Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Armando Can'ı da Fener alıyor :) Yönetimin daha başka ne rezilliklerini göreceğiz acaba.

Merak etmeyin. SERT bir orta saha transferi yapacagim
Screenshot_20250921_232322_X.webp

Neler neler okuyorum. Sezon bitmis gibi yazan zibilyon tane insan turemis burada. Ben anlamadim. 3 puan onde olan, fb deplasmaninda neredeyse kazanirken son anda berabere kalan, fb ile bir de iceride oynayacak olan biz degil miyiz? Sezon nasil bitti? Neye gore bitti?
Bosver sen onları transfer taraftarı onlarin çoğu ergen bebeler dolu forumda

Bizi istemeyen adami zaten almamamiz lazim. Bu hep boyle olmustur ve hep de bizim hayrimiza olmustur. Bizim problemlerimiz kuslarin bizden caldigi oyuncular asla olmamistir.
olay o değil , davulla zurnayla getirdiğin adamı alamamak mesele.. çocuk belki fos çıkacak o ayrı.. ama bu en hafif tabirle iş bilmezlik

Yıllardır şampiyonluktan şüphe duymayan ben bu yıl max %10 görüyorum ihtimali

Geçmiş olsun cümleten hayırlı forumlar
fb'in saha dışı vaziyeti olarak şu ana kadar en optimum sezonu. son 3 sezondan en önemli farkı bu. puantaj ve fikstür olarak ise, gs büyük avantajlı (3 puan önde + kendi evinde oynayacağı derbi var).

gs iç sahada fb derbisini yarım-sıfır kazandığı an, fb kalan 16 maçını full çekse dahi, gs'ın 3 beraberlik ya da 2 mağlubiyet hakkı oluyor kalan 16 maçında. büyük bir avantaj bu. ki fb'in 16/16 yapamayacağını biliyoruz. bu gs'a ekstra bir puan kaybı hakkı daha demek oluyor.

yani gs'a (iç sahada fb galibiyeti ile birlikte) 12 galibiyet 4 beraberlik falan yetebilir ikinci yarıda şamp olmak için. şaka değil. son 3.5 sezonda %90 galibiyet ile oynayan bir takımın, bu kadar puan kaybı yapabilmesi büyük sürpriz olur.

gs'ın ocak-şubat ayları her zaman kanserdir. bu sene üzerine cl, afrika kupası saçmalığı, saçma sapan süper kupa formatı, üst üste gelen sakatlıklar derken saçma bir hava oluştu. fb için ise tam tersi pozitif bir hava oluştu. bunu anlayabiliyorum.

şimdiden bir tarafı %90 favori görmen, tamamen bu hava ile alakalı. yukarıda matematiği yazdım. rasyonel bakmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt