Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet evet katılıyorum ya. Ya dün tepeden tırnağa rezalettik. Ama dün yine de en çok savunduğum ve hala öyle zaten, yani Barış ve Yunus'u başkalarına değişmem, bu ikisinin performansı beni çok üzdü. Yoksa İcardi kötü oynamış. Zaten? İyi olmasını kim bekliyordu? Ben beklemiyordum. Veya Eren kötüymüş. E yani Eren bu. Eren işte. Barış ve Yunus kötü olamaz abi, bu takımın çekirdeğinden gelmiş yağında kavrulmuş, burada adam olmuş, öz cimbomum tanımı iki oyuncumuzun böyle oynama hakkı yok.

Yanlış anlaşılmasın kötü oynamaktan bahsetmiyorum, böyle umursamazca oynamaktan bahsediyorum.
Hak veriyorum ama şunuda ekleyerek. Yabancı sınırı vs eyvallah bazı şeyler el mahkum. Ancak ne Yunus nede Barış idare ederin üstü oyuncular değil zaten biz gözümüzde büyütüyoruz. Nasıl Sane yi izledikten sonra kanat böyle olur diyorsak. (ki Sane süper devamlılığı olan biri değil ara sıra düşer) sola bir adam alsan emin ol biz yıllarca çile çekmişiz deriz. Barış ve Yunusu severim. Her ne kadar Barış gözümden cok düştüyse de. Ama Barışın pas özelliği gelişemedi. Halen yerlerde. Yunus diyosun asla bir 10 no değil. Şu Can armando bile gelip sola geçse farkı görür millet. Tekniği kıt kanat sıkıntı ama diyelim Barışın fiziği bir anrmoli olarak avantaja dönecek orda Barışa okeyim ancak oda doğru hoca ve taktik ile. Sen barış a çalım yap asist yap dersen hiçbişe olmaz. Sane ye dersin yapar ama Barışa yaptıramazsın. Yunus bazı maçlarda 11 bazı maçlarda yedek olması gereken yardımcı golcü dışında zaten oynayamaz. Ya daha bir sürü şey varda işte anlatması 5 sayfa olur. Bu detayları teknik ekibin yapması lazım benim senin değil. Kısacası şunu demek istiyorum Barış Yunustan faydalanmak için yine doğru teknik kararlar lazım. Yine her yol hocaya çıkıyo maalesef

Bu arada dün sane 'nin levent malıni bir kez bile gecememesi dursun maaşmi ödemedi , prim mi koymadi nedir ne rezillige imza atti diye yine dusundurdu.
Üşümüş olabilir heis, uzun kollu giyiyo hep zaten Olimpiyatta donmuş olabilir herif :asd: :asd:

Yalnız normalde bugün kolpaların havada uçuşması lazımdı ama sosyal medyadaki taraftar kitlesi dün yeterince yangın yapmadığı için kafalarını kuma gömdü herkes

Olabilir zaten çiktiginda da her yerini örtmüstü :asd: Ama torreira falanda kotuydu dursun'un henuz farkina varmadigimiz bir rezilligi de olmus olabilir yani gayet.
Nacim bu yönetim ve hoca gitmeden olmayacak. Erden abimiz hapisten çıkıp baskanimiz olmalı. Bizi düzeltecek tek adam o

‚okan buruk ve yönetim evlerine dönmedi kemerburgazda sabaha kadar transfer toplantisi yaptı‘ kolpasi düşmesi gerekirdi o bile düşmemiş artık umursamıyorlar bile

Bu kafa ile sampiyon olamayiz zaten. Bari simdi bonservisli adam almayin kiralik oyuncu ile idare ederin

Tarihinde yok Fenerin 5 senelik dominasyonu yav. En fazla 3'ü gördük ki onda bile 2 sene şampiyon oldular.

Üşümüş olabilir heis, uzun kollu giyiyo hep zaten Olimpiyatta donmuş olabilir herif :asd: :asd:
Napsın adam hermaç o mu kurtarcak, sanki diğerleri uçtu kaçtı, adamın yedeği yok, bırak yedeği, yedeğinin yedeği bile olcak adam yok. Bireysel olarak kaç maç aldı adam, bu maçta da kötü oynasın, var mı ikamesi, var mı hocasının bir oyun planı ? Komple kadro adamın ayaklarına bakıyor, sisteme bak taktiğe bak.

‚okan buruk ve yönetim evlerine dönmedi kemerburgazda sabaha kadar transfer toplantisi yaptı‘ kolpasi düşmesi gerekirdi o bile düşmemiş artık umursamıyorlar bile
Ulta lar bunlara ayarı verdi dün. Fazla yaşayamazlar yönetimde akıllarını başlarına almazlarsa. Gerekliydi de zaten. Bizim yaptığımız yangın bir işe yaramıyor onların yapması iyi oldu. Bide okana iki laf soksalar güzel olurdu

Napsın adam hermaç o mu kurtarcak, sanki diğerleri uçtu kaçtı, adamın yedeği yok, bırak yedeği, yedeğinin yedeği bile olcak adam yok. Bireysel olarak kaç maç aldı adam, bu maçta da kötü oynasın, var mı ikamesi, var mı hocasının bir oyun planı ? Komple kadro adamın ayaklarına bakıyor, sisteme bak taktiğe bak.
Sadece mizah üstad, Sane heisi eleştiremem ben

Bide dün hocanı maymuna benzettiler bizde ses seda yok. Rezil şekilde yönetiliyoruz. Gelen giden şamarlıyo. Galatasaray ın bukadar ezildiğini hiç görmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt