Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 11 e 4 transfer lazım

Çünkü singo ve jakobs otomatikman yok.En azından bir stoper lazım

Ortasaha ,Sol kanat ve 10 numara zaten yok

fb uzun suredir ilk kez bir derbide atletik olarak bizden iyiydi bunun ekmegini de yediler.. Saglam bir Jakobs Singo Osimhen olsa fiziksel ustunluk yine bizde olacakti..
Baris ve Sane disinda o ustunlugu kurabilecek tek adam yoktu sahada..
Ben artik Davinsonu atletik adamlardan saymiyorum bu sezon ciddi geriye gitti..

Buraya gelmeyi kabul edecek - ideal yasta - verdigin bonservisin karsiligini buyuk oranda alabilecegin en risksiz isimlerden biri.. 20ye aldilar 6 ayda 10 milyon kazanirlar iste ..
Bizimkilerin sacma sapan birine 30 vermelerinden korkuyorum
Olabilir de bence üst düzey liglerde ve takımlarda oynamış yıldız topçuya 30-40 vermek daha doğru. Torreira geundızi gibi

Abi Yunus bugün son 2-3 senenin en kötü oyununu oynadı. Bugün takımda iyi biri de yoktu yani en iyi 10 numara olsa da buna benzer statlar cıkacaktı. Tek maç üzerinden bu tespiti yapmak ne kadar mantıklı sence?
Güzel abicim takımın 10 numarası hiç yok, bu takım 3 senedir mertens ile şampiyon oluyordu. Ne oldu da 10 numarası oynayama başladık? Rakibinde asensiyo talisca simansı var sende kimse yok yunus sanenin yedeği kanat barış sol kanat yedeği yok. 10 numara bomboş. Bugün 10 numaran olsaydı

Barış 10 Sane çıkacaktın, baktın sane kötü oynuyor Yunusu koyacaktın. Eee şimdi kimi koydun ahmed kazım kaan. Sorun tamamen matematik bilmemekte

fb uzun suredir ilk kez bir derbide atletik olarak bizden iyiydi bunun ekmegini de yediler.. Saglam bir Jakobs Singo Osimhen olsa fiziksel ustunluk yine bizde olacakti..
Twitterda bikac kişi eksiklerimizi yazmis

Bugün 4 as yoktu ve bu adamlar takımın yarısı resmen

Uğurcan Singo Jakobs Osimhen

Üstüne sara yedekti.Hazir olmayan
yarim lemina yarım torreira ile maça çık goundozi de sonra.oldu

Levent Mercan maçın adamı resmen

Sağlam bir bilmem kim hiç sağlam almıyor

Inanki yunustan önce torreira lemina sorgulanir. Defansif orta sahain okadar silik kalamaz.
Top kalmıyorki ilerde, alan kaybediyor topu, kabiliyet beceri yokki, kreatif oyuncun yok, hayla daha kazmalara 40 milyon gömme peşindesin, yahu arkadaşlar çer çöp olmadan bu para Lookmana bastıralım

Davinsonda fizikte yok bu arada

Buna biri güç uygulamadan dokunduğunda bile sağa sola savrulup vücut dengesini kaybediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt