- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
hadi abi hadi
Adamlar kazandi istedigi sekilde kutlayabilirler, ozaman yenilmeseydin.
Adamlar kazandi istedigi sekilde kutlayabilirler, ozaman yenilmeseydin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek kelimesini okumadım okumam. En büyük yapcakları icraat ya okanı kovcaklar yada hepberaber elele gidecekler. Masallara karnımız tok.Taraftardan güven isteyip durmayın. İcraat yapın güvenelim.
Hemen şimdi Lookman , Ruiz , Genco siyahi bir orta saha ve stoperTaraftardan güven isteyip durmayın. İcraat yapın güvenelim.
Aynı hikayeyi 3 yaşındaki bebeğe 2 kere anlatsan, 3. de sıkılıp inanmaz artık.Sıradan değil, kaliteli vizyonlu transfer yapmak istiyorlarmış o yüzden sabır bekliyor beyfendi
Kimi alcanız lan valverde, pedri falan mı kovalıyorsunuz ? Dünya yıldızları bekledik olmadı diyip TS ye para basmak için son gün oluai ye gideceğinizi bilmeyen mi var ?
İcraat ve kavukçu ha, aynı cümle içindeTaraftardan güven isteyip durmayın. İcraat yapın güvenelim.
Abi ikisi birden olan sergio busqets oluyor zaten barçada oynuyor öyle oyuncu dünyada bir elin parmağını geçmezKabul edelim moral bozucu yenilgi oldu. Beni dusundur
Adamlar 2 0 yapınca ne bekliyordun? 2 - 0'dan sonra her hızlı hücumları bizim kalede bitti.
Daha önce dediğimin arkasındayım. Çok geçirgen birisi. Bu tür orta sahalardan bıktım. Bir şekilde paraya kıyıp hem ayağı iyi hem defansı iyi birisi lazım
Lafontenden masallarhiç okumaya gerek yok
ne demişler!
Okan sergenin taktik bilgisinin yanına yaklaşamaz zatenOkan bir ust seviye teknik adam hic bir zaman olamiyacak. Taktiksel bilgisi buraya kadar.
RFS takimin hocasi bile yendiyse, tedesconun yenmesi supriz degil.
Ne transferden anliyor ne dogru idman yaptiriyor ne taktisel bilgisi var.
Ganyani sergen bile disarda icerde tokatliyordu orkun kirmizi gormesiydi
Mesela ganyanaci sergene bizim kadroyu versen, sikecileri tokatlardi net.
E diyoruz ya enbaşta okanı kovcan diye.daha geçen sene transfere 150 verdik de ne oldu? Kulüpte aklı başında adam olmadıktan sonra ne değişti? Takıma hala 5-6 tane net oyuncu lazım. Mesela 31 milyona alınan bek oynamıyor, 28 verilen kaleci nedense oynamıyor. 23 milyona aldığın orta saha bildiği topu da unutmuş. 10 civarı verdiğin adamların topu zarar yazdı. Dipsiz kuyu gibiler. Transferle toparlayamazsın bu düzeni.
hiç okumaya gerek yok
ne demişler!
Mesele sadece yağmurluk değil. Bizim yönetimin olaylara ve durumlara hep uzak kalmasıTüm Galatasaray taraftarlarına kaliteli yağmurluk hediye edilmeli bence
Istatistiklerine de guveniyorum. Oldukca iyi. Milli takımda da oynuyorRenktaş izledim ve yorumum bence normal bir orta saha. Gerçekten neden bu kadar istiyorsun bu adamı