Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk için hocayi koruyalım.sene sonu kloop falan bakariz yeni yönetimle

Yaw kimse kimseyi korumasin ... Sadece biraz utanma arlanma olsun bizim taraftarda tek beklentim budur..
Adamlar 4 yildir ayni seyi yaziyorlar bu yil sampiyon olamasak ben demistim diyecek kadar pervasizlar : )

Yaw kimse kimseyi korumasin ... Sadece biraz utanma arlanma olsun bizim taraftarda tek beklentim budur..
Adamlar 4 yildir ayni seyi yaziyorlar bu yil sampiyon olamasak ben demistim diyecek kadar pervasizlar : )
Terbiyesizlik ediyolar net şekilde

Ama atletico maçı galibiyeti sonrası gaza gelip terim başlığına girecek olanlar da terbiyesizlik edecek.fatih hocayla kıyas miyas kabul edilemez.imkan ve şartlar aynı değil bir kere..

Zaten böyle gaza gelip taraftar da got büyüttükce takim da kocaeliye falan kaybediyor sonra

Herkes ciddi olsun,işine baksin

Sosyal medyada fb hocasını,takımını ve yeni oyunculari kucumseyen taraftarda artık ciddiyete gelmiştir umarm

Allahin malları 100 twit atiyo,soyle böyle yaparız diye.Basin toplantısındaki görüntü veriyo mu sana o güveni,yunusun saçları falan

Balık baştan kokar

kupayı önemsizleştir, avrupayı sallama bu galatasaray taraftarı da benim bildiğim galatasaray taraftarı değil
Hadi kupayi gec, tonla var ondan da. Avrupayi sallamayan taraftarimiza hayretle bakiyorum. Avrupayi da sallamayacaksan ne anlami kaldi? Ebemizinin liginde takilalim sadece o vakit

Bu ne yav.Yine de bu herif ve bjkli almeida kadar derbilerde gol atanı görmedim

Sosyal medyada fb hocasını,takımını ve yeni oyunculari kucumseyen taraftarda artık ciddiyete gelmiştir umarm

Allahin malları 100 twit atiyo,soyle böyle yaparız diye.Basin toplantısındaki görüntü veriyo mu sana o güveni,yunusun saçları falan

Balık baştan kokar
Kendini dev aynasında görür rakibini küçümsersen böyle olur işte. Motive olduğumuzda onlar kadar mücadele ettiğimizde biz de daha iyi takım olduğumuzu biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt