Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.040
- 21.071
- 2.233
Onyedika ve 1 milyon maaş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemlerin sistematik çifte standart kararlarıda demoralize ediyor .Aslında burada takımı kötü etkileyen fb yönetiminin değişmesi oldu. Eski fb yönetimi sürekli sakdırıp motive ediyordu bizimkileri. Yeni fb yönetimi sessiz davranıyor genelde
Biz guenduzi'yi yıllardır biliyoruz zaten sergen. O adamın olayı teknik kapasite ve oyun zekası değil. Dinamizm, hırs , çalışkanlık.Sanıyorlarki lemina ve torreira hep kötü olacak
Bütün takımın kötü olduğu bi maçta ben olsam övmem o kadar kimseyi
Büyük aldanis
Bizde zaten o yüzden düz ama ismailin tempolusu dinamiği dedikBiz guenduzi'yi yıllardır biliyoruz zaten sergen. O adamın olayı teknik kapasite ve oyun zekası değil. Dinamizm, hırs , çalışkanlık.
19 undan sonra da kral ben olabilirimErdem Açıkgöz: 21'inden sonra hareket olur. Öncesinde bir gelişme olmaz.
İstediğim için yazmıyorum zaten ben Fb maçında izledim hiç beğenmedim açıkcası. Lakin iş oraya gidiyor gibi görünüyor. 10+4 u23 oyuncu kuralına göre yaptık transferleri olacak bahaneleri de. 2. bir ihtimalde 30 küsür yaşında bir yıldıza olmadık para ve kontrat vermek. Aşağı tükürse sakal yukarı tükürsen bıyık durumu yani.Camara da bos bir adam umarim almayiz 3-4 milyon olsa isterim de en az 7 isterler
Gule gule derizDursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Ortasahada sert olmak ve kontrolü ele almak için önemli adam işte. Yoğun pas ve set oyunu takımına koy sırıtır ama. Tedesco öyle oynamıyorBizde zaten o yüzden düz ama ismailin tempolusu dinamiği dedik
Sara 8Onyedika daha iyi topçu bence
Erdem Açıkgöz: 21'inden sonra hareket olur. Öncesinde bir gelişme olmaz.
Kontrat sezonu gelmis topculardan uzak durmaliyiz. Bir senelik performansa bakip topcu alinmaz u23 degilse
çılgın korsan jack'teki iskoçyalı değil mi o avatarındaki yav?Onyedikaya teklif verdiysek acil kayyum atanmalı kulübe