Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimle bir halt olmaz

Zaten bunlara güvenen taraftarda var suç

Geçen dönemlerdeki rezil transfer sezonlarını biliyoruz hepimiz hep Osimhen gibi 1-2 isim bir çok şeyin önünü kapattı ama transfer konusunda yarı yarıdan fazla bi şekilde başarısızlık mevcut transferde. İsteyenle oturur tek tek isimleri tartışırım Seferoviclerden başlayarak.

Yaz transfer döneminde şampiyonluktan hemen sonra Sebahattin Şirin uyardı yine rezalet bi yaz geçirdik hemde çok büyük paralara. Şimdi imza bile attıramıyoruz rezalet paralara her dönem daha kötüye gidiyor

Şimdiye kadar 6 numara transferi için Şampiyonlar Ligi ve Ligde oynayacağımız Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları haricinde Torreira ve Lemina ikilisinin yanında 3. bir 6 numaraya daha ihtiyacımız yok diye düşünüyordum vazgeçtim.

Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları da dahil olmak üzere bu takımın 6 numaraya ihtiyacı yok. Lemina zaten bundan sonrası için yedek oyuncu statüsünde benim gözümde. Bu takımın en büyük ihtiyacı oyunu çift yönüyle oynayan fuleli mesafe kat etmeyi becerebilecek bir merkez orta saha

Bir de yanıldığım bişey daha var, çok uzun zamandır Sara 'yı yerden yere vurdum ama Sara son dönemde Lemina & Torreira ve İlkay üçlüsünden de daha çok elle tutulur işler yapıyor. Maalesef Torreira bile son dönemde oynadığımız hedef maçların hiçbirinde (sırasıyla UCL USG, deplasman Fenerbahçe, UCL Monaco ve en son oynadığımız Süper Kupa Fenerbahçe) dişe dokunur iş yapamadı

Şimdiye kadar 6 numara transferi için Şampiyonlar Ligi ve Ligde oynayacağımız Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları haricinde Torreira ve Lemina ikilisinin yanında 3. bir 6 numaraya daha ihtiyacımız yok diye düşünüyordum vazgeçtim

Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe & Beşiktaş derbi maçları da dahil olmak üzere bu takımın 6 numaraya ihtiyacı yok. Bu takımın en büyük ihtiyacı oyunu çift yönüyle oynayan fuleli mesafe kat etmeyi becerebilecek bir merkez orta saha

Bir de yanıldığım bişey daha var, çok uzun zamandır Sara 'yı yerden yere vurdum ama Sara son dönemde Lemina & Torreira ve İlkay üçlüsünden de daha çok elle tutulur işler yapıyor. Maalesef Torreira bile son dönemde oynadığımız hedef maçların hiçbirinde (sırasıyla UCL USG, deplasman Fenerbahçe, UCL Monaco ve en son oynadığımız Süper Kupa Fenerbahçe) dişe dokunur iş yapamadı

Regista 6 numara
Ciğersiz u23 tüm orta sahayı çözer

lan iki gün önce hepiniz 10 numara diyordunuz ne ara 6 numaraya döndü iş?

Armando, gökdeniz gürpüz kadar topçu değil, simitçi sırf trans şovu yapmak için başımıza musallat etti bunu

Saran'in yerinde olsam suan, once Armandyo alirim sonra Gardi'ye calisip Noa Lang veya Lookmani cozdurum.

Ana sayfayada Gardi, Saran ve yeni transferle poz verirdim.

Bu rezil yonetim buna hakkediyor cunku

Bu işin sonunda saran ile gardi yan yana poz verecek diye ödüm kopmuyor değil

İşte bundan bahsediyorum. Saran yönetimi jet hızıyla takır takır çalışıyo, birşeyler yapmaya çalışıyor. Bizimkiler yıllardır kaplumbağa hızında iş yapıyor

Armandonun uçak bileti,mavi pasaport ve Tc kimlik işlemlerini halledip öyle hediye ediyoruz sanırım kobaniye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt