Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipte asensio var talisca şimanski var Nkunku istiyor hocaları bizde 1 tane 10 yok.
Herkes unuttu mu bu takımı 3 yıldır mertens on numaralığı şampiyon yaptı, kadıköyde yaptığı al verlerle maçı aldın
10 numara konusunda hem fikiriz demek istediğim şut çekmesini bilende unutuyor bize gelince.

@Sadri Baykam kupayi kaybettik bari ruiz gelse gidip alsalarda oda gerceklemez. Üstune çopun teki gelirse yine sene sonu bir kupayi daha kaybedebiliriz.

bunu yapan ve yine şampiyon olan hatta CL de iyi işler yapan takımlar var örnek en basitinden; C.brugge ve psv, napıcaz hep 30-40 lık star mı alıcaz? bu takımlarda o gençlerle yensin bizi sonra,hem de rezil ederek, ben tabiki de tüm ilk 11 genç olsun demiyorum ama araya 2-3-4 tane serpiştirebiliriz,yahu en azından yedeğe potansiyelli oyuncu alalım,sonradan girer gelişir.yedeğe de yıldız alacaksak ohooo
Ben de aynı şeyi diyorum. İlk 11 e üst düzey oyuncular yedeğe geliştirip ilk 11 seviyesine getirmek için birkaç ucuz genç oyuncu transferi. Senin o bahsettiğin brugge ve psv'nin liginde yıldız oyuncular transfer eden rakipleri yok

Uğur
Singo Davinson Jacquet Jacobs
Torreira Gedson
Sane Diaz Lookman
Osimhen

Tamamen katılıyorum, 100 bin kez yazdım. O burada oynar bu oradan. OYNAYAMAZ KARDEŞİM OYNAYAMAZ, OYNARMIŞ GİBİ GÖRÜRSÜN OLMAZ OLMAZ OLMAZ

Yunustan 10 numara olmaz
Sallaiden sağ bek yok olmaz
Leminada stoper olmaz
İcardiden 10 numara olmaz
Berkandan bek olmaz
Günaydan da kaleci olmaz
Kaandan hiçbir şey olmaz

Daha bir sürü saçma denemeniz olmaz

Tamamen katılıyorum, 100 bin kez yazdım. O burada oynar bu oradan. OYNAYAMAZ KARDEŞİM OYNAYAMAZ, OYNARMIŞ GİBİ GÖRÜRSÜN OLMAZ OLMAZ OLMAZ

Yunustan 10 numara olmaz
Sallaiden sağ bek yok olmaz
Leminada stoper olmaz
İcardiden 10 numara olmaz
Berkandan bek olmaz
Günaydan da kaleci olmaz
Kaandan hiçbir şey olmaz

Daha bir sürü saçma denemeniz olmaz

Herkes yeni görüyor bu saçmalıkları

Tordaki sıkıntı sadece fiziksel dezavantaj değil stil olarak da çok eksiği var

Mesela medel vardı o da bunla aynı ebattı ama herif kuduz köpek gibi herkesle teke tek çarpışıyodu müthiş bi sertlik ve çabuklukla bezenmiş hız vardı

Tor topla dribling yapan kimseyi durduramıyor yetişemiyor,fiziği de olmadığı için omuz falan da koyamıyor,alan kaplayamadığı için os geçirgen oluyor haliyle

Lemina geldi noldu,bunun bu bütün defolarını örttü çünkü yapamadığı her şeyi o yaptı,ama lemina da bunu tolere edeyim derken iş biraz takımın orta sahası olalım dan toreiranın defolarını örtelime döndü

Tor dribling yapamıyor ben yapayım
Tor hava topu alamıyor ben alayım
Tor alan kapatamıyor ben kapatayım
Tor ikili mücadeleye giremiyor ben gireyim
Tor tackle yapamıyor ben yapayım
Tor hızıyla kimseyi yakalayamıyor ben yakalayayım
Vs vs

Herif kara delik gibi resmen

Kerem de kanatta böyleydi bizde solbek dayanmıyodu ya,çünkü önünde kerem olan solbekin kerem yerine de bir şeyler yapması gerekiyodu

Kerem top süremez ben süreyim
Savunma yapamaz ben iyi savunmacı olmalıyım
Orta açamaz ortaları da ben açmalıyım
Top kaybı yapar topu geri ben kapmalıyım
Geriye koşmaz eksik yakalanmamak için ben koşmalıyım

Böyle olunca noluyo sen keremin defolarını örteyim derken takımdan kopuyosun çünkü iş artık takıma uygunluktan katkı sağlamaktan ziyade bir kişinin defosunu kapatma üzerine kurgu belirlemeye dönüyor bu da takıma zarar veriyor

Şimdi sen toreiranın defosunu kapatmak için leminayla oynamak zorunda kalıyosun ama aslında takıma lazım olan belki de başka bir profil,ama onunla oynayamıyosun tor yüzünden,peki leminayı oynatınca bu sefer noluyo 3.os yı ya da 10 numaranı da bu sefer leminaya göre belirlemek durumunda kalıyorsun,onu da ona göre belirleyince bu sefer takımdan,uyumdan,olması gerekenden iyice kopup uzaklaşıyorsun
Reis tor çöpmüşde haberimiz yokmuş yahu..
Yapmayın Allah aşkına milyon tane dönen top alıyor hızlı atağı kesiyor.Deli dana gibi koşuyor.Leminayıda fazla abartmayalım.Lemina yokkende bu adamla şampiyon oluyorduk.Bitik kıçını kaldıramayan oliveiralarla oynadı.Nerde şimdi oli.
Lemina ne kadar koşuyor.Ne kadar oyun kuruyor.ne kadar oyun kurmak için boşa çıkıyor.adam heryere yetişmeye çalışıyor.Torerira rezalet oyun sisteminin rezalet takım savunmasının açıklarını kapatmaya çalışıyor.İlerideki adamların çoğunun taktik disiplin sıfır.Keyiflerine göre geri geliyorlar
Yahu kalkmış tor gibi adama imücadeleye girmiyor diyorsun.
Kafa topu alsın,çalım atsın eee başka.Sanki lemine müthiş çalımlar atıyor.Çalım atması gereken adamlar çalıp atamıyor.Daha birçok şey yapamaıyor.Bence onlara bbakalım biraz.O zaman sorunu çözmüş oluruz.
Takımda birkaç tane eli ayağı düzgün adam onlardan birisinide keselim.Görürüm ben o zaman takımı.

adam 25 maç üst üste iyi oynuyo 1 maç kötü oynayınca kitap yazıp ben zmnında demiştim deniyor ne boş iş yahu bu maça bakarsan sane de sadece top kaptıran lemina hiç bi işe yaramayan davidson berbat hatta barışı izlesen fiziğinde özel bi şey yokmuş bile dersin boş fırsatçılığı geçiniz.

Abi Yunus bugün son 2-3 senenin en kötü oyununu oynadı. Bugün takımda iyi biri de yoktu, yani en iyi 10 numara olsa da buna benzer statlar cıkacaktı. Tek maç üzerinden bu tespiti yapmak ne kadar mantıklı sence?
Yunus iyi oyuncuda ben ona as 11 olarak bakmıyorum yinede. Yedegin Yunus barış olacakki kaliten artsin

Bir ara samide vardı şimdide sadride var şu torreira ya takma işi :asd: adam hala takımın en iyi orta sahasi ki transfer sezonu sonunda bile %99 o olacak 1 tane hic kimsenin iyi oynamadigi macta kotu oynadi diye. Kotu adam olmuş yine

Ben de aynı şeyi diyorum. İlk 11 e üst düzey oyuncular yedeğe geliştirip ilk 11 seviyesine getirmek için birkaç ucuz genç oyuncu transferi. Senin o bahsettiğin brugge ve psv'nin liginde yıldız oyuncular transfer eden rakipleri yok
eskiden bizde de yoktu, aslında bu işe biz ön ayak olduk icardi,mertens vb ile yoksa onyekuru,rodrigez,yasin öztekinlerle şampiyon oluyorduk yine,daha jesus zamanı fb rossi,gustavo henriqe,crespolarla oynuyordu mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt