- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Yunusun ve barışın icardiye atamadığı,o zor olmayan pasi atacak adam lazim bize hucumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb şu 2 haftada puan kaybederse salın bence nudelariruiz gelirse salıyor muyuz nudeları üstat? 5 üyeden söz aldık şimdiden
Bu neMuslera
Skriniar Davinson Abdülkerim
BAY Torreira Sara Jakobs
Yunus
Osimhen Mikautadze
ruiz yoksa nude yok serg zorlama benifb şu 2 haftada puan kaybederse salın bence nudelari
geçen yıl bu zamanlar dizilen kadrolardan
Yunusun olduğu yerde mikiazdze 2 3 katı performans verir daha doğrusu yunus yerine mikiazde oynarsa yunustan 2 3 kat daha fazla katkı verir
Hazır transfer falan yokken Serkan'ın ismini "Tayyar Y. Yemiş" falan mı yapsak?
gelecek sezon için yunus yerine as bir oyuncu gerekiyor.Yunus ve Barış 11 düşünülürse çok hayal kırıklığı yaşarız. Muhakkak bu adamları yedeğe atacak net isimler gerekiyor. Bunlar en fazla hamle oyuncusu olur.
Daha geçen PSG maçını izledim iyi oyuncuGouiri'nin Anelka gibi tarzı var bana onu andırdı
Gollerinde de hep net bitirici forvet vuruşları var boş golü yok nerdeyse adamın
Önceden adı geçtiğinde gelmesini istemiştim ben keşke gelse
Bingo kim lanCarmando Nartey 17K Bongo ile kapatırız gibi şöyle 1 düşününce
Bu işin profesyonelleri varken sırf prim kasmak için sorumluluğu kendi üstlerine alıyorlar ondan sonra da böyle ağlıyorlar. Kendi düşen ağlamaz.Gökhan Dinç: "Yakın zamanda Abdullah Kavukcu'nun yakın arkadaş çevresine 'Ben bu işten çok sıkıldım, hayatımda böyle bir baskı görmedim ve çok da rahat çalışamıyorum, ben ne yapacağımı bilmez haldeyim, istifa etmeyi bile düşünüyorum' dediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Hatta kulüpte de bunların konuşulduğu, kulüp içine kadar bu işin gittiği, Abdullah Kavukcu'nun istifayı düşünüp düşünmediğine ilişkin artık insanların koridorlarda konuştuğuna dair bilgiler de geliyor." (Spor Gecesi)
Mayista yeni yönetim sart oglu sart