- 19 Mart 2014
- 29.643
- 31.052
- 2.718
Armando Can'ı da Fener alıyor
Yönetimin daha başka ne rezilliklerini göreceğiz acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz kaosa, iş bilmezliklere alışık bşr taraftarız ama bunlara tepki vermemek gs'ye kötülük yapmak demektirYÖnetimi savundugum sanilmasin. Reziller sezon sonu def olmali. Armando icin gene yönetime sövun problem degil, piskolojiniz bozulmasin sadece
O konu açılmadan şampiyonluk gelmez ceferinimSezon bitti önümüze bakalım ednanım
Real başarısızlığa asla taviz vermiyorvay be Alonso gönderilmis
big klaplık böyle bir şey işteReal xabi Alonso’yu şutlamış
Biz uzun topa devambig klaplık böyle bir şey işte
Kemerbugazi basalim adnanimBiz kaosa, iş bilmezliklere alışık bşr taraftarız ama bunlara tepki vermemek gs'ye kötülük yapmak demektir
Bosver sen onları transfer taraftarı onlarin çoğu ergen bebeler dolu forumdaNeler neler okuyorum. Sezon bitmis gibi yazan zibilyon tane insan turemis burada. Ben anlamadim. 3 puan onde olan, fb deplasmaninda neredeyse kazanirken son anda berabere kalan, fb ile bir de iceride oynayacak olan biz degil miyiz? Sezon nasil bitti? Neye gore bitti?
Merak etmeyin. SERT bir orta saha transferi yapacagim
Ekli dosyayı görüntüle 311281
Kovulmuyosa bari kendi affını istesinBiz uzun topa devam
Siz ne oynamak istedigimizi bilmiyorsunuzKovulmuyosa bari kendi affını istesin
O da yok
okan buruk ve abdullah kavukçuyu real madrid'e gönderelim paket olarakReal xabi Alonso’yu şutlamış
olay o değil , davulla zurnayla getirdiğin adamı alamamak mesele.. çocuk belki fos çıkacak o ayrı.. ama bu en hafif tabirle iş bilmezlikBizi istemeyen adami zaten almamamiz lazim. Bu hep boyle olmustur ve hep de bizim hayrimiza olmustur. Bizim problemlerimiz kuslarin bizden caldigi oyuncular asla olmamistir.
Cafer güney Alice harikalar diyarindaFatih Terim real madrid'de
fb'in saha dışı vaziyeti olarak şu ana kadar en optimum sezonu. son 3 sezondan en önemli farkı bu. puantaj ve fikstür olarak ise, gs büyük avantajlı (3 puan önde + kendi evinde oynayacağı derbi var).Yıllardır şampiyonluktan şüphe duymayan ben bu yıl max %10 görüyorum ihtimali
Geçmiş olsun cümleten hayırlı forumlar