Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sendekiler kotu mu peki onlardan?hepsi iyi ama hem hazir değiller hem de maça kötü hazirlanilmis
Yunus bence 10 numara da olmuyor. Lemina kötü değil ama sağlam da değil. Tek Torreira ile mücadele etmek zorunda kaliyorsun. O da Türk karı ile arası iyiyse uçuyor, kötüyse dökülüyor. Bizim buraya sorunsuz adam bulmamız şart. Hazırlanma konusunda tabiki haklısın ancak Fenerbahçe maçına da bir zahmet motive olsunlar.

Real Madrid psg liverpool bile yapıyor. İhtiyaçı var mı basar parayı alır ama adamlar didik didik ediyor cografyalari. Valverde'yi 18 yaşında kattılar kadrolarına şimdi ucuyor mesela ve daha niceleri.
Onlar süper yetenekler bulup hayvan gibi paralar harcıyorlar. Hangi süper yetenek gelir bu lige, alıp geliştirmek zorundasın

Tedesco bu sefer çözmüş bizimkileri , geriden oyun kurmadı topu bize verdi boş boş paslaştık
Guendouzi ortasahayı güzel kitledi. Bu takıma saf bir 10 numara lazım, Yunus ile Sara ile olacak iş değil maalesef, Barış hariç sanırım oyuncuların hepsi zaten aslında daha çok ver-kaç ile yapacak adamlar, paslaşmamız kitlendiği zaman takımda kitleniyor. Oyun planı var ama sadece 1 adet var.

Guendouzi ortasahayı güzel kitledi. Bu takıma saf bir 10 numara lazım, Yunus ile Sara ile olacak iş değil maalesef, Barış hariç sanırım oyuncuların hepsi zaten aslında daha çok ver-kaç ile yapacak adamlar, paslaşmamız kitlendiği zaman takımda kitleniyor. Oyun planı var ama sadece 1 adet var.
Sane barışı da kitledi kademeli karşıladı.

Bir orta saha alırsın tordan farklı anlamda iyi yönleri olabilir.Daha çok para bayılırsın tabiki daha iyisinide alırsın.Ama bu kadar eksik ve daha yetersiz adamlar varken toru kesmek anlamsız.Adam dört senedir muazzam katkı yaptı.Belkide bu dönemin en istkrarlı en iyi oyuncusu.Bu tamamen kaliteyle alakalı.

Hepsini geçtim Benim için bir taraftar olatak Galatasaray herşeyden önce gelir.Torda 30 olacak.Fiziksel dezavantajı var.
Bana sorarsan seneye iyi teklif gelsin kendiside boca falan yapmak istiyor satarım.Üç tane canavar gibi uyumlu orta üçlü oluştururum.Ama en başta senelerdir yapılan rezil hatalar her sene önümüze çıkıp işleri zorlaştırıyor.tordan sonra bir tane adam gibi orta saha bulamadık.

Birazcık transferde doğru işler olsaydı biz hem oyun olarak hem avrupada hemde ekonomik olarak şaha kalkardık.

Ben lokman ve ruize hem yaş hem maliyetleri ile bana riskli geldiği için soğuk bakıyordum.Ama yok arkadaş ikiside gelsin.İnanın bu iki isim basında çıkan çoğu isme göre alınması daha kolay..Aksi taktirde başımızdakiler daha kötü tercihler yapacak.
Bu iki ismin başarısız olma ihtimalide yok.O kadar net adamlar.Hatta bu ruizi 10 numarada bile ciddi fark yaratır.

Tordaki sıkıntı sadece fiziksel dezavantaj değil stil olarak da çok eksiği var

Mesela medel vardı o da bunla aynı ebattı ama herif kuduz köpek gibi herkesle teke tek çarpışıyodu müthiş bi sertlik ve çabuklukla bezenmiş hız vardı

Tor topla dribling yapan kimseyi durduramıyor yetişemiyor,fiziği de olmadığı için omuz falan da koyamıyor,alan kaplayamadığı için os geçirgen oluyor haliyle

Lemina geldi noldu,bunun bu bütün defolarını örttü çünkü yapamadığı her şeyi o yaptı,ama lemina da bunu tolere edeyim derken iş biraz takımın orta sahası olalım dan toreiranın defolarını örtelime döndü

Tor dribling yapamıyor ben yapayım
Tor hava topu alamıyor ben alayım
Tor alan kapatamıyor ben kapatayım
Tor ikili mücadeleye giremiyor ben gireyim
Tor tackle yapamıyor ben yapayım
Tor hızıyla kimseyi yakalayamıyor ben yakalayayım
Vs vs

Herif kara delik gibi resmen

Kerem de kanatta böyleydi bizde solbek dayanmıyodu ya,çünkü önünde kerem olan solbekin kerem yerine de bir şeyler yapması gerekiyodu

Kerem top süremez ben süreyim
Savunma yapamaz ben iyi savunmacı olmalıyım
Orta açamaz ortaları da ben açmalıyım
Top kaybı yapar topu geri ben kapmalıyım
Geriye koşmaz eksik yakalanmamak için ben koşmalıyım

Böyle olunca noluyo sen keremin defolarını örteyim derken takımdan kopuyosun çünkü iş artık takıma uygunluktan katkı sağlamaktan ziyade bir kişinin defosunu kapatma üzerine kurgu belirlemeye dönüyor bu da takıma zarar veriyor

Şimdi sen toreiranın defosunu kapatmak için leminayla oynamak zorunda kalıyosun ama aslında takıma lazım olan belki de başka bir profil,ama onunla oynayamıyosun tor yüzünden,peki leminayı oynatınca bu sefer noluyo 3.os yı ya da 10 numaranı da bu sefer leminaya göre belirlemek durumunda kalıyorsun,onu da ona göre belirleyince bu sefer takımdan,uyumdan,olması gerekenden iyice kopup uzaklaşıyorsun

Sane barışı da kitledi kademeli karşıladı.
Barış zaten günün de değilse pas yeteneği çok düşük yani kendi kendini de kitleyebiliyor Barış :asd:, Sane'ye boş alan bırakmazsan ve ver-kaç yolunu kitlersen verimini düşürürsün onunda, Bir kaç adet ver-kaç denedik ama onda da mesela Sane attı alan adam geri ona atmadı ya da atarken çok oyalandı yani tam oyun rotasyonu yakalarken yine kendi kendimizi kitlemiş olduğumuz bir kaç bölüm oluştu, bu sırada zaten adamlar çok fazla efor harcamadı özellikle 60'dan sonra yorgunlukları başladı ama sonra 2.'yi yedik Shancez değşikliğine ben pek anlam veremedim şahsen zaten ya da yapıyorsan 3-5-2 ye dönebilirdi Barışı forvete çekip, fizik yıpratmasını kullanabilirdi.. Ben Sallai'nin de çok fazla öne çıkmasının daha doğrusu forvete kadar gitmesinin Sane'yi olumsuz etkilediğini düşünüyorum mecburen defansif pozisyon alıyor, bazen Sallai güzel pas atıyor alan boş oluyor Sane pas ile güzel kaçırıyor. Torriera'ya sallamaya gerek yok bu zamana kadar işini bence hep iyi yaptı takım yine düşüşte, orantısız grafik çiziyor klasik kış dönemi Okan Buruk Galatasaray'ı kondisyon ve planalaması cidden başarısız 3 tane adam lazım 1 adet iyi bir 8 no 1 adet iyi bir oyun kurucu 1 adet forveti 3. veya 2. olarak yedekleyecek genco bir arkadaş, hatta 1 adet sol stoper yedek veya as oynayabilecek. Bunu da iyi gözlemlemek lazım eğer ilk 24'den üst gruba çıkarsak 2 ortasaha ve solstoperi yazmak lazım listeye.

Trabzon aldı işte. Biz niye geri kaliyoruz niye hala 5 yıl önce ki adamla ilgilenmeye devam ediyoruz. Problem burada.
Trabzon şampiyon olmak zorunda olan bir takım değil. Biz ts, göztepe, leipzig, dortmund değiliz. Biz bu lig için bayern munich profilinde bir kulübüz. Tecrübesiz genç oyuncuyu ilk 11 oynatamayız

Sara hazır torreira ve leminadan iyiyken,üstüne basarak söylemeli bunu..ligde ve avrupada 11 çıkmalı.iyi geceler arkadaşlar

Cokta şey yapmayın:) Bugün sövdüğunuz lemina ve davinson yarın cıncık gibi de oynar

Sara hazır torreira ve leminadan iyiyken,üstüne basarak söylemeli bunu..ligde ve avrupada 11 çıkmalı.iyi geceler arkadaşlar

Cokta şey yapmayın:) Bugün sövdüğunuz lemina ve davinson yarın cıncık gibi de oynar
Oyunculara sövmeye gerek yok, oyuncuların kapasiteleri levelları belli , 4 senedir olduğu yerde sayıyor takım.

Ego kötü bir şey hocaya büyük saygım ve sevgim var ama bir insan kendindeki hataları nasıl görmez hayret ediyorum.

Her sene bir skandal açıklaması var ve her seferinde de o büyük zaafımız oluyor.

Tam tersi düzeltmek yerine inatla yönetimin arkasında durup taraftarı sinirlendirecek açıklamalar yapıyor.

12 kişi mi oynayacağız ?, Yeterli rotasyonum var.

Transfer aceleye gerek yok derler adamlar İtalya'dan getirdi hatta mesafeye bakarsak İtalya'dan golü attı.

Fenerin belki ekonomik anlamda yalı çocuğu sonrası bitirme şansımız vardı saran o kadar ekonomik anlamda dayanamazdı ama yine gider ayak can suyu oluyoruz muhtemelen nokta atışı hamleler gelmezse günün sonunda 10 senedir şampiyon olamamış takımıda şampiyon yaparız.

Ego kötü bir şey hocaya büyük saygım ve sevgim var ama bir insan kendindeki hataları nasıl görmez hayret ediyorum.

Her sene bir skandal açıklaması var ve her seferinde de o büyük zaafımız oluyor.

Tam tersi düzeltmek yerine inatla yönetimin arkasında durup taraftarı sinirlendirecek açıklamalar yapıyor.

12 kişi mi oynayacağız ?, Yeterli rotasyonum var.

Transfer aceleye gerek yok derler adamlar İtalya'dan getirdi hatta mesafeye bakarsak İtalya'dan golü attı.

Fenerin belki ekonomik anlamda yalı çocuğu sonrası bitirme şansımız vardı saran o kadar ekonomik anlamda dayanamazdı ama yine gider ayak can suyu oluyoruz.
Tutturmuşlar bir ayın 28'i Elenen takımlardan kimi çekeriz derdindeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt