- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.091
- 4.608
Avatatindaki BBG melih değil mi lan. Ne alaka onu cozemedimGeçen xabi alonso yakında ya istifa eder ya kovulur demiştim olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatatindaki BBG melih değil mi lan. Ne alaka onu cozemedimGeçen xabi alonso yakında ya istifa eder ya kovulur demiştim olmuş
Hic sasirmam. Nede olsa, Kaan'a istediginden fazla maas verip imzaladilar o yasta.Anladığım kadarıyla adamlar Onyedikaya 14 yeter demiş, biz illa 23 olsun diye diretiyoruz.
ben bilmem tanımam, adamı 2 haftadır ha geldi ha geliyor yok 4,5 yıllık anlaşıldı falan deyip almanyadan getirip fenere kaptırırsan benim psikolojim bozulmaz da ne kadar kötü bir transfer politikamız olduğuna moralim bozulur..Armando febetöye gidiyor diye de piskolojiniz bozulmasin yav. Okadar da degil hocam
Tırsaksaraylıların moralini bozmak için söylemiştim ya :dfb'in saha dışı vaziyeti olarak şu ana kadar en optimum sezonu. son 3 sezondan en önemli farkı bu. puantaj ve fikstür olarak ise, gs büyük avantajlı (3 puan önde + kendi evinde oynayacağı derbi var). gs iç sahada fb derbisini yarım-sıfır kazandığı an, fb full çekse dahi gs'ın 3 beraberlik ya da 2 mağlubiyet hakkı oluyor kalan 16 maçında. büyük bir avantaj bu. ki fb'in 16/16 yapamayacağını biliyoruz. bu gs'a ekstra bir puan kaybı hakkı daha demek oluyor.
gs'ın ocak-şubat ayları her zaman kanserdir. bu sene üzerine cl, afrika kupası saçmalığı, saçma sapan süper kupa formatı, üst üste gelen sakatlıklar derken saçma bir hava oluştu. fb için ise tam tersi pozitif bir hava oluştu. bunu anlayabiliyorum.
şimdiden bir tarafı %90 favori görmen, tamamen bu hava ile alakalı. yukarıda matematiği yazdım. rasyonel bakmanı öneririm.
Leverkusenle bundesligayı kıran adam realde nasıl bu kadar silik olup rezil top oynatabilir şaşırdım vallaGeçen xabi alonso yakında ya istifa eder ya kovulur demiştim olmuş
Özüne dönmeliAvatatindaki BBG melih değil mi lan. Ne alaka onu cozemedim
armando güner'i beğenmiştim açıkcası.
kavukçu için demiş
O zaman Erden Timur'un hiç bir transferini övmeyelim. Hepsinde Gardi vardı. Yorumun devamında zaten genel transfer yönetimini eleştirmişim. Lakin isme göre yorum bana göre doğru değil. Olaylara göre yorum yapmak lazım. Mevcutta Erden Timur ayrıldıktan sonra 1.5-2 sene 3 transfer dönemi geride kaldı. Ekonomik olarak başarılı denecek transfer yok, Osimhen ve Sane'nin gelmesi birisinin Haziran ayında gelmesi üzerine başarı var. Bu kadar sade ve basit dediğim. Bunun sebebi de transferi profesyonel bir Sportif Direktör ve ekibine bırakılmaması. Erden Timur ve daha sonrasında sadece Gardi'ye bağımlı gibi bir şey olduk bu bile yapının ne kadar sağlıksız ve yanlış olduğunun tek başına ispatı. Bana göre ana sorun Kavukçu- Hatip değil GS transferini ve futbolunu işi bu olmayan futbol piyasasından bir haber kişilere bırakılıp onların PR alanı yapılması. Tepki kişiden ziyade bu zihniyete olmalı taraftar Sportif Direktör talep etmeli x istifa yerine.Yav renkdaş bak şimdi seninle tartışmaya girmek istemiyorum söyletme beni. Osimhen ve sane'yi bağlayan gardi, para kulübün parası, osimheni burda kalmaya ikna eden taraftar.