Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan için kadroya kaç tane yabancı oyuncu alabiliyoruz?

Yerli de almak lazımdı aslında.

Rotasyon çok önemli. Fenerbahçe bugün biraz da kondisyonla kazandı. Zaten bilinen bir şeydi kaliteden ziyade her mevkide ortalama üstü iş yapan oyunculari var fazlası değil.
4 tane yabancı alabiliyorsun. Yerli olarak alanyadan ümit, rizeden taha , avrupadan aral var

Fenerbahçe sahaya odaklandı. Saha dışına çıkmıyor, hocaları bahane uydurmuyor. Son yıllardan daha zor bir sampiyonluk bizi bekliyor. Yedek kulübesi dahil sağlam 5 oyuncuya ihtiyaç var. Bu kadar yatırım yarı da kalırsa Galatasaray yüzyılı başlamadan biter
Bu tedeskoda bi gerets havası aldım

İnşallah yanlış havadır yoksa 2006nın tersini yaşarız

Bu maç özelinde hem iyi hem kötü etkiler aldılar

Ama hocaları güzel etkiler almisti ve daha yakınlardi.yazdigim gibi katı disiplinle oynadılar ama one geçsek dagilablirlerdi

Gerçeği istersen 96-2000 arası ne yaşadılarsa onu yasyaacaklar bi sure daha.

Saturn tepelerinde yani.kupayi aldılar diyeceksin,bjk de almisti.cunku sen musade ettin

Sen mucadele ettiğin ve istediğin sürece Galatasaray iradesi galip gelecek.oteki türlü çaba ve azim yoksa herkese hediye verirsin
Bizim takım doymuşluk emareleri gösteriyor. Önceki sezonlar ali saldırıp motive ediyordu bizimkileri

Sane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi
İkisininde en az bu kadar kötü oynadığı maçlar var.üstelik şikeciler kadar iyi kadarosu olan üzerine iyi kapanan takımlara karşıda çok fazla oynamadığımızıda belirteyim.Önemli olanda böyle maçlarda böyle savunmalara karşı fark yaratmak.

26 yaşında guenduzi almaları kötü oldu. Torreira gibi nokta atış yaptı adamlar. O yaşlarda yıldız bir ortasaha bulup 30-40 basmamız lazım. Sara singo'lar falan değil yıldız almamız lazım

Bu ustunlugu getirecek adami defalarca yazdik da bizimkilerin aklina bile gelmiyordur.. Herif rusyada iste basip alalim

Fatih hocanin imkanı olmadığı ve arkasında bi yönetim olmadigi için transfer yapamadık pek.

Ama okan hocanın imkanları güzel,arkasında duruyor yönetim ama teknik ekip yetersiz.transfer stratejisi berbat.iyi bi sportif direktör lazım

Bu da anca yeni yönetimle gelişecek bisey.yok olmadı şampiyonluktan sonra eyvallah

Bu tedeskoda bi gerets havası aldım

İnşallah yanlış havadır yoksa 2006nın tersini yaşarız
Hiç kıvırmiyor rakiple ugrasmiyor. Saha içinde kalmaya özen gösteriyor. Futbolcuların eline bahane bırakmıyor. Başkanları sürekli açıklama yapmıyor. Kafa utulemiyorlar. Ciddi anlam da guclenmemiz lazim

İkisininde en az bu kadar kötü oynadığı maçlar var.üstelik şikeciler kadar iyi kadarosu olan üzerine iyi kapanan takımlara karşıda çok fazla oynamadığımızıda belirteyim.Önemli olanda böyle maçlarda böyle savunmalara karşı fark yaratmak.

Yunusun belki olmustur da ben Sane 'yi bu kadar aciz hic gormedim ilk geldigi donem bile..Takimin acik ara İcardi yunus dahil en kotusuydu

Yahu agalar bastıralım aldıralım şu Lookmanı. Şerefsizim talip olalım Osim döve döve getirir onu.

Eksiğiz eksik bizde aman yedek kalmasın sorun çıkarır diye kaliteli adam almıyoruz rakip öyle yapmıyor gireni çıkanı oynamayanı bol alternatifi var adamların bizim kadro kaliteli ama hep aynı oyuncuların ayağına bakıyoruz çeşitlilik yok
Levent browndan daha iyi oynuyo falan

Sende ugurcan singo jakobs ve osimhen olmayınca kafayı yiyosun sahada

Fatih hocanin imkanı olmadığı ve arkasında bi yönetim olmadigi için transfer yapamadık pek.

Ama okan hocanın imkanları güzel,arkasında duruyor yönetim ama teknik ekip yetersiz.transfer stratejisi berbat.iyi bi sportif direktör lazım

Bu da anca yeni yönetimle gelişecek bisey.yok olmadı şampiyonluktan sonra eyvallah
işi makaraya vurmadığın zamanlarda güzel analizler yapıyorsun şekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt