Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
bu kadar oyuncu alıp sürekli eksik olmak acayip bir şey ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi işte dediğin gibi eski tarzda 10 numaralar yok ama gerçekten oyun görüşü iyi olan biri lazım bencede oyunu yıkamadık Fenerbahçe maçında beğenmediğimiz eleştirdiğimiz sara bile fark ettirdi 2.yarıda ne yaptığını bilen karar mekanizması güçlü bir isim lazım orta sahayaO tarzda bir 10 numara kalmadi artik Ahmetcim, yani suan o profile uyan 10 numaraya en cok B. Fernandes yaklasiyor onu da biz alamayiz. Baska oyle bir oyuncu yok alabilecegimiz yani gun sonunda ya daha dusuk seviyede bir "10 numara" alacaklar ya da 8 pozisyonundan cikip one dogru is yapan ama seviyesi daha yuksek (Ruiz) gibi birini bulmalari gerekecek.
4 tane 11 e8 de biraz abartı ama 4 tane net isim lazım
6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper
Bunlar acil lazım
2 tanede bek lazım bu takıma ama singo sağlam dönerse 1 tane yeterli olur ben sol tarafta ne erene ne jakobsa güvenmiyorum Kazımcan ikisindende daha iyi bizim oyun tarzımıza sert en azından
Kesinlikle stoper lazım herkes apo diyor ama davinsonda kendine çeki düzen vermesi lazım gene şimdilik öncelik sol stoper lig için apo çok iyi ama Avrupa’da deliyorlar malesef ağır kalıyor4 tane 11 e
3 yedege işte
Bana gore de stoper lazım,sallainin daha önünde yatırımlar bir sagbek bulurlarsa alsınlar
Singo de stopere çekilir ilerde
Aponun bütün hikayesi talisca pozisyonundaKesinlikle stoper lazım herkes apo diyor ama davinsonda kendine çeki düzen vermesi lazım gene şimdilik öncelik sol stoper lig için apo çok iyi ama Avrupa’da deliyorlar malesef ağır kalıyor
Uğur8 de biraz abartı ama 4 tane net isim lazım
6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper
Bunlar acil lazım
2 tanede bek lazım bu takıma ama singo sağlam dönerse 1 tane yeterli olur ben sol tarafta ne erene ne jakobsa güvenmiyorum Kazımcan ikisindende daha iyi bizim oyun tarzımıza sert en azından
niye sol stoper? Apo dan cok Sanchez bu sene bi türlü kendi formuna cikamadi8 de biraz abartı ama 4 tane net isim lazım
6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper
Bunlar acil lazım
Kadro dışı kalır yine bize gelmez adam bizi hiç istemiyor.Boey'i alırım.
Ulan alacakları ve ligi alacak en iyi adam o abi yaParayla eger ikna olacaksa Gouiri'yi almalarini isterim hem forvet arkasi hem kanatta is yapar bu cocuk.
GriezmannO tarzda bir 10 numara kalmadi artik Ahmetcim, yani suan o profile uyan 10 numaraya en cok B. Fernandes yaklasiyor onu da biz alamayiz. Baska oyle bir oyuncu yok alabilecegimiz yani gun sonunda ya daha dusuk seviyede bir "10 numara" alacaklar ya da 8 pozisyonundan cikip one dogru is yapan ama seviyesi daha yuksek (Ruiz) gibi birini bulmalari gerekecek.
Benim aklima bir isim gelmiyor bu seviyede olan bir "10 numara".
10 numara hic bir zaman olmadi.Griezmann