Tordaki sıkıntı sadece fiziksel dezavantaj değil stil olarak da çok eksiği var
Mesela medel vardı o da bunla aynı ebattı ama herif kuduz köpek gibi herkesle teke tek çarpışıyodu müthiş bi sertlik ve çabuklukla bezenmiş hız vardı
Tor topla dribling yapan kimseyi durduramıyor yetişemiyor,fiziği de olmadığı için omuz falan da koyamıyor,alan kaplayamadığı için os geçirgen oluyor haliyle
Lemina geldi noldu,bunun bu bütün defolarını örttü çünkü yapamadığı her şeyi o yaptı,ama lemina da bunu tolere edeyim derken iş biraz takımın orta sahası olalım dan toreiranın defolarını örtelime döndü
Tor dribling yapamıyor ben yapayım
Tor hava topu alamıyor ben alayım
Tor alan kapatamıyor ben kapatayım
Tor ikili mücadeleye giremiyor ben gireyim
Tor tackle yapamıyor ben yapayım
Tor hızıyla kimseyi yakalayamıyor ben yakalayayım
Vs vs
Herif kara delik gibi resmen
Kerem de kanatta böyleydi bizde solbek dayanmıyodu ya,çünkü önünde kerem olan solbekin kerem yerine de bir şeyler yapması gerekiyodu
Kerem top süremez ben süreyim
Savunma yapamaz ben iyi savunmacı olmalıyım
Orta açamaz ortaları da ben açmalıyım
Top kaybı yapar topu geri ben kapmalıyım
Geriye koşmaz eksik yakalanmamak için ben koşmalıyım
Böyle olunca noluyo sen keremin defolarını örteyim derken takımdan kopuyosun çünkü iş artık takıma uygunluktan katkı sağlamaktan ziyade bir kişinin defosunu kapatma üzerine kurgu belirlemeye dönüyor bu da takıma zarar veriyor
Şimdi sen toreiranın defosunu kapatmak için leminayla oynamak zorunda kalıyosun ama aslında takıma lazım olan belki de başka bir profil,ama onunla oynayamıyosun tor yüzünden,peki leminayı oynatınca bu sefer noluyo 3.os yı ya da 10 numaranı da bu sefer leminaya göre belirlemek durumunda kalıyorsun,onu da ona göre belirleyince bu sefer takımdan,uyumdan,olması gerekenden iyice kopup uzaklaşıyorsun