Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha hala icardi ile kontrat uzatilmaya düsünülüyor 5m€ filan. Yazik degilmi bu paralara o maasla kimleri getirirsin. 2 sene iyi performans verdi ona göre para kazandi, bir senede oynamadan aldi o parayi. Artik eski formunu bulamaz, gol atamaz demiyorum. Kasimpasa gibi takimlara yetebilir ama tempolu maclari kaldiramaz artik. Kimse vefasizliktan bahsetmesin ama yeter artik da.
Kulüp olarak duygusallığı bırakırsak büyük adım atmış oluruz. Kimse babasının hayrına oynamıyor sonuçta. Zamanında ne kadar katkı verirsen ver, şu an anki güncel durumun zarar veriyorsa takıma, düzelme yoksa vedalaşılmalı.

terimde 6 yedi yav diyorlar ulan o maçta bile ezilmedik skora göre yorum yapıyorlar o maçı izleyenler bilir dünyaları kacırmıstık.
Ben fotoyu anlamadım. Adam boyundan memnun değil belki ve o ayakkabıyı giyiyor. Bundan bize ne? Ve yaptığı eleştiriyle alakası ne?

İnsanlar olayı farklı noktalara taşıyorlar. fbli gibi paylaşımlar.

Maalesef hoca gitmeyecek ve ben fb şampiyonluğu görmek istemiyorum o yüzden bireysel is yapacak oyuncu lazım.Fabian ruize 10-11 hatta gerekirse 12-13 maaş verilip getirilmeli ki bjk,fb,ts maçlarının en kötü 2sini alabilelim.Loop devam ona yapacak bir şey yok

levent mercanın adelede yırtık varmış

herifler bacağı sahada bıraktı bizimkiler de yedek kaleciyle falan çıktık işte

Burhan’ın yanındaki çocuk kim ? Resmen atma ziya azıcık tutarlı konuş dedi Burhan’a :asd:

Burhanada hocaya da kufur edecem simdi pape gueye daha 1-2 sene önce beleṣti. Ozaman nerdeydiniz??

Gueye mueye olmaz şu saatten sonra

Ruizi iknaya mata,morata yeter

silas andersen'in Türk kökenli olduğunu

biliyor muydunuz

Kafa takılmış yine birine, Pape Guaye 30'a alınsın tutmazsa zaten çaycı hariç herkes gider 3-4 yıl kafa rahat takılırız. Artık bu moda giriyorum yavaştan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt