Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe sahaya odaklandı küllüyen yalan.Bir alehimize verilmeyen doğru kararda kokocunun açıklamalrını falan unuttunuz herhalde.
Todesco iyi futtbol oynatıyor saha dışına çıkmıyor küllüyen yalan.Her poziyonda hakeme çemkiren sanki başkası.Sahadaki oyuncularının bir hakemi skmediği kalıyor.Hakemlerinde bunlara bir gt vermediği kalıyor
Ben göreceğim bir iki maçta puan kaybında nasıl kancık gibi bağırıyorlar.
Saf olmayalım.
Bunlarda değişen hiçbirşey yok.Bizden tek farkları hem yönetim hem oyuncular daha hırslı daha bağlılar.
Herşey bizim elimizde.Ama öyle bir yönetim ve teknik ekip varki şampiyonluğu bu şerefsizlere vermek için ellerinden gelen beceriksizliği sergililyorlar.
Bunlari eskisi kadar çigırtkan ve abes bicimde yapmiyolar sorun orada zaten ali olsaydı mesela şu havada maç oynatıldigi için gunler oncesinden çikmayiz falan tiratlarina girer tum havayı dagitirdi en basitinden.

Trabzon şampiyon olmak zorunda olan bir takım değil. Biz ts, göztepe, leipzig, dortmund değiliz. Biz bu lig için bayern munich profilinde bir kulübüz. Tecrübesiz genç oyuncuyu ilk 11 oynatamayız
bunu yapan ve yine şampiyon olan hatta CL de iyi işler yapan takımlar var örnek en basitinden; C.brugge ve psv, napıcaz hep 30-40 lık star mı alıcaz? bu takımlarda o gençlerle yensin bizi sonra,hem de rezil ederek, ben tabiki de tüm ilk 11 genç olsun demiyorum ama araya 2-3-4 tane serpiştirebiliriz,yahu en azından yedeğe potansiyelli oyuncu alalım,sonradan girer gelişir.yedeğe de yıldız alacaksak ohooo

Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon.
Maçın başından itibaren bana hiç galip geleriz hissi gelmedi aksine o gol girmese bile yeme ihtimalimiz yüksek geliyor çünkü bizimkilerin first touchlar rezil ötesi tüm topları direk İsmail + Guendouzi'ye bıraktık ara toplarla hızlıca geçişten geliyorlardı.

Bizim yapmamız gerekeni adamlar yaptı, Torreira + Lemina merkezi tutup Sane + Barış'ı kaçırmak gerekiyor fakat Icardi'de bu sefer bunların temposuna yetişemiyor baştan aşağıya sıkıntılı bir maç çıkardık.

Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon. Yani bence maliyetten bağımsız performans olarak ikisi arasında uçurum var. Günay'ın her oynadığı maçta gördük bunu.
Birazda pek çoğumuz Taffarel izledi prime Muslera izledi istikrar bekliyor yani, Muslera en kötü sezonunda bile öyle ya da böyle bir standartı vardı mesela Mondragon derler ben çok iyi kaleci olarak hatırlamam Mondi'yi , De Santcis kötü hatırlanır aslında çok iyi kaleciydi ama insanların aklında sonrasında gelen Leo Franco ve Zapata kaldığı için o da kötü algısı oluşuyor, bu ikili zaten karpuzcu değil direkt karpuzdu bunlar :asd:

Neyse yarın kolpadan haber saldırırlar 2-3 gün daha onla avunuruz herkese iyi geceler

Bu arada ugurcan 30 milyon etmez dogru ama son gün onlarda satmiyoz deseydi. Bugun as kalecimiz gunay yedek batuhandi 3 ay orada burada gezip kaleci alinmadigindan yonetimin rezilligi şuradan bile görülebilir.

Gouiri'nin sakatlığı yoksa ne istiyorlarsa verelim.
Sara sat
Icardi fesih
En az 6 oyuncu lazim6

Maçın başından itibaren bana hiç galip geleriz hissi gelmedi aksine o gol girmese bile yeme ihtimalimiz yüksek geliyor çünkü bizimkilerin first touchlar rezil ötesi tüm topları direk İsmail + Guendouzi'ye bıraktık ara toplarla hızlıca geçişten geliyorlardı.

Bizim yapmamız gerekeni adamlar yaptı, Torreira + Lemina merkezi tutup Sane + Barış'ı kaçırmak gerekiyor fakat Icardi'de bu sefer bunların temposuna yetişemiyor baştan aşağıya sıkıntılı bir maç çıkardık.
Icardi'yi besleyeceksin, Yunus-Sane'yi kaçıracaksın, Barış ve Sallai'nin gücünü kullanacaksın, Torriera ve Lemina kesip taşıyacak ama pas kurgumuz olmadığı için kağıt üzerinde çalışan şey dün bizim silahımız ile durduruldu "Fenerbahçe style sığırpress" :asd:

bu arada fener için yapılan oyun kurmakta zorlanıyorlar yorumu bizim için de aynen geçerli
gölge pres bile yesek dağılıyoruz hemen.
ligin başlarında bir maçta da olmuştu. karagümrük müydü hatırlamayadım. rakip kırmızı görünce sindirebilmiştik ancak.
kilit nokta çoğu rakibin pres yapmayı göze alamaması.
ama rakip o cesareti gösterince sallanıyoruz biz de.

Bu arada ugurcan 30 milyon etmez dogru ama son gün onlarda satmiyoz deseydi. Bugun as kalecimiz gunay yedek batuhandi 3 ay orada burada gezip kaleci alinmadigindan yonetimin rezilligi şuradan bile görülebilir.
Ki Donnaruma'yı kovaladılar yani Donnarumanın sana yar olacağına nasıl inandın ki, hadi inandın olacağıda vardı diyelim abi bu nasıl skala, bu nasıl oyuncu seçimi puanlaması artık neyse bir tarafta Donnaruma bir tarafta Uğurcan, aralarındaki seviye farkı dağ tepe değil cennet ve cehennem arasındaki fark gibi, ben buna kızıyorum sanırım herkes buna kızıyor

Son düzenleme:
O iş bence çoktan bitmişti. Tüm yaz film izlettiler
Sanmıyorum direkt alırlardı öyle olsa, son dk'ya bırakmazlardı zaten çoğu kişi temmuzda Uğurcan'ı aldık açıklamasını görse pek birşey demezdi zaten fiyatıda o olmazdı ama o kadar bekleyip üstleik 15 senelik kalecin "ben gidicem" demişken plansız ilerlersen 30'u patlatırlar.

Orta sahada top taşıyabilen adamımız yok. İnceci pas atacak birileri de yok.işin kötüsü oyun planımızda yok. Bari sistemle taktikle bu eksikleri halleyseydik oda yok. Sürekli transfer doğru bişey değil ama mevcut şartlarda zorunluluk.

Doğru ama hatalı, uzaktna şutör alsakta bal ligi topçusu gibi şut çekiyoruz bize gelen bozuluyor hatta, bence Okan bey şut çalıştırmıyor
Rakipte asensio var talisca şimanski var Nkunku istiyor hocaları bizde 1 tane 10 yok.
Herkes unuttu mu bu takımı 3 yıldır mertens on numaralığı şampiyon yaptı, kadıköyde yaptığı al verlerle maçı aldın

Bizim 11 e bakınca uyuttular ne yazıkki kadro iyi iyi diye guensizi torreirayla birlikte cok iyi olurmuş bugün onu gördüm herif basmadık yer bırakmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt