Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsler kotuye sararsa BAY efendi gene arabistan diye tutturacak mi? Bunun garantisi var mi mesela. Ya da farkli supriz gundemler olacak mi...

Sadece transfer degil, maas butceside cok yuksek
Burak Elmas’ı günahım keder sevmem ama 8M Nelson’a sıkarken 1M yıllık veriyordu satması kolay olsun diye.

Biz 30M Singo’ya sıkıp üstüne de 4-5M civarı maaş sıkıyoruz. Bu adam biraz form düşürse kesin zarardasın. Sürdürülebilir birşey değil bu.

Gene bonservisine bas basacaksan da bari yıllık ücretleri düşür biraz hazır İcardi falan gidiyorken.

10 numara şart bu takıma skorer orta saha şart 6 ve 10 no ayrıca dün gördük yunus büyük maçlarda 10 noda patır patır dökülüyor yine skorer bir kanat ve icardiyi 3. Forvet konumuna düşürecek bir santrfor lazim Enes Ünal mesala
Yunus iyi oyuncu ama ilk 11 in değişilmez adamı değil yedeginde olacak. Barış yedeginde olacak lemina yedeginde olacak. Önüne oyuncu alacaksın ki kadro genislesin

Torreirani yedeği Berkan kaan olur mu ya komedi gibi. Berkan kaan 4. Yedek olur. Yama olurlar tamam ama planlama bu değil

Son düzenleme:
Evet, İcardi’ye top gelmiyor. Hatta daha da ilerleteyim Osimhen’e de top gelmiyor. Forvet arkası oyuncularımız forvetine gollük pozisyon hazırlayamıyor. Osimhen Nijerya’da her maç o kadar rahat gollük paslar alıyor ki. Biz de 90+’da sadece rovaşata ile bitirebileceği pas aldığı için zor oluyor.

Mertens’in Osimhen’e sanıyorum Tottenham maçında attırdığı golü, ya da daha geride İcardi’ye Alanyaspor maçında attığı topları düşünelim. Sadece forvet pozisyonu alıp öldürücü yere dokunmak kaldı. Ki onu da yapacak kalitedeler 50 yaşında da yaparlar ama Mertens’in o kestiği topu bu sene bir kişi kesti mi Osimhen’e ya da İcardi’ye. Burada da çok ciddi sorun var. Sara akşam 3 tane kesti onları da bizimkiler heba etti.

Ama bu gene de İcardi’nin ne kadar toplasa da asla ilk iki senedeki fiziki kapasitesine yükselemeyeceğini de değiştirmiyor. Hem İcardi hem arkadaki düzeni değiştirmek gerekiyor.
Osimhen her maç en az 5 tane pozisyona giriyor, sen set oyunu oynamıyorsun. Mertens varken de o paslarına değil başka şeylere bakıp gitmeli diyordunuz.

Geçelim, ben başka birşeyden bahsediyorum.

istifa nöbeti olmalı bunların aldığı hangi adam 2-3 maç üst üste oynayabildi??? boşa masraf, çöp poşeti yağmurluklara para lazım.

Yağmurluk olayı çok büyük kepazelik.
Resmen Poşet gibi zeminde falan geziyordu.
Birde adamların taraftarına verdiğine bak.
Gerçekten artık iş dursun denen adamı aştı
Bu genel kurul üyelerinin yatacak yeri yok.
Bizim lisemiz var övünüyoruz falan deniliyorda bu klübün önündeki en büyük sorun bu liseci zihniyettir.
Her genel kurulda kürsüye çıkan aynı tüplerin ve onları ön sıradan izleyen ve ölmek üzere olan tayfanında yatacak yeri yok.

Osimhen her maç en az 5 tane pozisyona giriyor, sen set oyunu oynamıyorsun. Mertens varken de o paslarına değil başka şeylere bakıp gitmeli diyordunuz.

Geçelim, ben başka birşeyden bahsediyorum.
Osimhen’in her maç girdiği pozisyonların çoğu kendi bireysel çabası. Osimhen biraz düşük olduğunda takım hiçbirşey üretemiyor.

Mertens’in fiziki kapasitesi de yetmiyordu bu da doğru.

Ben de İcardi ile mümkün olursa devre arası ayrılalım diyorum ama

BAY-Yunus-Sane arkası Torreira-Lemina da büyük maçlar için maalesef üretken bir takım olamıyor diyorum (eğer ideal 11 ise) Biraz baskı yiyince herkesin eli ayağına dolanıyor.

Osimhen’in her maç girdiği pozisyonların çoğu kendi bireysel çabası. Osimhen biraz düşük olduğunda takım hiçbirşey üretemiyor.

Mertens’in fiziki kapasitesi de yetmiyordu bu da doğru.

Ben de İcardi ile mümkün olursa devre arası ayrılalım diyorum ama

BAY-Yunus-Sane arkası Torreira-Lemina da büyük maçlar için maalesef üretken bir takım olamıyor diyorum (eğer ideal 11 ise) Biraz baskı yiyince herkesin eli ayağına dolanıyor.
Takımı yönetecek oyuncu yok çünkü, geçen seneki tutan düzeni Yunus’u 10 no yapıp bozdu ve orta saha direnci kayboldu. Yapılması gereken 10 numaraya bir playmaker koymak Lemina Torreira oynuyorsa eğer, bunu yapmayınca üretkenliğin düşer normal.

Barış’ın rolü top taşımak üretmekten ziyade, Yunus ve Sane de dün çok kötüydü.

Icardi hiçbir şekilde rakip savunmayı tehdit etmiyor, ne stoperi kaydırıyor ne de denge bozuyor, onun oynadığı ve oynayacağı büyük maçlarda bunu yaşamaya devam edeceğiz.

adam 25 maç üst üste iyi oynuyo 1 maç kötü oynayınca kitap yazıp ben zmnında demiştim deniyor ne boş iş yahu bu maça bakarsan sane de sadece top kaptıran lemina hiç bi işe yaramayan davidson berbat hatta barışı izlesen fiziğinde özel bi şey yokmuş bile dersin boş fırsatçılığı geçiniz.
Katılıyorum ama özellikle bazı oyuncular kendi bölgelerin oynamıyor zorlu maçlarda ortaya çıkıyor. Yunus sallai vs

Tunuslu Hannibal'i cok begendim afrika kupasinda ve daha 22 yasindaymis keske alsak
He şimdi geldik mi dediğime.
Bu herifler ilk karşılaştığımızda yazmıştım 19 yaşındaydı velet.
Ortalarda karı kız stalklamadan kafasını kaldırıp oyuncu bakan hakiki bir scout ekibimiz olsayı bu herif en geç 2024 yazı bizim oyuncumuz olurdu, hemde komik paralara.
Şimdi gidip 25 versen vermezler sana.

He şimdi geldik mi dediğime.
Bu herifler ilk karşılaştığımızda yazmıştım 19 yaşındaydı velet.
Ortalarda karı kız stalklamadan kafasını kaldırıp oyuncu bakan hakiki bir scout ekibimiz olsayı bu herif en geç 2024 yazı bizim oyuncumuz olurdu, hemde komik paralara.
Şimdi gidip 25 versen vermezler sana.
valla bi sorsak olur aslinda kaca birakirsiniz diye , 90 dakika maci yok takiminda. Sonraki satistan pay ile bi teklifle gitmek gerekiyor

1768119659232.webp

Bas ağrısıyla zar zor uyudum anca uyanabildim ama buna sebeb olan hoca bebekler gibi uyuyup uyanmıştır şimdi mis gibi.Bir şey diyen,sorgulayan da yok ne güzel hayat gs hocasına güzel

Biraz götü başı toplayan 20 milyona çıkıyor p.lde.

Gidip 17 sıkıp alacaksın geleceksin. Biraz akıllı olabilseler alırlar ama değiller
17 milyon + pay ile alirsin diye dusunuyorum , yasinin 23 olmasi bir sonraki transferde de para kazandiracagin garantisi gibi birsey.
Gedson/Genduzi karisimi birsey bu adam

Valla umurumda değil

Evet normal şartlar altında sakin ve mantıklı davranıp aptal gibi transferler yapılmasın derim

Sakin olalım derim

Ama o kadar öfkeliyim ki

Yönetime ve teknik heyete ve dünkü o gevşekliğe inat 7-8 tane oyuncu getirilsin istiyorum

Anca içim soğur gibi

Wesley fofana,Alejandro balde,Tchouameni,Nico Paz,Morgan Rogers lazım ki fb,ts,bjk maçlarını alalım.Bunlarla bu arada cl de zor onun için seneyeki dönem 250 m daha harcanması lazım 1 tur daha fazla gideceğiz

Orta sahaya 2 adam lazım bu arada.
Yirenki+hannibal bizim hem sürdürülebilrilik, hem takım kapasite gelişmesi hemde direnç konusunda üst seviyeye harcar. Gidip malın birine 35 sıkıp başka oyuncu yok diyecekler küfür kıyamet gidecek. Şuan tam zamanı bu ikisini 25 civarına bitir geç. Kalan 2 hakla da kanatlardan fırtına gibi esen 2 adam alırsın.

Kazanacağın oyuncular şunlar olur.
Lemina -> Stoper bölgesine katkı sağlarsın.
Sara -> mevlana gibi dönmez pas yapabileceği 3. adamı yanna sokarsın.
Torreira -> Dinlendirirsin
Barış -> Fw alternatifi olur ayrıca yenilenmiş vücudu ile sana ek güç getirir.
Yunus -> her maç her ortamda oynamak zorunda kalmaz.

Altı üstü 40 milyon euro harcayıp yarısı ismi bilinmeyen adam alacaksın. Total maaşları da 5 milyon euro falan edecek.

Ama olacakları biliyorum ve sinir krizi geçiriyorum o nedenle saldım bu sene futbolla ilgimi bile minimum seviyeye çektim.

Valla umurumda değil

Evet normal şartlar altında sakin ve mantıklı davranıp aptal gibi transferler yapılmasın derim

Sakin olalım derim

Ama o kadar öfkeliyim ki

Yönetime ve teknik heyete ve dünkü o gevşekliğe inat 7-8 tane oyuncu getirilsin istiyorum

Anca içim soğur gibiZ
Zaten yedek kulubesine bakarsan ihtiyacın var bunlar lüks değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt