Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa finalinde 90 dk iyi hucum etmedigimiz dogrudur. Onlar da cok ahim sahim seyler yapmadi. Kontra arayacaklarini biliyorduk. Belki hoca da kanatlari one cikarip 3lu savunma ile kapatirim dedi. Cogunlukla da savusturduk. Sanchez'in cikip Sara'nin ortaya gecmesi de bu yuzdendi. Yedigimiz iki korner golu disinda bir iki kontralari vardi. Orta sahayi kaptirdik, Yunuz, Sane ve Icardi ile etkisiz hucumda etkisiz kaldik. Bu maglubiyet panik yapmamiza sebebiyet vermemeli ama bizi diri tutmali. Sonucta rakipler ac, biz tokuz diye koca sezon icin harcanan emekler bosa gitmemeli.

icardiyi o konuda takdir ettim erdenle ilgili post paylaştı

Peki okan????????????

Her şey ortada
yine de Erden ağabey bize son seslendiğinde her şeyi yutun kulübünüzün arkasında durun hocanız başarılı dedi
biz de öyle yapıyoz... haa hele 1 başarısız olsun o zaman farklı olur vaziyet

Bu yorumları nekadar sık yaptığımızın farkında mısınız. Bu sezon oynanan bjk, ts maçlarında da takım rehavete kapılmış maça asılmadılar dedik

Yine bu sene cok sık yaptigim bir yorumu yapacagim DOYGUNLUK..
Bir tarafta 11 yildir 0 basarisi olan her gelen hocanin topcunun sampiyonluk getirip kahraman olabilmek icin yirtindigi bir fb var diger tarafta sampiyonluga doymus 5. Yildizi takmis hocasi baskani iskelet kadrosu ayni olan bir Galatasaray var..
Pep'in mi ne bir sozu vardi 2 yil sampiyon olursak ya beni ya takimi degistirin diye biz o sendromu yasiyoruz..
Tabi bunlari yonetimin Okan hocanin hatalarini ortmek icin bir bahane olarak sunmuyorum ..

fener maçındaki rezil oyuna hala sinirim geçmedi oyuncu grubu laçka takılıyor. Galatasaray'ın sezon sonu çoğu isimle ayrılması gerekiyor. ugarte'yi al torreira'ya yol ver boca juniors'u istiyormuş madem. sanches'i, lemina'yı gönder, icardi'yi gönder. şu an net orta saha ve iyi bir on numaraya ihtiyacı var takımın.
Onları alsan yine bitmiyor ki eksik

Kanat yok adam akıllı

Bek yok stoper yok

Yok oğlu yok anasını satayım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine bu sene cok sık yaptigim bir yorumu yapacagim DOYGUNLUK..
Bir tarafta 11 yildir 0 basarisi olan her gelen hocanin topcunun sampiyonluk getirip kahraman olabilmek icin yirtindigi bir fb var diger tarafta sampiyonluga doymus 5. Yildizi takmis hocasi baskani iskelet kadrosu ayni olan bir Galatasaray var..
Pep'in mi ne bir sozu vardi 2 yil sampiyon olursak ya beni ya takimi degistirin diye biz o sendromu yasiyoruz..
Tabi bunlari yonetimin Okan hocanin hatalarini ortmek icin bir bahane olarak sunmuyorum ..
Doğru ama bu doygunluğu derbilerde görmek enteresan geliyor.

Erdenin hediyesinden 30 gelebilirdi ama ona da izin vermediler
Komik bi opsiyon : ) tutup clde oynatsaydin 5 puan fazla vardi

Abi soyle dusunun biz taraftar olarak sampiyon kutlarken eskisi gibi keyif alamaz duruma geldik bu sene ciktik yine 8-10 kisilik grup 1 saate herkes eve dondu ..Okanin ilk sampiyonlugunda gece 12de falan donmusuzdur eve..
Taraftarin bile rehavete girdigi ortamda futbolcu da giriyor hoca da baskan da

Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği Okan hocanın çok istediği

İllallah ettim

febe maçında forvette osimhen sol bekte jakobs olsa bile yine yenerdik onları.Ereni gördük zaten süper bir ol bek değildi berbattı beni en çok yanıltan yunus oldu çok güveniyordum ona ama resmen benden 10 no olmaz ben büyük maçların oyun kurucusu olamam diye bağırdı.İcardiye diyecek kelime yok bitmiş çok üzüldüm ama resmen eytli olmuş gibi takıma zarar verdiğini düşünmeye başladım.Apo sanchez hangimiz daha kötüyüz diye yarıştı resmen.Torda artık iyice yoruldu son maçlarda gerçekten kötü.Yani kesinlikle stoper kesinlikle 6 8 orta saha kesinlikle bir oyun kurucu kesinlikle bir kanat ve ama kesin mi kesin bir forvet almalıyız

Abi soyle dusunun biz taraftar olarak sampiyon kutlarken eskisi gibi keyif alamaz duruma geldik bu sene ciktik yine 8-10 kisilik grup 1 saate herkes eve dondu ..Okanin ilk sampiyonlugunda gece 12de falan donmusuzdur eve..
Taraftarin bile rehavete girdigi ortamda futbolcu da giriyor hoca da baskan da
Aslında burada takımı kötü etkileyen fb yönetiminin değişmesi oldu. Eski fb yönetimi sürekli sakdırıp motive ediyordu bizimkileri. Yeni fb yönetimi sessiz davranıyor genelde

Gökhan Dinç'in de olduğu bir space odasını dinliyorum orada Arda Özkurt Atletico Madrid maçından sonra Sara'nın satılabileceğini söyledi. 25 milyon euro civarında teklif varmış. Belki de bu parayı bekliyorlar transfer yapabilmek için.

Sorun şu ki Galatasaray hocası ve takimi rakibi küçümseyerek 2 kez ust üste çıkamaz bi maça,heleki finalde

Bunun 3.cusunde şöyle olur demeyeceğim,zaten şimdi bile mevzu ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt