Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.932
- 5.003
Bize erden timur ve gardi'yi geri verin yeter. Gerisine gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya tamam hocaya salla ama ayağını kaydıran bariz MÖ ve GSYİAD idiya ben bu okan buruka katlanamıyorum arkadaş
saygıda duymuyorum
herşeyin sebebi bu herşeyin!!!!
Erden Timurun ayağını kaydıranda bu
yarım yamalak kadrolarla çıkmamızın sebebide bu
Aynen işte şimdi anladın beniTamam bende diyorum yapı sakat, o zaman Kavukcu yerinde olsam istifa ederim kendiniz yapın transferi derdim.
Ha zaten o da bir iş beceremiyor o yüzden sürekli Gardi gel sen yap şu görüşmeleri diyorlar.
Bu kulübe bir futbol aklı gelmediği sürece bunların yaşanması normal çünkü hep aynı döngünün içerisindeyiz. Biz niye hep ağır ilerliyoruz ve rakiplerin isteyince hemen yarın oyuncuyu getirebiliyor? Bunu düşünen yok.
sen de o 3-5 kişiden biriydin sana öyle gelmiş 3-5 kişiydik
ya tamam hocaya salla ama ayağını kaydıran bariz MÖ ve GSYİAD idi
Bana da öyle geliyor ama söylemek istemiyorlar. Dikkat edin fabian ruiz için de kiralık teklif yapmışlarBen transfer için para olmadığını düşünüyorum.
ya tamamda ayağını nasıl kaydıracak. MÖ ile avanesi kaydırdı yönetim içindekiokanı kim getirdi kulube emrah! mö ve gsyiad!
Bizden sonra Kariyeri büyük ihtimal dengeoğlu gibi olacak.ya ben bu okan buruka katlanamıyorum arkadaş
saygıda duymuyorum
herşeyin sebebi bu herşeyin!!!!
Erden Timurun ayağını kaydıranda bu
yarım yamalak kadrolarla çıkmamızın sebebide bu
bilmiyom ednanım şahsi olarak bu konuyu 15 kez fln yazmışımdırAkıl edemediler mi yoksa işlerine mi gelmiyor bilmiyorum. Taraftar bu işin üzerine düşmeli artık
Kesinlikle katilmiyorum. Okan buruk basari konusunda tartisilmaz. Inkar eden matematigi inkar ediyordur. Ama, TD' un sinirlarini cizeceksin. Diger profesyoneller ona yardim edebilecek kalibrede olacak. Bunu delege edecek olan baskandirvecino gecesi herşeyin başlangıcı
herşeyin
vecinoyu isteyende okan burukdu çünki icardi torreira muslera istiyordu
sanki bunun hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi tüm faturayı Erden Timura kestiler
anlayın artık bu takımın tek sorunu okan burukdur!
çapı Galatasaraya yetmediği için yaşanıyır tüm bunlar onun için herşey yarım
ya tamamda ayağını nasıl kaydıracak. MÖ ile avanesi kaydırdı yönetim içindeki
Dedigin dogru olsa dahi Sorun degil ustad. Bir sirkette herkes herkesi istiyor mu? Herkesin gorevi ayri.Okan erdeni istemiyodu bence de
Fisilti gazetesinde kose yazarligi iyi bir kariyer olabilir arkadasim. Galatasaraylilik konusu fiyasko ziraOkan erdeni istemiyodu bence de
icardiyi o konuda takdir ettim erdenle ilgili post paylaştıtutunacak tek 1 dal bile bulamadım (Icardi hariç) --> OB dahil