorbalıyolar tesiste kim bilir napıyolardır buna

Tamam eleştiriyoruz gömüyoruz hakettiği için ama böyle topçuların makara malzemesi yapması da kabul edilemez

Başakşehir ve Akhisar'da şampiyon olurken İcardi mi vardı? Okan hoca zaten basın toplantılarında bir çok oyuncuyla birlikte boyu ile ilgili espri yapan birisi. Eleştirinin de bir adabı var.
icardi_okan_buruk.jpg

1 günde kovarlar.
Geniş kadro lazım diye tartışıp duruyoruz da Fb kadrosunu versek kafasında belirli bir 11 kurar ve yedekleri küstürür gibi.

Ne bileyim onca sorunlu topçu var bakınca ama Tedesco gayet idare ediyor hatta giren çıkan fark etmiyor o kadar.

Uğurcan-Günay saçmalığı bile korkuttu bugün yav kaleci rotasyonunu bile doğru kullanamamak nedir.

İyi oyun kötü oyun vs de demiyorum oyuncu grubunu idare etme konusunda hep oyuncuların gönlünü hoş tutayım felsefesi ile gidilmez ki.

Torreira'ya ülkesinde biraz daha vakit geçirsin diye izin verdin faydası mı oldu, yok. Aksine berbat bir maç çıkardı. Sanchez'i sezon başından beri oyundan çıkartıp duruyor ve onun da bundan rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum.

Tamam eleştiriyoruz gömüyoruz hakettiği için ama böyle topçuların makara malzemesi yapması da kabul edilemez
Eli armut mu topluyor adam olsun ezdirmesin kendini. G*tün yiyorsa FT’ye yap o hareketi.

Yapsana Kalliye, Fatih hocaya, Şenol hocaya, Denizli hocaya, Trabzonlu Fatih hocaya, Sergene falan, hadi yap hadiii sıkıysa yap

Yok Hasan harbi adamdır, genduziyi beğenmedi diye eleştirmem, 2 ay sonra en çok sövülen adam olur Allahın kazması. Ahada görürsünüz. Bugün onun yerine Alvarez olsa daha feci olurduk.
Katılmıyorum

Takımı hep yanlış yönlendiriyor geçen osya kimi alın demişti malın birini öneriyodu genduziyi çöpleyip

orda cidden boyun kadar kupa hocam bak mı demek istedi öyleyse büyük rezillik bu nasıl mizah be kardeşim sonra sosyal medyalara düşen üreme organı sosyal medyada ufak bulununca ağlıyor sözde kaptanımız.

yauv derdini şey edeyim aliciğim 😂

takım seremoniye çıksa birde oradan utandıracaklardı

allahdan akıl etmişler
prensip meselesi
benim için Galatasaray maç kazanır kaybeder
böyle şeyler yapmaz
Fb gibi Bjk gibi değildir, bunlar onların işleri

Katılmıyorum. Eğer o taraftar saygısızlık yaptıysa bu tarz durumlarda buna en net tepki seremoniye çıkmamaktır. Ortak basın toplantısı ve verilen görüntüler ise tam bir normal futbol ülkesinde göreceğimiz durumdu. Umarım bizde bir gün güzel yönetilen iyi bir futbol/spor ülkesi oluruz.
erişemediğin ciğere pis demiş oluyorsun
bu olayı tamamen yabancı birine anlatsak sahada kupa kaldırılmasın diye ışık kapama işine benzetirler

öte yandan ben de normal bir ligimiz, norma bir rakibimiz olsun isterim
hatta rakibimiz iyi olsun, o rekabet bizi daha iyi yapsın isterim
fakat onlardan +

Emrah Son görülme 2 dakika önce · Viewing direct messages

@Ali Bektaş sana mı sövüyor özelden
yok heis belki bi şey döşüyodur şu an
ya da düşmanlarımla fiskos yapıyor da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt