Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ikisi birden olan sergio busqets oluyor zaten barçada oynuyor öyle oyuncu dünyada bir elin parmağını geçmez
Gençken bulacağız. Madem paran var o zaman araştırırsan bulursun. Adamın ayağı iyi diye rakipler yanından vızır vızır geçerse neye yarar? Ancak Anadolu takımlarını yenersin ki aslında onları yenmek için ihtiyacın da yok.

Dün Barış forvet
Yunus solda
Sara 11 çıksa

Belki de Barış ve Yunus için de daha iyi bir maç olacaktı

O yüzden maçtan sonra konuşmak kolay geliyor diyorum işte

Ts maçı sonrası Barış ve Yunus için kim bu kadar kötü oyun bekleyebilirdi keza Sane de buna dahil

Skora dokundukları derbi var mı
Yok diye biliyorum tespiti doğru adamın
Iyi oynamak sadece skor yapmak değil ki dun guendouzi o golu atmasa kotu mu oynamis olacakti mesela. Veya asensio hic bir katkisi yok skora kotu mu oynadi dun?
Karşı takım geniş alanlar verince etkili oluyorlar. Dünkü fb gibi alan vermeden oynayanlara karşı etkili olamıyorlar
Yunus normalde dar alanlarda da etkili bir herif sadece açik alanlarda etkili degilki. Dun kotuyde evette.

Yağmurluk
12e939db429772dce016c86d967d8945.jpg

Iyi oynamak sadece skor yapmak değil ki dun guendouzi o golu atmasa kotu mu oynamis olacakti mesela. Veya asensio hic bir katkisi yok skora kotu mu oynadi dun?

Yunus normalde dar alanlarda da etkili bir herif sadece açik alanlarda etkili degilki. Dun kotuyde evette.
Zorlu takımlara karşı yapmak zor onu işte.

Genduzi geleli 1 maç olmuş barış 5 yunus 25 senedir kulüpte 200 tane derbi oynamışlardır insan 1-2 tane gol atmaz mı ya

E açtık ta noldu, dünden bugüne kulüpte değişen ne var ? Umurlarında mı sanki, yap 2 sayfa açıklama, yemle sustur gazteci muhabirleri oldu bitti
Mürit sayısında gözle görülür bir azalma var son kaleler de düşmeye başladı artık güzel günler yakındır

Sene sonu yeni tdmiz gelecek inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt