Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardan beri bıktık beceriksiz transfer komitesinden. 1 kez bi profesyonel geçmedi işin başına milyonlarca euro zarar ettik devamlı. Alsan alamıyosun satış desen yok fener bugün oynatmadığı Szymanskiyi 12 milyona satıyor be.

Melo gittiğinde Bilal bize yeter diyenler
Dani Alves istediğimizde Sabride hızlı diyenler
Gomis gittiğinde forvet almayıp ara transfer döneminde Diagneye son gün 13 milyon arkasını dönenlerin isimleri değişti ama zihniyet hiç değişmedi.

Olum takımdan atletik hocası gidiyor. Yerine kimse gelmeyecek deniyor. İyice sirksaray yaptılar takımı. Tümden defolup gitmeliler Yönetim ve hoca olarak

Önde baskı yediğimiz vakit top çıkaramıyoruz. Beklerimizin ayak kalitesi iyi değil yani oyun kurma özellikleri yok. Top taşıma özellikleride kısıtlı mesela bi Boey patlayıcılığı yok veya bi Mariano tekniği yok 6 numaradanda benzer katkı alamayınca Cumartesi günü gibi duvara çarpan top gibi geri dönüyor.

Sert deplasmanlar yaşayacaz Beşiktaş-Trabzon-Göztepe bence o tarz 6 numara bulundurulmalı.

Senin dediğinede saygı duyuyorum muhakkak o tarz oyuncu dribling yapan merkez eksikliğimiz kesinlikle var. Hatta bana kalsa 4 kontenjandan 6 numara hariç geri kalan 3 oyuncu dinamik dripling özelliği olmalı mevkisi ne olursa olsun
Okan Hocayı şey yönünden haklı buluyorum onun istediği başarılı olduğu oyun önde rakibin ağzına kadar 4-4-2 bastığı oyun. Bunu yaparken bir daha Young Boys Alkmaar gibi facialar yaşamamak için de Torreira ön alanda baskıya gittiği zaman arkayı toplayacak net bir 6 istiyor olabilir bek oyuncularını Jakobs & Singo yapmak istiyor olabilir geri dönüşlerde sıkıntı yaşamamak adına

Ama yarın ligde en altta düşmemeye oynayan Kayseri Antalya 'dan en yukarıya oynayan Trabzon Fenerbahçe Beşiktaş'a karşı bile %60-%70 topa sahip olan takım Galatasaray olacak. Tamam önde baskıyı yüksek şiddetli yapmak geri dönüşlerde kuvvetli durmak önemli ama sen Fenerbahçe 'ye karşı oynarken bile yine merkez orta sahada Sara / İlkay 'ın yaratıcılığına Sane 'nin Yunus 'un deliciliğine ihtiyaç duyacaksın maçları kazanmanın yolu burdan geçiyor.

Okan Hoca 'nın istediği oyunda iş biraz şeye dönüyor orta sahayı oyun kurulumunda tamamen by-pass edip enn geriden Abdülkerim & Davinson ikilisinin oyun kurmak zorunda kaldığı ileride Barış & Osimhen ikilisinin vura kıra uzun topları alıp 2. toplara hareketlendiğimiz Sane & Yunus 'un top ayağına gelip de bişey yapar mı acaba diye baktığımız oyuna dönecek iş iyice

O paraya sen ben de alırız osimheni cok zor degil o kadar para bayılıp almak 75m euro çıkış maddesi olan adama 85 verdik müthiş bir başarı bence
Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne net 75.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
Ayrıca, yapılan anlaşma kapsamında futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10'u SSCN Napoli SPA'ya ödenecektir.
75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.

Yönetimin yıllardır şu şekilde takılmasına katlanamıyorum artık.
11-09-30-761_512.gif

vay be Alonso gönderilmis

Bu yanlış ezber oturdu malesef.Ligde bahsettiğin o çoğu takımı yenmen için dediğin tarzda adamlara ne ihtiyacın var, isterse 20 kişi kapansın lemina torreira ile hepsini rahatça yendik. Bizim sorunumuz zaten avrupa takımları ve zorlu rakiplere karşı
Renktaşım işte bizim elimizde 1 tane bile oyunu 2 yönüyle oynayabilecek merkez orta sahamız yok bu profilin bize getireceği lüksün farkında değiliz. Mesela Gedson tek başına derbi maçlarına damgasını vururken buna sahiptik baktığımızda Gedson çok mu müthiş kaliteli bir orta sahaydı ? Ama o Gedson ciddi ciddi Taylan & Saracchi & Babel'li kadroyu şampiyon yapıyordu veya Guendozi 1 gün önce katıldığı takımda final maçında Torreira & Lemina & Yunus üçüne birden üstün gelirken öyle müthiş kalitesiyle yapmadı bunu

Bizim tam olarak oyunun 2 yönünü oynayan, fizik mücade tarafında sinmeyen, fuleli bir merkez orta sahaya olan ihtiyacımız "baby" Lemina 'ya olan ihtiyacımızdan daha fazla söylemek istediğim buydu.

75 milyon euroya alındı Osimhen. Osimhen'i GS'de kalmaya ikna etmek bir başarıdır. Sane'nin Haziran ayında transferini bitirmek bir başarıdır. İlk önce doğruya doğru demek gerekir. Onun dışında transferlerde mali olarak hiç bir başarıları yok hiç bir oyuncuyu ederinden daha ucuzuna almadılar ederinden fazla verdikleri de bir sürü oyuncu var. Profesyonel bir ekip ile yürütmeye geçilmezse bunu gelecekte de yaşarız bakacak yöneticiden bağımsız olarak.
Yav renkdaş bak şimdi seninle tartışmaya girmek istemiyorum söyletme beni. Osimhen ve sane'yi bağlayan gardi, para kulübün parası, osimheni burda kalmaya ikna eden taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt