Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.267
- 3.454
- 1.198
samoş en azından maradona'nın memlekete geleceğini bildi deriz. nevzat'da o da yoktu :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama fren tutmuyorTransferde gaza bastik
Şaka gibi ama ikisi de biraz olsun tempo katar şunu yazarken utaniyorumGardi olmasa bunlarin maximum edebilcegi transfer
Drise Camara 10m antep
Maestro 10m Alanya
buna katilmiyorum. ikisini birden fenere kaptirirlardi ki gardi olmasa fenerde bu vizyonda olusmazdi. yadaa tekine 20den fazla bayilip muhtemelen yanlis adami alirlardi.Gardi olmasa bunlarin maximum edebilcegi transfer
Drise Camara 10m antep
Maestro 10m Alanya
Yeter TanAcikcasi özel ucakla geri göndermedigimiz icin sasirdim takdire şayan bir hareket olarak görüyorum
200-300 para olsa bunlar gider lookman,gouri,ruiz alır öyle iş bilmezler.Bak gec kalmadan anahtari Gardi'ye verin gunun sonunda millet size etmedik kufurler yagdiracak hala akillanmadiysaniz yuh size.
Bir buyuk ev ve farkli odalari var. Evi bok goturmus. Evin bir odasi ne kadar temiz tutulabilirse artik o kadar. O da kurumsalligi koklu egitimi vs sayesinde ancak bu kadar.Transferde bir sürü rezillik olur,her organizasyonda ayrı skandal olur ama hiçbir yönetici istifa etmez bizde.
Neden çünkü artık bu yönetememe durumu artık hepimiz tarafından kabullenildi..Bazı kulüplere şaşırıyoruz ya şikeyi sindiriyorlar,ırkçılığı sindiriyorlar,dopingi sindiriyorlar yeri geliyor yasaklı madde kullanmaya bile tepki göstermiyorlar...Çünkü adam öyle şeyleri kabullenmiş ki her ahlaksızlık normal geliyor..Adam şikeyi yemiş yutmuş daha necdenir kim.. Böyle kulüpler var dünyada biliyorsunuz..Bu kulüplerde bir kişi istifa etmez böyle rezilliklerde üste kahraman olur..
Bizde maalesef yöneteme konusunda benzer psikolojideyiz..O kadar idari rezillikler oluyor ki artık bir noktadan sonra kabullendik bu beceriksizlikleri maalesef...