- 1 Ağustos 2009
- 47.076
- 49.391
- 4.878
öyle bir isim geliyor ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bu doğru. 20 takımlı ligde en kötü yönetilen 2 takım, yıllardır ilk 2yi paylaştı. İnanılmaz yav. Ali sağolsun çok işe yarıyordu.Ali koç o kadar kötü bir yönetim gösteriyormuş ki bizimkiler sırıtmıyormuş
Azcık işi bilen bi yönetim gelince bizimkilerin tüm rezillikleri beliriyor
Yarisi birakalim demiyom yav. bu takim isterse bu kadroylada sampiyon olur. Olursa ne ala olmazsa dunyanin sonu degil3 puan önde olduğumuz, direkt rakibin sahasında puan alınan ve rakibin sahamıza geleceği sezonu feda mı edelim?
Sinan yılmazın kanalına bak ayrıntılı istatistiğini çıkarmış. Ayrıca istatistiğe bile gerek yok izleyerek rahatça anlayışılıyor zaten. aylardır burada söylüyoruz son fb maçı hariç lemina varken defansımız genelde iyiydi lemina yokken kötü bir savunmamız var. Geçen sezon fb kupa maçı sonrası bu şekilde şampiyon oldukKaynak nedir istatistikle alakalı ?
Camiamız, taraftarımız gibi değil. Taraftar profili her kulüp için aynı (büyük oranda). Aklı selim insan ülkede az zaten.Tek beraberlikte bile helva gibi dağılan camia şampiyonluğu verirse kesin toparlanır hemen yeniden yapılanma falan
2 ligte 15 sirada mi ne belkide oradan da dusüp 3.lig e yol alacak şuna konsantrasyon atiyor bu mottonun da içinden gecildi. Onemli maclarda yapilirdi onceden. Şimdi her halta beylik laf konsantrasyon yiyim sizin konsantire oluşunu ya.hangi ligdeymiş bu fethiye diye bakayım dedim malatyanın -43 puanda olduğu ligde son sıralarda
Ali koç o kadar kötü bir yönetim gösteriyormuş ki bizimkiler sırıtmıyormuş
Azcık işi bilen bi yönetim gelince bizimkilerin tüm rezillikleri beliriyor
Feda edelim diyince, salalım gitsin diyon sandım.Yarisi birakalim demiyom yav. bu takim isterse bu kadroylada sampiyon olur. Olursa ne ala olmazsa dunyanin sonu degil
Para harcamayalim diyorum. Sezon sonu yeni baskan yeni ekiple her futbol takiminda oldugu gibi kullanalim diyorum
İskender abi sana bir soru sormuştum avatarınla ilgili. Niye cevap vermiyon?Malen bile kiralık gidebiliyormuş hatta ilgilenen takım da Roma yani ama bizdekiler gitsin saçma sapan heriflerin peşine koşsunlar.Sancho çöpü olsa hemen uçarlardı ama
Bizim kulüp hep böyle genelde hep olumlu etki etti. Tekme tokat kavga ortamı olup , en sert eleştiriler yapılır silkinip devamında şampiyonluğa yürünüyor. İnşallah yine öyle olur. Kaostan beslenen bir camiaTek beraberlikte bile helva gibi dağılan camia şampiyonluğu verirse kesin toparlanır hemen yeniden yapılanma falan
Şu dandik ligde Lemina yok diye 4 takımdan daha fazla pozisyon veriyorsak harbiden kapıya kilit vuralım. Çünkü organizasyonda sorun var demektir.Sinan yılmazın kanalına bak ayrıntılı istatistiğini çıkarmış. Ayrıca istatistiğe bile gerek yok izleyerek rahatça anlayışılıyor zaten. aylardır burada söylüyoruz son fb maçı hariç lemina varken defansımız genelde iyiydi lemina yokken kötü bir savunmamız var. Geçen sezon fb kupa maçı sonrası bu şekilde şampiyon olduk