- 16 Haziran 2010
- 204.308
- 156.472
- 6.838
PSV, teknik direktör Peter Bosz ile yeni sözleşme yapmak istiyor. [Eindhovens Dagblad]
Keske biz alsak sezon sonunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundesliga performansı ürkütücüydü baya öyle kalmış aklımdaPSV, teknik direktör Peter Bosz ile yeni sözleşme yapmak istiyor. [Eindhovens Dagblad]
Hollandalilar milli takima istiyor kendisini Koeman sonrasinda ama galiba 2 yil daha uzatacak PSV ile. Orada cok iyi bir oyun oynatiyor o oyunu biz oynayabilsek takim ihya olur. Gerci bazi oyunculari direkt postalar gelir gelmez ama iyi bir takimla is yapabilen bir hoca.Bundesliga performansı ürkütücüydü baya öyle kalmış aklımda
Dortmundla da cok iyi baslamisti hatta Bayern'e 5 puan fark atmisti ligin ikinci yarisinda ligin sonunu görmeden schalke'den 4 yiyince sutlanmisti. Gerci Okan'dan kötü olamaz bana göre orasi ayri takima yeni bir kan sartHollandalilar milli takima istiyor kendisini Koeman sonrasinda ama galiba 2 yil daha uzatacak PSV ile. Orada cok iyi bir oyun oynatiyor o oyunu biz oynayabilsek takim ihya olur. Gerci bazi oyunculari direkt postalar gelir gelmez ama iyi bir takimla is yapabilen bir hoca.
İyi gibiyim 6 no 10 no ve sol kanat alırlarsa daha iyi olurumBir orta saha alirsak daha iyi olacagim sen nasilsin
Okan burukun yardımcısımı olacakPSV, teknik direktör Peter Bosz ile yeni sözleşme yapmak istiyor. [Eindhovens Dagblad]
Ben herhangi bir yeni oyuncuya raziyimO kadar para varken önce 10 no alırdım.
Caleb yirenkyi fabian ruiz. Amine gouri.Su Camara ve Maestro sevdasindan vazgecsek super olacak.
Genc oyuncuyu git Fransa'dan bul getir, onun yani sira hazir ve takimin seviyesini yukari cekecek bir eleman lazim.
Rakibini biraz ornek al bu konuda.
25lik forveti indirirlerdi hemenŞikeciler yenilseydi taraftar baskısını kaldırmak için şimdiye kadar Lookman gibi bir başka transferi daha açıklarlardı.
Bizimkilerin hiç umrumda değil. Avrupa’dan kesin elendikten ve ligde bir kaç puan daha kaybettikten sonra 29 Ocakta birini açıklarlar ancak.