Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutturmuşlar bir ayın 28'i Elenen takımlardan kimi çekeriz derdindeler.
Her sene aynı muhabbet artık gerçekten yoruldum.

Fırsat dediğin kadron iyidir öyle bir isim çıkar ki kiralık + opsiyonlu alır kontenjan boşaltır devam edersin.

Icardi, Batshuayi varken Icardi üzülmesin diye Osimhen çekmemezlik yapmadık gittik fırsatın babasını getirdik o da şampiyonluk getirdi.

Ama biz her seferinde aciliyet olduğunu bile bile yine bekliyoruz günün sonunda Vecino, Ndombele, Cuesta gibi adamlara kazık maliyetlerle transfer ediyoruz.

Yusuf'u saymazsak 4 kontenjan boş ve halen tık yok seneye 10+4 olacak onunla ilgili bile bir çalışma yok o oyuncular için zamana ihtiyacımız bile yok gider alır gelirsin ama onu da yapamıyoruz.

Her sene aynı muhabbet artık gerçekten yoruldum.

Fırsat dediğin kadron iyidir öyle bir isim çıkar ki kiralık + opsiyonlu alır kontenjan boşaltır devam edersin.

Icardi, Batshuayi varken Icardi üzülmesin diye Osimhen çekmemezlik yapmadık gittik fırsatın babasını getirdik o da şampiyonluk getirdi.

Ama biz her seferinde aciliyet olduğunu bile bile yine bekliyoruz günün sonunda Vecino, Ndombele, Cuesta gibi adamlara kazık maliyetlerle transfer ediyoruz.
Ya zaten alabileceğin profiller belli, alabileceğin adamlarda belli yaz dönemi gibi değil ki rahat hareket edesin. Elitl'lerin elinde tuttuğu iyi ama kadro şişiren oyunculara yönleceksin zaten kimse sana top class yükselen adamı vermez ama anlamıyolar ki, Sane ve Osimhen ile çok iyi adımlar atttıktan sonra Uğurcan'a 30 bayılandan fazla şey beklememek lazım.

Sen sabit kaldin cunku.hareketsizdin..

Defans arkasina sarkitsaydin Barış ve saneyi.

Aaaa ama bunu yapacak kişi saraydi ve yedek başladi

Herşey bahane ya şu yaptığımız şey tamamen şımarıklık abi çalışmamışız elimiz kolumuz sallaya sallaya alırız diye çıktık maça özgüven bu kadar tavan olursa böyle olur bazen erken gelen mağlubiyetler ilerisi için olumlu sonuçlar doğurabiliyor süreci yaşayıp göreceğiz sahadaki oyuncu grubu aşırı ruhsuzdu bu gün

Bu hafta panik transferi gelebilir, Fabian Ruiz falan susturmak için ama diğer 2 ihtiyacı sallamasyon Uğurcan profili birşey yapabilirler :asd:

En kısa zamanda gelişme olacak deyip kandirmasalar bari insanları.

Bugün kesinlikle Sara 11 başlaması lazımdı. İkinci yarı da yunusu alacaktı. Çok yanlış bir kadro ile çıktı. Üzülüyorum oraya o soğukta maça gidenlere Üzülüyorum
Bence bir süre Barışı dinlendirip Yunusu kanada yazmak lazım bu sürede hatta 4-3-3 takılabiliriz.

Bu takımın canı sadece futbol oynamak istediğinde bir şeyler yapma mevzusu oyuncusal eksikliklerden ve yetersizliklerden daha büyük sorun. Sözde süper kupa maçı, hem de en büyük rakibinle oynuyorsun ama rakibin yarın yokmuş gibi mücadele ederken bizimkiler zorla maça gelmiş gibiydi. Torreira ve Lemina totalde 8 ikili mc kazanırken, gunduz ve iso 20 tane kazanmış. Böyle bir şey olabilir mi ya. Sahada 1 tane bile iyi oynayan oyuncu yoktu. Beyinleri alınmış gibiydiler.
Sezon sonunda hocasından yönetimine ordan oyuncusuna kadar komple bir değişim olmalı. Bu oyuncu grubu aynı kaldığı sürece seneye de aynı bok devam eder, TD kim olursa olsun. Düzgün teklif varsa alayını postalayacaksın. Osi ve Torreira hariç.

Yav hoca ve yönetim efendiler 2 senedir kötüler bu arada zaten şampiyon olup kupa alınca gerçekler kaybolmuyor. Gecen yıl mesela osimhen piyangosu olmasa biz şampiyon falan olamazdık. Bu net fb muradına ermişti çoktan yani.

Ona rağmen kendini düzeltmiyorsun , şamp olundu diye hata yapmamış mi oldun. Hiç hatan yokmus gibi takıldın. Yazın rezil bir transfer donemi geçirdin. Bugun 60 milyon verdigimiz 2 adamdan 1'i yoktu ki 10 tane mac oynamadi herif total. Diğeri fantazi kafasında yedekti ne alakaysa.

Ligte de iyi değiliz anadolu maçlarini sayma derbilerde 1 tane mac oynamadi takım. Ona rağmen de lidersin gidip eksiklerini geliştirmiyor yazın gibi orada burada geziniyorsun.

Hoca ayrı yönetim ayrı 2 senedir egolar tavan şisik halde gidiyor dünlük bir şey değil bu maç kısacası sene sonunda şampiyon olunsa dahi artık halının altına süpürmemeli ve bir yenilenmeye gitmeli bu takım toptan.

Yav hoca ve yönetim efendiler 2 senedir kötüler bu arada zaten şampiyon olup kupa alınca gerçekler kaybolmuyor. Gecen yıl mesela osimhen piyangosu olmasa biz şampiyon falan olamazdık. Bu net fb muradına ermişti çoktan. Ona rağmen kendini düzeltmiyorsun , şamp olundu diye hata yapmamış mi oldun. Hiç hatan yokmus gibi takıldın. Yazın rezil bir transfer donemi geçirdin. Bugun 60 milyon verdigimiz 2 adamdan 1'i yoktu ki 10 tane mac oynamadi herif total. Diğeri fantazi kafasında yedekti ne alakaysa. Ligte iyi değiliz anadolu maçlarini sayma derbilerde 1 tane mac oynamadi takım. Ona rağmen de lidersin gidip eksiklerini geliştirmiyor yazın gibi orada burada geziniyorsun. Hoca ayrı yönetim ayrı 2 senedir egolar tavan şisik halde gidiyor dünlük bir şey değil bu maç kısacası sene sonunda şampiyon olunsa dahi artık halının altına süpürmemeli ve bir yenilenmeye gitmeli bu takım toptan.
2 ay Yunus sakatlandı o ara Lemina filan gelmese paket oluyorduk.

Osi kadar Lemina bile piyangodan çıktım muhtemelen almamış olsaydık şampiyon falan olamazmışız.

Bu takımın canı sadece futbol oynamak istediğinde bir şeyler yapma mevzusu oyuncusal eksikliklerden ve yetersizliklerden daha büyük sorun. Sözde süper kupa maçı, hem de en büyük rakibinle oynuyorsun ama rakibin yarın yokmuş gibi mücadele ederken bizimkiler zorla maça gelmiş gibiydi.
Sezon sonunda hocasından yönetimine ordan oyuncusuna kadar komple bir değişim olmalı. Bu oyuncu grubu aynı kaldığı sürece seneye de aynı bok devam eder, TD kim olursa olsun. Düzgün teklif varsa alayını postalayacaksın. Osi ve Torreira hariç.
Çünkü en büyük ve güçlü planımız sığırpress, onunda en önemli yapı taşı Osimhen, Liverpool defansınıf bile yıpratabilecek güce sahip. Bu sefer sığırpressi biz yedik.

umarim transfer yapilmaz.Sene başı cok begenmiyormuydu kadroyu hoca oynasin iste.Berkan gitti bi oda oynamiyordu zaten.Sakatlarda donecek vs Kadro ayni kadro yani.Ben artik yapamadigimiz veya yapmak istedigimiz şeyleri calisarak duzeltebildigini gormek istiyorum

Gidin liverpoolun kapısında yatın Harvey ellitotu isteyin. Takım net bir 10 numara istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt