Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.267
- 21.164
- 1.848
Bu yönetimle bir halt olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgahan hareketlilik var diyorsa vardır bugün yarın takip
Sara avukatlığından inatla vazgeçmemen takdire şayan. Ön yargıymış, sahada 1.5 senedir izlediğimiz topçunun ne önyargısı olacakonyedika saradan iyi oyuncuymuş
bjkde demir ege ile forma rekabeti veren ndidinin milli takımdaki yedeği
bu kadar ön yargı işte
Tolgahan kim
Bu yönetimle bir halt olmaz
kaynak ?Armando'yu fb almış
Şimdiye kadar 6 numara transferi için Şampiyonlar Ligi ve Ligde oynayacağımız Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları haricinde Torreira ve Lemina ikilisinin yanında 3. bir 6 numaraya daha ihtiyacımız yok diye düşünüyordum vazgeçtim
Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları da dahil olmak üzere bu takımın 6 numaraya ihtiyacı yok. Bu takımın en büyük ihtiyacı oyunu çift yönüyle oynayan fuleli mesafe kat etmeyi becerebilecek bir merkez orta saha
Bir de yanıldığım bişey daha var, çok uzun zamandır Sara 'yı yerden yere vurdum ama Sara son dönemde Lemina & Torreira ve İlkay üçlüsünden de daha çok elle tutulur işler yapıyor. Maalesef Torreira bile son dönemde oynadığımız hedef maçların hiçbirinde (sırasıyla UCL USG, deplasman Fenerbahçe, UCL Monaco ve en son oynadığımız Süper Kupa Fenerbahçe) dişe dokunur iş yapamadı
temsilcisi de gelmiş görüşmeye
Saran'in yerinde olsam suan, once Armandyo alirim sonra Gardi'ye calisip Noa Lang veya Lookmani cozdurum.
Ana sayfayada Gardi, Saran ve yeni transferle poz verirdim.
Bu rezil yonetim buna hakkediyor cunku
altta arda öztürk de doğrulamışherif pravakatör ve febeli daha düne kadar adını bilmiyorduk açıkgözün
Her fb'ye gidecek topçuda kendimizi böyle kandırmak alışkanlık oldu. İyi futbolcu değilse talip olma talip olduysan alArmando, gökdeniz gürpüz kadar topçu değil, simitçi sırf trans şovu yapmak için başımıza musallat etti bunu