Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'i ben de istiyorum ama buraya gelirse söyleyecekler belli.
Ancak yana geriye
Çalım atmıyor
Dripling yapmıyor
Hakan bitmiş
Hakan çöp

Acelemiz yok daha zamanımız var son gün alırız elhamdülillah

O tarzda bir 10 numara kalmadi artik Ahmetcim, yani suan o profile uyan 10 numaraya en cok B. Fernandes yaklasiyor onu da biz alamayiz. Baska oyle bir oyuncu yok alabilecegimiz yani gun sonunda ya daha dusuk seviyede bir "10 numara" alacaklar ya da 8 pozisyonundan cikip one dogru is yapan ama seviyesi daha yuksek (Ruiz) gibi birini bulmalari gerekecek.
Abi işte dediğin gibi eski tarzda 10 numaralar yok ama gerçekten oyun görüşü iyi olan biri lazım bencede oyunu yıkamadık Fenerbahçe maçında beğenmediğimiz eleştirdiğimiz sara bile fark ettirdi 2.yarıda ne yaptığını bilen karar mekanizması güçlü bir isim lazım orta sahaya

8 de biraz abartı ama 4 tane net isim lazım

6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper

Bunlar acil lazım

2 tanede bek lazım bu takıma ama singo sağlam dönerse 1 tane yeterli olur ben sol tarafta ne erene ne jakobsa güvenmiyorum Kazımcan ikisindende daha iyi bizim oyun tarzımıza sert en azından
4 tane 11 e

3 yedege işte

Bana gore de stoper lazım,sallainin daha önünde yatırım yapilacak bir sagbek bulurlarsa alsınlar

Singo de stopere çekilir ilerde

Mathys Tel olmuyor
Gouiri %99 olmaz
Lang olmuyor

Kimi alacağız? Lookman haricinde isim de çıkmadı.

4 tane 11 e

3 yedege işte

Bana gore de stoper lazım,sallainin daha önünde yatırımlar bir sagbek bulurlarsa alsınlar

Singo de stopere çekilir ilerde
Kesinlikle stoper lazım herkes apo diyor ama davinsonda kendine çeki düzen vermesi lazım gene şimdilik öncelik sol stoper lig için apo çok iyi ama Avrupa’da deliyorlar malesef ağır kalıyor

Ortasaha

10 numara

Sol kanat

Kan ağlıyor ama en önemlisi stoper error veriyor

Kesinlikle stoper lazım herkes apo diyor ama davinsonda kendine çeki düzen vermesi lazım gene şimdilik öncelik sol stoper lig için apo çok iyi ama Avrupa’da deliyorlar malesef ağır kalıyor
Aponun bütün hikayesi talisca pozisyonunda

1 kez one cikti gol yiyorduk ve bunu hep yapıyor

Parayla eger ikna olacaksa Gouiri'yi almalarini isterim hem forvet arkasi hem kanatta is yapar bu cocuk.

6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper

Bunlar acil lazım

2 tanede bek lazım bu takıma ama singo sağlam dönerse 1 tane yeterli olur ben sol tarafta ne erene ne jakobsa güvenmiyorum Kazımcan ikisindende daha iyi bizim oyun tarzımıza sert en azından
Uğur
Singo Davin Jacquet Jacobs
Gueye Torreira
Sane Diaz Lookman
Osimhen

1768209472200.webp

Okan hocamız orta sahada Lemina gibi adam istemiyor. istediği tarz oliviera,sara gibi hatta selçuk inan ın son senesi gibi rüzgarda yıkılan refakatçi bir orta saha sevdası var Okan da. İnanılmaz bir futbol aklı ben anlayamıyorum. Taraftarın baskısıyla alınan Lemina yı istemediği o kadar belli ki, adamı başımıza stoper yapacak. Adam o bölgede ne kadar fiziksiz yumuşak adam varsa oynatmanın peşinde. O nedenle ben gene söylüyorum ben transfer fln beklemiyorum. Şu ana kadar yapmadılarsa bence yapmasınlar zaten. Sezon sonu mertens in gideceği belli mesela, gir abi araya sen al asensio yu.

6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper

Bunlar acil lazım

niye sol stoper? Apo dan cok Sanchez bu sene bi türlü kendi formuna cikamadi

O tarzda bir 10 numara kalmadi artik Ahmetcim, yani suan o profile uyan 10 numaraya en cok B. Fernandes yaklasiyor onu da biz alamayiz. Baska oyle bir oyuncu yok alabilecegimiz yani gun sonunda ya daha dusuk seviyede bir "10 numara" alacaklar ya da 8 pozisyonundan cikip one dogru is yapan ama seviyesi daha yuksek (Ruiz) gibi birini bulmalari gerekecek.

Benim aklima bir isim gelmiyor bu seviyede olan bir "10 numara".
Griezmann

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt