- 26 Ocak 2021
- 41.473
- 40.761
- 3.078
Dursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek 3 senedir sampiyon yapiyom sizi hayatinizda gormeiyceniz adamlari getirdim yuzsuz galatasaay taraftari deyip baskanligi biraksa tepkiniz ne olur?
Maaş 1 milyon ise iyi sayılır hatta da maasinin bizde 1 milyon olmasi imkansiz 4 den asagi vermez bu dangozlar.17k kötü topçu değil ama asla o paraları edecek oyuncu da değil bence.
Diziliş 4-4-2 ye daha yakın olur. SS olarak iş yapmaz mı?Tel 10 numara değil bize 10 lazım.
Tel de gelsin tabi
Ben artık ümitvar değilim ümüdümü kaybettimBardagin dolu kismina bakacak olursak, yonetimin capini asagi yukari biliyoruz. Okan'in, topcularin ve taraftarin bu maglubiyeti ve final kaybetmeyi bir meydan okuma olarak gorup gormeyeceklerini anlayacagiz. Eger sineceksek zaten yeniden bir yapilanmaya gitmek en hayirlisi olacaktir.
Yarim donem icindir o yaw. Hangi keriz bir milyona imza atar Turkiye'ye gelecekse?Maaş 1 milyon ise iyi sayılır hatta da maasinin bizde 1 milyon olmasi imkansiz 4 den asagi vermez bu dangozlar.
Unudunu kaybettiysen belani ariyorsun demektir.Ben artık ümitvar değilim ümüdümü kaybettim
Sen hikaye yaziyorsun gibi geldi bana.Transfer tdye bırakılmamalı onda hemfikiriz keşke öyle olsa ama değil gördüğümüz gibi,hala okan kimi isterse onu alırız diye açıklama yapıyolar okana göre gittiğimiz aşikar
Ben niye sadece kavuğun hedef tahtasına oturtulduğunu küfür yediğini anlayamadım
Okan sana fabianı istiyorum olursa onu alalım diyo e 2 şubatta 5 m euroya alamayacağın belli mecbur hem yüksek para verip hem de son günleri bekleyeceksin (o da psg verirse)
Okan bekleyelim onu diyo bu da mecbur bekliyo (donnarummadaki gibi) topçu gelmediğinde ya da kulübü vermediğinde de kavuk küfür yiyo bu nasıl bi akılsızlık yaw
Daha aşağısını istemiyo ki,kavuk napacak bekle dediğinde
Ben tdyim sen sd,fabianı alalım diyorum e sende napacan son günleri bekleyecen belki psg verir diye vermediğinde de sana ana avrar küfredilecek böyle bi salaklık var mı yaw sen benim yüzümden niye küfür yiyosun hakarete maruz kalıyosun ki
Postu okudun mu badnanım
Kitabın ortasından konuştum
Ya 1 olmaz 1.5 maks 2 olur fazlasini edecek bir adam degil 17k gelmiyorsa da ya ikna edeceksin, yada baska gelen bulacaksın zaten çok ozel bir adamda degil. Alan kaplayan 6 numaraYarim donem icindir o yaw. Hangi keriz bir milyona imza atar Turkiye'ye gelecekse?
Bu da insani bi duygu değil mi çok ayıpUnudunu kaybettiysen belani ariyorsun demektir.
Ne meydan okuması be abi daha 2 hafta önce herkes bize karşı bunu gördük bundan sonra göreceksiniz dediler oynanan oyuna bakBardagin dolu kismina bakacak olursak, yonetimin capini asagi yukari biliyoruz. Okan'in, topcularin ve taraftarin bu maglubiyeti ve final kaybetmeyi bir meydan okuma olarak gorup gormeyeceklerini anlayacagiz. Eger sineceksek zaten yeniden bir yapilanmaya gitmek en hayirlisi olacaktir.
Oku ve anlamaya çalış biraz gayret gösterSen hikaye yaziyorsun gibi geldi bana.
Oyuncu ismi farketmeden yoluyorlar kaz gibi. Onu demek istedim. Yoksa daha fazlasi wtmez tabi kiYa 1 olmaz 1.5 maks 2 olur fazlasini edecek bir adam degil 17k gelmiyorsa da ya ikna edeceksin, yada baska gelen bulacaksın zaten çok ozel bir adamda degil. Alan kaplayan 6 numara
Yapar da bize uzun vadede 10 lazım, her maç içeride kayseriye karşı değilDiziliş 4-4-2 ye daha yakın olur. SS olarak iş yapmaz mı?
Kim diyorHoca 6 + 10 istiyormus
Esi kanser 2 senedir biliniyor maalesefSen erden timurdan ötürü mü yazmıyorsun
Martta cikacak üzülme ama ailesinden birilerinin sağlığı şüpheli ne yazikki