Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oviedo'da bir tane haisem hassan var hiç izlediniz mi bilmiyorum la liga da pek bir şey yapamıyor ama inanılmaz adam eksiltme özelliği var tam yedeklemelik super lig topçusu burada kılçık gibi ayıklar topçuları. Hiç gözünüze çarptı mı ? piyasa değeride baya düşük.

Daha iyisi, fırsat transferi, bekletiyorlar, anında indirebilirler

Staring The Office GIF

Sanmiyorum. Sezon basi burda yazildi cizildi. Öyle aman aman bi para almiyoruz ceyrek/yari finale kadar
Son 16 = 11 m€, tv haklari reklamlarla rahat 13-15m€ gecer. Sonra ceyrek final geliyor ordanda bi 20 m€ hesap et. Son 16 kaldiktan sonra ceyrek final icin konusmaya baslayabilirsin. Ama normalde haklisin paramiz varsa bu isler bakmayacan cünkü karsi taraf iyicene güclendi yeni transferleriyle ve sampiyonluk elden gidebilir bu yüzden transfer sart ama yönetim böyle düsünmüyor iste. Bütceye göre seviye ya ruiz yada onyedika gibi düsünceleri. Neden herseferinde 28ini ortaya atiyorlar saniyorsun?

Kendi ruh sağliğim için transferi takip etmeme kararı aldım, sizde yapın, acayip rahat.

Yaw takıntı denecek ama hala ucunda kupa olan bir finale, kupa maçlarında Günay oynamıştı diyerek rotasyon nasıl yapılabilir.

Bu nasıl bir abuklama halidir ya. Aklınca Fb'yi sıradan bir kupa maçı diye mi küçümsemeye çalıştı n'aptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt