- 22 Ağustos 2010
- 33.153
- 38.071
- 3.033
Bunlar bu arada 7 kilo sicardi herhalde prime Aziz'in yonetimine karsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bu arada 7 kilo sicardi herhalde prime Aziz'in yonetimine karsi
İstanbul trafiği gibi sürekli dur kalk yapıyoruz ağabeyTransferde tekrar frene bastik
O ayrı bir tartışma konusu. Okan buruk futbolunda iyi bir savunman olması için şuan torreira yanına lemina gibi kesici, sert bir 6 numara şart. Lemina'da devamlılık problemi var işteŞu dandik ligde Lemina yok diye 4 takımdan daha fazla pozisyon veriyorsak harbiden kapıya kilit vuralım. Çünkü organizasyonda sorun var demektir.
Bu hangi takimli (Erdem)
Tam çıkarıyorduk , engellediler adamıDursun’dan daha iyi başkan çıkaramayan camianın da içine tüküreyim her gün başka bir rezillik.
Yok yav, sonuna kadar kovalayalim. Gönul ister ki eze eze sampiyon olalimFeda edelim diyince, salalım gitsin diyon sandım.
Bu nasıl bi saç ya kafada 3 kg topik
Baya GSli takip ve etkilesim halinde bununla ondan sordum.Bu fb muhabiri olan değil herhalde. Asporda fb muhabiri başka bir erdem var
Camia sahip çıksa hiç bi şey yapamazlardı. Herkes sattı adamı. Bir tane dede çıkıp bir şey dedi mi? Hepsi lümpen takımı.Tam çıkarıyorduk , engellediler adamı
O zaman gs muhabiridirBaya GSli takip ve etkilesim halinde bununla ondan sordum.
Bize her transfer dönemi izdirap yav. Alacaginiz 2-3 oyuncu sadece
Hoca etkisi tabii ki var da bence İlkay da bitmiş ya.Ilkay da bir sorun görmüyorum ben sadece tek başina gemiyi yürütecek kadar güçü kalmamıs sane ve osimhen gibi hocayıda tasıyacak o. Basımızda düzgün bir hoca olsa ilkayı gayette iyi kullanabilir halen. Bizde olmadigından tek başına güçü yetmeyince kotü gözüküyor tabi.
Bizi istemeyen adami zaten almamamiz lazim. Bu hep boyle olmustur ve hep de bizim hayrimiza olmustur. Bizim problemlerimiz kuslarin bizden caldigi oyuncular asla olmamistir.Diego armando yu fb alıyormuş..
Adamlar ihtiyacı olmasa da sırf psikoloji bozmak için alıyor
Her transfer dönemi ayru bir kepazelik olmazsa olmaz zaten
Boş ver onları yav. Hep diyorum gs'nin tek gücü taraftarıdırCamia sahip çıksa hiç bi şey yapamazlardı. Herkes sattı adamı. Bir tane dede çıkıp bir şey dedi mi? Hepsi lümpen takımı.
Reklam yapamayacagi için vazgeçmiştir simitçi. Ona 30 milyonluk transfer lazım.Abi 200 bin euronun hesabını yapacaksanız niye çocuğu istanbul'a getirsiniz ki? Hakkaten sınanıyoruz şaka gibi