Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha can i alamiyorlar Gardi ve Erdensiz. Transfer mi bekliyoruz cidden.
Yok abi mayista komple yeni yapilanma lazim

Transfer listemizin güncellenmesi gerektiği aşikar
IMG_4916.webp

Albayrak olsaydı Kozlowski+Maestro yapardı 30 Milyon Euro'ya hocamıza güveniyoruz deyip kapatırdı transferi.

sağ bek, sol bek, sol stoper, 8 numara, 10 numara al transferi kapat. bu 5 yere gerekirse 100 milyon euro harca ama net adam al. jacobs gibi kronikleri de yolla, sallai gibi devşirme mevkilerinden vazgeç. net adam, net mevki.

Guardiola'nın city belgeselinde reali dörtledikleri maça dair konuştuğu bir kesit var 'bir dönem önce elenmişlerdi reale' bugünü 1 yıldır bekliyoruz demişti öyle bir intikam beslemişler, şimdi bizim futbolcuların yapacağı şey birazcık yürekleri varsa arenada oynayacağımız maçta bunları rezil rüsva edicez insan içine çıkamayacaklar öyle bir galibiyet alacağız ki oster gibi kopeklere en güzel cevap bu olur. hem bizim 1 yıl da beklememize gerek yok kısa bir süre var ağızlarına sıçıp mahvetmemiz lazım o zaman görecekler gökmen ağabey'e küfür etmek o paylaşımları yapmak neymiş. Yani yapılması gereken şey tam olarak bu.

Kadrodaki isimlere tek tek bakalım. Harcanılan paraları ve maaşları da unutmayalım. Üstüne hocamızın minimum istediği her oyuncu 30 - 40 m eurolar civarında. Biz bu paraları harcadıktan sonra bu takımı herkes şampiyon yapar. Hamza hoca bile üç kupa aldı. Barış, Yunus vs hepsi Fatih hoca zamanından. Bir tane faydalandığı geç isim yok. Gelen oyuncular bir süre sonra düşmeye başlıyor. Asıl gündem hoca olmalı ama devre arası değişikliği bu yönetim yapmaz.

Fabian iyi de 30 mio verip almaya değer mi yani bilemedim zaten avrupada bir hedefi yok bizimkilerin. Geri dönüşü olmayan paralar bunlar süper lig şampiyonluğuna kuş kadar para veriliyor.

Fabian iyi de 30 mio verip almaya değer mi yani bilemedim zaten avrupada bir hedefi yok bizimkilerin. Geri dönüşü olmayan paralar bunlar süper lig şampiyonluğuna kuş kadar para veriliyor.

Seneye takımda ciddi değişim bekliyorum. O nedenle Fabian gibi bir ismi bugün takıma katabilmek iyi olabilir ama bir yandan da ben bu takımın her şeyi transferle çözme çabasından bıktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt