Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan onyedika bilmem ne girip de para boşa gideceğine gidip fabian ruiz alsınlar bari en azından 30 yaşında adam için çok maliyetli olsa da ne vereceği belli

Daha 18yasindaki bebeyi alamiyorlar burda ruiz, bruno falan konuṣuluyor🤦‍♂️

Twitter kolpacıları La Liga'dan olgun 10 numara diyor

Ben dünkü oyundan sonra ruiz konusunda emin değilim artık

Fizikli çatır çatır mücadele edecek orta sahadan ileri top taşıyabilecek ve ayağı da nispeten iyi biri lazım

Fizik olarak ezildik dün

Barış Alper biz de 31 tane avrupa maçında sadece 1 gol atmış..

Milli takımda da 31 maçta sadece 2 golü var..

Avrupa'da toplamda 62 maç sadece 3 gol..

Fb ve bjk ye de golü yok.Hakkini yemeyelim özellikle fb ile oynadığımız maçlarda iyi oynadığı çok maç var ama final anlarında çok sıkıntı maalesef..

Fb ve bjk maçlarını da eklersek neredeyse 80 tane maçta sadece 3 gol bir kanat oyuncusu için felaket..

Hücum verimliliği yerlerde..

Barış muhtemelen sezon sonu yolcu olur oraya skorer birini bulmamız lazım...

İstatistikleri berbat, bu herife 50 milyon haberleri çıktığında gözlerim fal taşı gibi açılmıştı nasıl oldu bu iş diye arap kulübü işte. Ama bu sene kendisi radarım da değil berbat bir süreç geçirdi yine iyi çıktı oradan ihtiyaçta duyuyoruz yalan yok. Ya adamı forvet oynatalım diyenler bile var herifin hız dışında kanat olabilecek hiç bir yetisi yok forvette canımızı okur dükkan tabelası toplarız yerlerden : D mücadelesine iyi niyetine lafım yok ama en azından sahaya çıkıyor çocuk.

Uğurcan
Singo Davinson Bardakcı Jakobs
Torreira Ruiz
Sane Griezmann Barış
Osimhen

Günay
Sallai Ünyay Scout31 Eren
Lemina Sara
Yunus İlkay Scout31
Icardi

dehşetülvahşet

Greizman son maçlarda sonradan oyuna girerken görüyorum da adamın bu sene pili bitti geçen sene bir nebze iyiydi, dün dybala da acayip ağır göründü gözüme gelirde ilkay gibi olurlar diye tırsıyorum

Bizim sisteme preste yapabilen çabuk çevik hareketli bir 10 numara lazım.

Bunlar manyak mı cidden programda bunlar mı konuşuluyor

İbrahim Seten: "Okan Buruk, Bebek manavında haftalık meyve alış verişini yapmış. Aldıklarını sayıyorum; Avokado, Mango, Nektarin, Hünnap, Şeftale ve Mandalina almış. 5 Eylül 2025 tarihinde; 4.300 TL'lik ödeme yapmış."

Atletico madrid griezman için Amerika'dan teklif beklerken biz bekleyecek miydik yani

:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt