Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simitçim kahvecim gazozcum, yeni transfer haberleri saldı mı yine piyasaya paralı trolleri ile?

fener'in düzelmesinde tedesco övülüyor ama asensio'nun takıma oturması da çok yaradı fener'e.
çok maç çözdü bu sene
10 numaralar bizim ligde her zaman belirleyici oluyor.
bizim oyun bile yunus'un oraya biraz hareket getirmesiyle düzelmişti antalya, k.paşa ve ts maçlarında. ama orijinal bir 10 değil. bugün her topla buluşmada presi yiyince sindi. yine de orada denemeye devam ederim. ama bir adam daha lazım.

Ben Yunus ısrarını da anlamıyorum. Yaw yunus ikinci forvet yada kanat forvet tipinde bir oyuncu. Bazı maçlar tam onun için ideal. Ama kapanan takımlara karşı ilk 11 oynaması saçma geliyo. Kanada koyunca bal yapmayan arı gibi ki tam mevkisi değil. 10 no oynatma ısrarı var ince pas çalım şut bunların hiçbiri 10 için yeterli değil. Israrla çıkarmamak zaten fiyasko. Niye buna ısrar ediliyo bu kadar anlamak mümkün değil. Yunusu bazı maçlarda 11 bazı maçlarda sonradan koyması lazım ve ikinci forvet rolünde yada kanat forvet rolünde olması lazım. Boşuna cocuğu da yakıyo. Yunus ne tam bir kanat nede 10 no dur.

Birde herkesin yanıldığı yada göz ardı ettiği bir diğer konu bize tek orta saha yeterli diyenler bence yanılıyo. Bize 2 orta saha lazım. Ya 10 no yada Saranın yapamadığını yapan ofansif 8 oynayacak bir oyuncu ki o zaman Sara daha anlamlı bir yedek olur. Birde fizikli bir 6 no. Lemina ya sakatlık yüzünden maalesef güven olmuyo. Oraya Lemina Toreira ikilisi ile değişmeli oynayacak bir 6 no lazım. Madem iki 6 no ile oynuyoruz neden üçüncüsü yok. Sezonun tümü böyle bitmez illa sakatlanan olur yada yoğun maç temposu sürekli orası rotasyonlu oynar. Yani hem 10(yada ofansif 8) hemde 6 no lazım.

Bu arada şunu da belirteyim. Bizim taraftar midesiz oldu. İlla kupalar kaybedilecek. Ama öyle bir havaya girdik ki 10 sene sampiyon ol 11. Sene olma idam kararı alınmazsa kendini yakacak taraftarlar meydana geldi. Bu iyi bişey değil bu hırs sizi öldürür
Nefret etsek bile bu şikeciler de elbet şampiyon olacaklar. Sonuçta kabul edilsin veya edilmesin, bizden büyük bir camia değiller ama büyükler işte. Taraftarları bizden az olsa da gene de çoklar. Şunu kabullenmek gerekiyor. Biz 1 numarayız evet ama bunlar da 2 numara işte. Bu kadar basit. Bu sene olmazlarsa, ne bileyim seneye şampiyon olurlar. Ve böyle pahalı oyuncu almaya da hep devam edecekler. Bu forumdaki insanların yarısı bu gerçekleri kabullenemiyor.

Nefret etsek bile bu şikeciler de elbet şampiyon olacaklar. Sonuçta kabul edilsin veya edilmesin, bizden büyük bir camia değiller ama büyükler işte. Taraftarları bizden az olsa da gene de çoklar. Şunu kabullenmek gerekiyor. Biz 1 numarayız evet ama bunlar da 2 numara işte. Bu kadar basit. Bu sene olmazlarsa, ne bileyim seneye şampiyon olurlar. Ve böyle pahalı oyuncu almaya da hep devam edecekler. Bu forumdaki insanların yarısı bu gerçekleri kabullenemiyor.

Yav buradakilerin çoğunu geç.. Twitter vs o ortamlardaki toksik ortam buraya da sıçrıyor, neticede ortada bir taraftar var, oraya da yazıyor buraya da yazıyor.

Tek fark, oraya yazarken sövüyor, buraya yazarken sövemiyor ban yerim diye.

Yav buradakilerin çoğunu geç.. Twitter vs o ortamlardaki toksik ortam buraya da sıçrıyor, neticede ortada bir taraftar var, oraya da yazıyor buraya da yazıyor.

Tek fark, oraya yazarken sövüyor, buraya yazarken sövemiyor ban yerim diye.
Çocuk gibi çoğu, mıy mıy mıy ağlıyorlar.

Benim düşüncem; bu takıma mevkisinden bağımsız skor katkısı olan oyuncu lazım. Tekrar söyleyeyim, mevkisinden bağımsız bir şey bu.
- Çok iyi kafa vuruyor olabilir
- Uzaktan füze gibi şutlar çıkartıyor olabilir
- İyi bir frikikçi olabilir...

Bunlar için illa santrafor veya 10 no olmaya gerek yok.

1. ortak basın toplantısı, orada verilen görüntüler ve mesajlar bence yanlıştı
2. saygı duruşunda yapılana cevap vermeye bile gerek yok, ciddiye alınacak tipler değil. en fazla medyada sabahtan akşama bunun üzerinden saldırırsın, ötesine gerek yok
3. seromoniye rakip takım taraftarına saygı için çıkılmaz. kupaya saygı için çıkılır

eminim aşırı fakirsin ve dandik bir hayatın var
bunu sonuna kadar hak ediyorsun
umarım hayalini kurduğun saçmasapan sosyalist düzen hiçbir zaman gelmez
sen de bir ömür çulsuz yaşarsın
“eminim aşırı fakirsin ve dandik bir hayatın var bunu sonuna kadar hak ediyorsun”

Yakıştıramadım. Şu laflara gülenlere de yakıştıramadım.

Bu taraftar daha ne kadar bağırması lazım aklım almıyor artık

Sanchez yedeği yok
Abdülkerim yedeği yok
Lemina yedeği yok
Torreira yedeği yok
Barışın yedeği yok
10 numaran hiç yok
Sağ bekin varda yok

Bunları ne zaman görecek Okan ve yönetim kadro yetersiz

Gunaydin aslanlar aslani Galatasaray ailesi,dunku maglubiyetten sonra kendimi hic uzmedim cunku bu maglubiyetin yararli olacagini dusunuyorum neden diye soracak olursak fb yonetimi ali olsun saddettin olsun kim olursa olsun suanda dogru isler yapiyor.Transferi bir an once bitiriyor maca yetistiriyor daha onemlisi bu mac sampiyonluk gozuyle bakiyor.Biz napiyoruz hazirlik macina cikar gibi cikip ne yonetim ne hoca maci siradanlastiriyor onemsemiyor ve transfer de cesitli bahanelere siginiyoruz 28 ocak gibi vs.Taraftarin verdigi tepkiden sonra bir an once reaksiyon alacaklar lig maclari dahil artik daha dikkatli davranaklar.Artik bu saatten sonrs bahanelerinin olmadigini biliyorlar.

Yedek oyuncu muhabbetinden lütfen vazgeçin

Futbolculara kış lastiği muamelesi yapmayın

Bir takım "eh bu kötü ama yedekte dursun" diye oyuncular almaz, almamalı. Bu tarz oyuncular ya alt yapından çıkmıştır, ya da genç oyuncu almışsındır hani istediğini veremiyordur ama kuş kadar maaşı vardır tutarsın.

Galatasaray transfer yapıyorsa yaptığı transfer ister 19 yaşında ister 29 yaşında olsun, Yunus'u, Barış'ı veya Torreira'yı zorlamayacaksa, o transferin ne anlamı var ki?

Kulübeyi güçlendirelim deniyor ya. Sen eğer örneğin Lemina'yı veya ilk 11'deki X oyuncuyu kesmeyi hak eden bir oyuncu alırsan, Lemina da otomatik olarak kulübeye geçince zaten hem kulüben güçleniyor hem ilk 11'in.

+ Yedek kulübesinin mantığı sadece ilk 11'in gerisinde olan oyunculardan oluşmak zorunda DEĞİL. Sana oyun anlamında çeşitlilik de sunabilmeli. Örnek vermek gerekirse sen hantal dahi olsa 2 metrelik bir santrafor kiralarsın. İlla sene içerisinde bi 10 maç ileri şişir, ceza sahasına şişir oyunu oynamak zorunda kalacağım, o maçlarda bu adamı sahaya atarım dersin.

30'lu yaşlarında dahi olsa bir oyuncuyu kiralar veya serbestken alırsın. Defansif anlamda belki kötüdür ama yine örnek veriyorum tam bir bombacıdır, çok iyi uzaktan şutları vardır. Sıkıştığın maçlarda, rakibi açamadığın maçlarda uzaktan şutlarla tehlike yaratsın diye son 15-20 dk oyuna atarsın... Senin şu an takımında böyle bir tane yedeğin yok mesela. Ama 2. sezonunda kim vardı? Ziyech. Kaç kere 2. yarı oyuna girip sana maçı çevirdi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt