Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bardagin dolu kismina bakacak olursak, yonetimin capini asagi yukari biliyoruz. Okan'in, topcularin ve taraftarin bu maglubiyeti ve final kaybetmeyi bir meydan okuma olarak gorup gormeyeceklerini anlayacagiz. Eger sineceksek zaten yeniden bir yapilanmaya gitmek en hayirlisi olacaktir.

Bardagin dolu kismina bakacak olursak, yonetimin capini asagi yukari biliyoruz. Okan'in, topcularin ve taraftarin bu maglubiyeti ve final kaybetmeyi bir meydan okuma olarak gorup gormeyeceklerini anlayacagiz. Eger sineceksek zaten yeniden bir yapilanmaya gitmek en hayirlisi olacaktir.
Ben artık ümitvar değilim ümüdümü kaybettim

Transfer tdye bırakılmamalı onda hemfikiriz keşke öyle olsa ama değil gördüğümüz gibi,hala okan kimi isterse onu alırız diye açıklama yapıyolar okana göre gittiğimiz aşikar

Ben niye sadece kavuğun hedef tahtasına oturtulduğunu küfür yediğini anlayamadım

Okan sana fabianı istiyorum olursa onu alalım diyo e 2 şubatta 5 m euroya alamayacağın belli mecbur hem yüksek para verip hem de son günleri bekleyeceksin (o da psg verirse)

Okan bekleyelim onu diyo bu da mecbur bekliyo (donnarummadaki gibi) topçu gelmediğinde ya da kulübü vermediğinde de kavuk küfür yiyo bu nasıl bi akılsızlık yaw

Daha aşağısını istemiyo ki,kavuk napacak bekle dediğinde

Ben tdyim sen sd,fabianı alalım diyorum e sende napacan son günleri bekleyecen belki psg verir diye vermediğinde de sana ana avrar küfredilecek böyle bi salaklık var mı yaw sen benim yüzümden niye küfür yiyosun hakarete maruz kalıyosun ki

Postu okudun mu badnanım
Kitabın ortasından konuştum
Sen hikaye yaziyorsun gibi geldi bana.

Ne meydan okuması be abi daha 2 hafta önce herkes bize karşı bunu gördük bundan sonra göreceksiniz dediler oynanan oyuna bak

İcardi de konsantrasyon postu atıp ertesi gün sahada yürüyodu

Kulüp herkese savaş açıyoruz iftira atanlar karşılığını alacak açıklaması yaptı daha 24 saat geçmedi atilla türkerin eren haberi patladı

Yemeyin şunları bunların hiçbir şeyi umursadığı,kafaya taktığı,ders aldığı yok açıklamayla olsaydı bu işler fb aliyle her yıl 5 kupa alırdı

Ya 1 olmaz 1.5 maks 2 olur fazlasini edecek bir adam degil 17k gelmiyorsa da ya ikna edeceksin, yada baska gelen bulacaksın zaten çok ozel bir adamda degil. Alan kaplayan 6 numara
Oyuncu ismi farketmeden yoluyorlar kaz gibi. Onu demek istedim. Yoksa daha fazlasi wtmez tabi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt