Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koç o kadar kötü bir yönetim gösteriyormuş ki bizimkiler sırıtmıyormuş

Azcık işi bilen bi yönetim gelince bizimkilerin tüm rezillikleri beliriyor
Bak bu doğru. 20 takımlı ligde en kötü yönetilen 2 takım, yıllardır ilk 2yi paylaştı. İnanılmaz yav. Ali sağolsun çok işe yarıyordu. :asd:

Diego armando yu fb alıyormuş..
Adamlar ihtiyacı olmasa da sırf psikoloji bozmak için alıyor
Her transfer dönemi ayru bir kepazelik olmazsa olmaz zaten

3 puan önde olduğumuz, direkt rakibin sahasında puan alınan ve rakibin sahamıza geleceği sezonu feda mı edelim?
Yarisi birakalim demiyom yav. bu takim isterse bu kadroylada sampiyon olur. Olursa ne ala olmazsa dunyanin sonu degil

Para harcamayalim diyorum. Sezon sonu yeni baskan yeni ekiple her futbol takiminda oldugu gibi kullanalim diyorum

Malen bile kiralık gidebiliyormuş hatta ilgilenen takım da Roma yani ama bizdekiler gitsin saçma sapan heriflerin peşine koşsunlar.Sancho çöpü olsa hemen uçarlardı ama

Kaynak nedir istatistikle alakalı ?
Sinan yılmazın kanalına bak ayrıntılı istatistiğini çıkarmış. Ayrıca istatistiğe bile gerek yok izleyerek rahatça anlayışılıyor zaten. aylardır burada söylüyoruz son fb maçı hariç lemina varken defansımız genelde iyiydi lemina yokken kötü bir savunmamız var. Geçen sezon fb kupa maçı sonrası bu şekilde şampiyon olduk

Tek beraberlikte bile helva gibi dağılan camia şampiyonluğu verirse kesin toparlanır hemen yeniden yapılanma falan
Camiamız, taraftarımız gibi değil. Taraftar profili her kulüp için aynı (büyük oranda). Aklı selim insan ülkede az zaten.

Bizim camiamız, kurumsal olarak her türlü fark yaratıyor. Yaratmaya da devam edecektir.

hangi ligdeymiş bu fethiye diye bakayım dedim malatyanın -43 puanda olduğu ligde son sıralarda
2 ligte 15 sirada mi ne belkide oradan da dusüp 3.lig e yol alacak şuna konsantrasyon atiyor bu mottonun da içinden gecildi. Onemli maclarda yapilirdi onceden. Şimdi her halta beylik laf konsantrasyon yiyim sizin konsantire oluşunu ya.

Ali koç o kadar kötü bir yönetim gösteriyormuş ki bizimkiler sırıtmıyormuş

Azcık işi bilen bi yönetim gelince bizimkilerin tüm rezillikleri beliriyor

e zaten oyleydi

Okanin uber teknik adamlik yaptigi falan yok yani

veya dursunun yonetimi

sadece ali koc yonetimin berbat olmasiyla biraz sans bize guldu

Yarisi birakalim demiyom yav. bu takim isterse bu kadroylada sampiyon olur. Olursa ne ala olmazsa dunyanin sonu degil

Para harcamayalim diyorum. Sezon sonu yeni baskan yeni ekiple her futbol takiminda oldugu gibi kullanalim diyorum
Feda edelim diyince, salalım gitsin diyon sandım.

Tek beraberlikte bile helva gibi dağılan camia şampiyonluğu verirse kesin toparlanır hemen yeniden yapılanma falan
Bizim kulüp hep böyle genelde hep olumlu etki etti. Tekme tokat kavga ortamı olup , en sert eleştiriler yapılır silkinip devamında şampiyonluğa yürünüyor. İnşallah yine öyle olur. Kaostan beslenen bir camia

Can Armando'yu kaptırsınlar umrumda olmaz ama 7 şubat günü kadro olarak bugünkü durumdan iyi olmazsa o zaman ne ana kalır ne avrat

Sinan yılmazın kanalına bak ayrıntılı istatistiğini çıkarmış. Ayrıca istatistiğe bile gerek yok izleyerek rahatça anlayışılıyor zaten. aylardır burada söylüyoruz son fb maçı hariç lemina varken defansımız genelde iyiydi lemina yokken kötü bir savunmamız var. Geçen sezon fb kupa maçı sonrası bu şekilde şampiyon olduk
Şu dandik ligde Lemina yok diye 4 takımdan daha fazla pozisyon veriyorsak harbiden kapıya kilit vuralım. Çünkü organizasyonda sorun var demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt