Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sayfalarda yunus ve kara ekrana bulaṣilmiṣ kac derbide/buyuk macta skora etki etmiṣler diye. E pes be kardeṣim, skora etki etmek illa gol/asist yapmak degildir. Iyi oynamak da gayet skora etki etmek demektir

Yunus ve kara ekranin baya böyle maçlari var. Gidin öfkenizi baṣka yere kusun

Ha yunus bana kalirsa ts macinda da berbatti, dun zaten rezildi. Bay da dun kötuydu. Bunlar baska ṣeyler

Kara ekran lpool macinda tek golun penaltisini kazanan topcusu, o mactan buyuk macmi var mesela?

Yunus tr kupa finalinde 3 asist yapmis tsye karsi. Ts kucuk rakip mi?

Millet yağmurluk fiyatı hesaplayıp birbirine hava atıyor Twitter'da bu kadar mı hayatsizsiniz yaw. Teknoloji herşeyi bok gibi birşeye dönüştürdü. Keşke internet falan hiç icat edilmemiş olsaydı
Kiz arkadaşım ve iş hayatı olduğundan beri girmiyorum pek

Yakın bi kiz arkadas vardı,bu manyak benden hoşlanmış ama dengesizin onde gideniydi.her gece sacmasapan twitler atiyodu lale.onu da çıkardım hayatimdan engelleyip.daha huzurlu timelineim.kari evlenecek hıyar ariyo twitterda kaç yaşına gelmiş

Son sayfalarda yunus ve kara ekrana bulaṣilmiṣ kac derbide/buyuk macta skora etki etmiṣler diye. E pes be kardeṣim, skora etki etmek illa gol/asist yapmak degildir. Iyi oynamak da gayet skora etki etmek demektir

Yunus ve kara ekranin baya böyle maçlari var. Gidin öfkenizi baṣka yere kusun

Ha yunus bana kalirsa ts macinda da berbatti, dun zaten rezildi. Bay da dun kötuydu. Bunlar baska ṣeyler

Kara ekran lpool macinda tek golun penaltisini kazanan topcusu, o mactan buyuk macmi var mesela?

Yunus tr kupa finalinde 3 asist yapmis tsye karsi. Ts kucuk rakip mi?
Tespit iyi mi kötü mü oynuyolar değil

Skor yapmıyolar

Yapıyolar mı,hayır yapmıyolar

Bitti

Güle yazdım adını
Bülbül duysa kıskanır
Yar aşkından divanenim
Kim görse Mecnun sanır

Yar beni güllere yaz
Yaz beni gönlüne yaz
Al ömrümü al canim
Al senin ömrüne yaz

Güle sordum adını
Gün açılsın gör dedi
Yare ömrün vermezsen
Aşka ermen zor dedi

ibrahim-tatlises-sad.gif

Yalnız şunu da tekrar edelim. Fb'nin ligde 3 puan geride 2.olması tamamen doğaüstü şekilde ittirilmelerinden kaynaklı, resmen herifleri potada tutmak için herşeyi yaptılar ve bugün sahada da güçlü hale getirip yarışa ortak ettiler. Bide bu kupa işine sokarak orada da ekstra motivasyon verdiler, bizi de moral olarak aşağı çektiler. Resmen heriflere birşeyler kazandırmak adına kendilerini adadılar, başardılar da sonunda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabian Ruiz ve Lookman bu ikili gelse dertlerimizin çözüleceğini düşünüyor musunuz?

Nerede kalmıştık?

Uğurcan
Singo Lemina Jacquet Jacobs
Varela Camavinga
Sane Diaz Lookman
Osimhen

Fabian Ruizi de ben mi ikna edeyim

Allahtan ikna edilebilir bi herif ugrasirlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt