Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico macinda 4-2 gibi bi skor çıkabilir.defanslari kötü mü la bunların

Okan sampiyon yapsa bile artik kan degisikligi sart

Guardiola 3 sene sampiyonluktan sonra, yonetimi ya beni gonderirsiniz, yada takimin yuzde 70% degisir dedi.

Tedesco dun hocayi taktiksel acidan resmen yendi, daha agressif ve daha sert oynadilar.

Artik 3 sene sonra geggenpress oyunu cozulmus durumda, koy takimlari bile gelip yeniyor.

Bize Unai Emery gibi yuksek taktiksel bilgisi olan, taktigine rakiplere gore degistirebilen bir adam gerekli.

Okanla olmayacak

7-8 eksikli Trabzon maçını saymazsak bu sezonki 4 derbide 2 tane gol atabilmişiz onların birisi direkt defans hatası diğeri de savunmaya çarpıp gol oldu. Hala bu takım için 6 numara konuşuluyor bu takımın 10 numarası yok Mertens gittiğinden beri. Osimhen'in olağanüstü çabası olmasa CL'de de doğru düzgün gol atamazdık ve galibiyet alamazdık bunu ne zaman görecek teknik ekip acaba. Dybala, Griezmann veya Mertens tarzı bir bitirici bu takıma şart her zaman Osimhen takımı sırtlayamaz.
Sebebi cok basit çözüyolar senin olmayan saçma taktiğini. Topu sana veriyo sonra sarkıyo defansının arkasına bitti. Rakipler mal mı görüyo bu takıma topu ver bişey olmaz. Zaten set yok bişe yok çevirsin orta sahada topu illa kaybedecek bende kontra bulcam. İkinci yarı kondüsyonları düşüyo zaten o zamanda ben baskı kurar golü bulurum. Bu kadar basit işte Okan ı alt etmek. Yani bukadar saçma şey tesedüf değil. İşte şansın varsa rakiplerin kötüyse alıyorsun kendi kaliten sayesinde. Anadolu kulüpleri cok kötü kazanıyorsun zaten kadron td olmadan yener zaten. Derbilerde de son 3 yıldır ilk defa bir rakibin iyi kadro kurdu. Gördük ne oluyor. Halen senden iyisi yok ama adam seni çözüyo işte. Rigas hocası bile çözdü yani. İsmail Kartal bile çözdü yahu. Daha ne diyim ben 10 kişi ile kaybettin... Rezillik. Kaç tane rezillik yaşadık bu adam döneminde hatırlamıyorum artık ve halen transfere karar veriyo. Bu dahada sıkıntılı tarafı...

Transfer konusunda bizim kadar eski yönetim anlayışı ile kulüp kaldı mi acaba?

Hoca isim söyler, başkanvekili görüşme yapar, başkan onaylar/reddeder.

Ha birde son günleri bekleriz.
Vallah Alper bi kac gün önce Lazio Baskaninin aciklamarini okudum, adam diyor oyunculari biz kulüp olarak secip aliriz, hoca da calistirir getirdigimiz oyunculari
Sarri gibi büyük hoca bile transferlere karisamiyo fazla

Sebebi cok basit çözüyolar senin olmayan saçma taktiğini. Topu sana veriyo sonra sarkıyo defansının arkasına bitti. Rakipler mal mı görüyo bu takıma topu ver bişey olmaz. Zaten set yok bişe yok çevirsin orta sahada topu illa kaybedecek bende kontra bulcam. İkinci yarı kondüsyonları düşüyo zaten o zamanda ben baskı kurar golü bulurum. Bu kadar basit işte Okan ı alt etmek. Yani bukadar saçma şey tesedüf değil. İşte şansın varsa rakiplerin kötüyse alıyorsun kendi kaliten sayesinde. Anadolu kulüpleri cok kötü kazanıyorsun zaten kadron td olmadan yener zaten. Derbilerde de son 3 yıldır ilk defa bir rakibin iyi kadro kurdu. Gördük ne oluyor. Halen senden iyisi yok ama adam seni çözüyo işte. Rigas hocası bile çözdü yani.

Bravo Ozgur Special

Torrea 8de daha etkili, önde baskı. Bize net 6 numara lazım. Yunus 10 numarada iş görür normalde, dün zemin etkiledi. Ya kanat alacaksın, Yunus 10 devam edecek ya 10 numara alacaksın Yunus kanat rotasyonu olacak. Orta saha sayımıza göre aldığımız katkı az. Sara teklif varsa satılmalı, göztepeden denis ve hakan beraber alınmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torrea 8de daha etkili, önde baskı. Bize net 6 numara lazım. Yunus 10 numarada iş görür normalde, dün zemin etkiledi. Ya kanat alacaksın, Yunus 10 devam edecek ya 10 numara alacaksın Yunus kanat rotasyonu olacak. Orta saha sayımıza göre aldığımız katkı az. Sara teklif varsa satılmalı, göztepeden denis ve hakan beraber alınmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ugarte

Koca kulüp baştan aşağıya Osimhen'in isteğine kalmış durumda şampiyonluk için ve hala hiçbir aksiyon yok yönetim falan da kabullenmiş bunu

Vallah Alper bi kac gün önce Lazio Baskaninin aciklamarini okudum, adam diyor oyunculari biz kulüp olarak secip aliriz, hoca da calistirir getirdigimiz oyunculari
Sarri gibi büyük hoca bile transferlere karisamiyo fazla
Bu dediğini artık neredeyse çoğu kulüp yapıyor.

Sevilla kulübünün scout/transfer listesi 2000 kişilik oyuncu barındırır ve her pozisyon için genç ve tecrübeli oyuncu kategorisi şeklinde tablolar ile oyuncunun meziyetleri ve muhtemel maliyeti ile bir database oluşturur.

Transfer yapılacaksa bazı kriterleri önceden takımın ihtiyacı neyse ona göre belirleniyor ve 10-15 kişilik hedef oyuncu seçildikten sonra buradan en çok istediklerini aliyorlar.

İste senin Lazio örneğinde Guendouzi satıldı 2 gun içinde Taylor alındı. Çünkü program öncesinde yapılmış.

Bizde oyuncu satılıyor sonra ne yapacağız diye kafa yormaya başlıyorlar yıl olmuş 2026.

Kabul edelim moral bozucu yenilgi oldu. Beni dusundur
Abi sarayı sat ne dün sara girene kadar ileri çıkamadık elimizdeki en iyi orta saha adam
Adamlar 2 0 yapınca ne bekliyordun? 2 - 0'dan sonra her hızlı hücumları bizim kalede bitti.
Daha önce dediğimin arkasındayım. Çok geçirgen birisi. Bu tür orta sahalardan bıktım. Bir şekilde paraya kıyıp hem ayağı iyi hem defansı iyi birisi lazım

Adamlar musaba ikamesini bulmuş

Bizimkiler de 3 topçu belirleyip 3 ay peşinde koşssun anca

Bu takima sert rakip oyunculari yildiran 6 lazim

Ugarte ondan elzem

Transfer konusunda bizim kadar eski yönetim anlayışı ile kulüp kaldı mi acaba?

Hoca isim söyler, başkanvekili görüşme yapar, başkan onaylar/reddeder.

Ha birde son günleri bekleriz.

Sanırsın hala 90''li yıllardayiz.
Isin daha komiği de şurada hepsi ayni anda da yurümuyor mesela hoca isim soyledi baskan vekili gorustu o bir sure aldi ama diyelim 30 milyon istediler bunu birde dusunuyor baskan o bir sure aliyor sonra reddettiginde tekrar basa donuyon onca surec bir daha. Resmen karınca hızı ve magara devri bu 90 lar falan degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt